Skoči na vsebino

FUN Liga [14.5. - 17.6.]

Domc

Recommended Posts

Ma ja ...Lancica Integralka, ki je do fulla upgrejana mi na walesu res lezi sem jo tudi na Elite championshipu teral. Sem najdu dober setting zanjo in 6 brzin je pol za moj nacin voznje, ker veliko saltam kot nalasc...se zlijem z njo. Hvala Lojzz drugace za cestitke...tudi ti si imel zelo dobre case...Simonniti pa me je v tretji ta dolgi lepo stisnu po skupnem. Dolge mi zgleda ne grejo prevec, mi koncentracija hitr pade, ker sem ze star pa betezen [Jel2]

• Odgovori 178
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na slo-racing ligi je postavljena nova sezona. Kdor se še ni prijavil: slo-racing league (klik na join league)   Ker stran še ne podpira več dnevnih dirk, bosta v enem vikendu izpeljani dve dirki.

hehe Arne, si vsaj do cilja prisel pa za zimo imas ze kurjavo prstimano...vsaj neki pol   Jaz sem tudi ze odvozu, pa se ne morem nacuditi svojemu idiotizmu. Na obeh dolgih HP (Forest) sem se na ist

Prvo kot prvo zelo lepo je videti mAxL-a na forumu    Drugo kot drugo komaj čakam,na FFB popravek in že bo bolje za vozit. Bom pa danes probal priti v cilj v enem kosu. Se pozna,da sem bolj vsekan na

No takole da še jst malo napišem potek današnjega wallsa.

Prvi leg prava nočna mora drevesa penaltyiji tako da grozovit zaostanek že u štartu jao jao. [Jaoo]

Drugi leg pa zgleda da sm dobu tapravo brzino in kar lepi časi seveda zame s tem da je bla impreza že kar konkretno zrešetana :D tko da overall pozicija tri na koncu. Zgleda da ste tud drugi delali napake in mi pustili prilezt do odra za zmagovalce( Sicer čakam Murna da me zrine dol  [krniki]  )

Ps: kapo dol prvim dvem res nori časi [ok] Čestitke.

hehe hvala FEHIM!, sem bil malo prasca ves! Hotel sem videti kako ti bo slo in ko sem videl tvoj nesrecni zadnji stage, se mi je kar kamen odvalil...sem dosti bolj sprosceno lahko vozil  :oops: 

Cestitke tudi tebi...bila je napet fight. Upam da se kdaj in da nas bo v startu lige ze malo vec in se bojo tocke bolj mesano delile cez vse nas. Monaco vem da je moja sibka tocka, Grcija za njim, Wales pa mi je od vseh najboljsi...zdej bo kmalu verjetno se Nemcija pa se novi avti.

Bi pa izpostavil en problem, ki mislim da ga je ze Arne ali pa Domc omenil in sicer nefer start vseh v ligi, saj imamo eni upgrejdane avte drugi pa default. To je velika razlika! Potrebno bi bilo ali zaklenit na default vsem (tako kot na daily) ali pa vsaj nekako oznaciti, kdo ima kaksne upgrade-e. S tem bojo potem lige dosti bolj napete in uravnotezene.

Si bomo vzeli malo pavze po ligi, da končamo vse weekly, monthly evente, ter da dobimo še malo vsebine. Nemčija pride v roku tedna dva, FFB naj bi bil ta teden. Julija in avgusta dobimo pvp in dva paketa rallycrossa (hype). Hillclimba sploh še nismo vozili...

Drugače kako se vam zdi format lige? Bi raje imeli od pon do ned po 10-15 prog? Katero skupino dirkalnikov? Samo dolge verzije prog? Reseti...

Brez resetov, termin par dni pred vikendom in za vikend je čist fajn. Jaz si med tednom redko najdem čas, za vikend pa lahko kdaj kej na hitr odpeljem.

Upam tudi to, da bojo upoštevali predlog in dali opcijo, da mamo vsi čist upgradane avte za lige... 

se popolnoma strinjam z Murnom...brez resetov, termin tak kot je bil (zaradi zadolzitev cez teden), bi pa sam osebno tudi pocakal Nemcijo in nove avte in z njimi naredil prvenstvo...verjetno tega se noben ne bo imel kmalu upgradanega ;)

Je pa res da bojo sedaj dopusti in ne vem kako bom(o) bil(i) kaj azurni na dirkah :(

Uredil - AliBuggy

Evo, odpeljal še zadnja dva SSja... Jao, bil sem lepo pred Darjanom, zadnji stage pa je tako dobro odpeljal (tudi sam se mi zdi, da nisem peljal slabo) in me je v skupnem prehitel za cca. eno sekundo. Bravo Darjan!

Čestitke AliBuggyju in ostalim na stopničkah! Res ste hitri...

Hehe no tokrat slaba sekunda v moj prid. Bil sem prepričan da me boš prehitel, je pa res ta zadnji stage sm pa pritiskal in kar dosti reskiral vendar se je na koncu splačalo :D

Bravo Matjaž borba do zadnjega metra hpja  [ok] 

PS: Komaj čakam novo prvenstvo da se začne vendar tudi sam sem mnenja da se počaka na nov paket avtov in prog in da vsi vozimo stock oz. full upgrejdam avto da bo tako še bolj zanimivo. Vozil pa bi WRC al pa tudi kitcarje bi znalo bit zanimivo.