Darjan87 45 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 Kaj vi vozite vsi na deafult nastavitvah? Sm se probu neki igrat ma jst ne vidim nekih bistvenih razlik tako da ostajam na deafult. Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 30, 2015 Avtor Share Napisano May 30, 2015 Vozim na default, samo sedaj je šlo na desetinke sem malo poklikal nastavitve. Bravo Alibuggy za 0.2s!!!! na prvem brzincu sem dal preveč sekund Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 Odpelav. Itak brezvezna ta Grčija. Sam sitn sm ratav neč druzga. Sicer tazadna 2 HP je blo še kr, pr taprvih sm pa take akrobacije delav de kar res ni. Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 No par ur sem pa bil prvi ko ni še noben dirkal.......no comment Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 faknduš,zmanjkalo etap zadnji 2 sem razpolovil zaostanek,za kaj več pa ni bilo sape Alibuggy rispekt Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 Nisem jaz za rally. Prva etapa se mi je zdela dokaj ok. Pol pa vidim 23s zaostanka LOL Enostavno ko vozim sovoznika sploh ne slišim. Ne vem kaki ovinki pridejo in nič, haha. Na drugem brzincu 4x recovery + počena guma in sem samo retire stisnil. Pa še ta FFB me ZELO moti. Bom počakal da popravek pride ven. Sami izgovori ane Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 Lepo lezem po lestvici navzdol Se bom moral malce v roke vzet. Sem danes imel kar nekaj treninga in upam,da bo naslednjič bolje. Citiraj Link to post
FEHIM! 26 Napisano May 30, 2015 Share Napisano May 30, 2015 Morem še sammu sebi priznat da sem ta prvi long stage odvozu bolje ko ubistvu sploh znam vozit ta špil.. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 Jaz ne znam vozit teh 4WD. Al je pa setup čist v pi***. Tok understeera še moj stari Saxo ni mel. V unih hairpinih mi je avto skor crkval tok sm mogu it počas. Z ročno me je pa sam postran odnašal ven iz ovinka. Tko da katastrofa tale event. Mislm, da sm ene 4 al 5 recoveryjev mel, ene trikrat sm naredu barrel roll... BTW, a se da kako sovoznika naštimat, da bi prej kej prej povedal določene ovinke? Npr. On reče: Right FIVE (u, tale je v izi, kar gasa naprej) in, ko sem že sredi tega desnega ovinka, reče Tightens to THREE (ja #%#""$&"$&$#& in sem v malinah). 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 (urejeno) Jaz ne znam vozit teh 4WD. Al je pa setup čist v pi***. Tok understeera še moj stari Saxo ni mel. V unih hairpinih mi je avto skor crkval tok sm mogu it počas. Z ročno me je pa sam postran odnašal ven iz ovinka. Tko da katastrofa tale event. Mislm, da sm ene 4 al 5 recoveryjev mel, ene trikrat sm naredu barrel roll... BTW, a se da kako sovoznika naštimat, da bi prej kej prej povedal določene ovinke? Npr. On reče: Right FIVE (u, tale je v izi, kar gasa naprej) in, ko sem že sredi tega desnega ovinka, reče Tightens to THREE (ja #%#""$&"$&$#& in sem v malinah). Dej brake bias za 1 al 2 klika od sredine proti front, zadnji dif nekje na 3/4 lock, sprednji nekje na polovic central pa 1/3 (To v simple setupu mišljeno). Pa spredaj mal bl soft kot zadaj. Več kot tok pa nemorš čarat, je taka karakteristika pogona in avtov. Kar se tiče kopilota, na profilu v game rpeferences je spodi codriver calls, pa daj na far. Sam je šezmer kr bliz. Uredil May 31, 2015 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 (urejeno) Kaj to je govora že o Monacu? Ps.: Glede CO-driver-ja pa je to že znani bug,da prepozno pove za ovinke ali pa jih enostavno ponavlja in potem izpušča,... ( http://forums.codemasters.com/discussion/6654/bug-co-driver-repeating-calls-and-missing-some#latest ) Uredil May 31, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 Ne. Ponovno je en event v Grčiji... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 hmm...spilam jaz Ligo...in na koncu HP3 kliknem continue in sem mi spil skresa?!? Zdej pa ko hocem zagnal Dirt:Rally javla Error 41 server too busy? Se kdo s tezavam? Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 (urejeno) To je šlo "solidno". Šekr lovu ritm, HP5 mal usekam, nč hudga, HP6 zlo lepo gre glede na to da je nočna in sm računal na to da se bo kšn od vas zahaklav in letu čez prepad, pa sm le jst u grabn pa ob skale da je snel gumo. Pol pa itak še en spin pa enkrat ka izhhodu enga križišča z bokom pun šus ob skalo in na streho. 30 sec sigurn zgubu u teh zadevah. Uredil May 31, 2015 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 31, 2015 Share Napisano May 31, 2015 hmm...spilam jaz Ligo...in na koncu HP3 kliknem continue in sem mi spil skresa?!? Zdej pa ko hocem zagnal Dirt:Rally javla Error 41 server too busy? Se kdo s tezavam? http://forums.codemasters.com/discussion/5917/dirt-rally-steam-error-code-41/p1 http://forums.codemasters.com/discussion/6014/dirt-rally-early-access-bug-tracker-last-update-28-05-15#latest Saj veš kaj je fora Early Access igre Dirt rally in vseh ostalih? Ne samo zaslužek ampak tudi javljanje napak v sami igri. Citiraj Link to post
Recommended Posts