Skoči na vsebino

FUN Liga [14.5. - 17.6.]

Domc

Recommended Posts

Trenutno prvenstvo ne morem več spreminajt ... early access :)

V končni verziji upam da bo velik lažje upravljati ligo, ker trenutno je res podn. Če hočem dodati stage/rally celo formo še enkrat nalaga od prejšnih nastavljenih eventov.

Uredil - Gantar
  • Odgovori 178
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Na slo-racing ligi je postavljena nova sezona. Kdor se še ni prijavil: slo-racing league (klik na join league)   Ker stran še ne podpira več dnevnih dirk, bosta v enem vikendu izpeljani dve dirki.

hehe Arne, si vsaj do cilja prisel pa za zimo imas ze kurjavo prstimano...vsaj neki pol   Jaz sem tudi ze odvozu, pa se ne morem nacuditi svojemu idiotizmu. Na obeh dolgih HP (Forest) sem se na ist

Prvo kot prvo zelo lepo je videti mAxL-a na forumu    Drugo kot drugo komaj čakam,na FFB popravek in že bo bolje za vozit. Bom pa danes probal priti v cilj v enem kosu. Se pozna,da sem bolj vsekan na

Jaz sem pa tut dvakrat Kurente poslušu. (Vozil po feltni)....He. .ampak sem prigaral v cilj... Čestitke darjan Ti bom dal jaz Kurente... [opa]  ;)   Jaz sem tut na zadnji HP takoj po štatru gumo prebil in se pol komaj do cilja po feltni privlekel. Zgubil sem pa skoraj minuto.   Ni ravno RBR tale Dirt rally, so pa kr fajn borbe! [ok]
Ni bilo tako mišljeno:)sem šele pol dojel...
  • 2 weeks later...

Mah,na prvi preizkušnji zapeljal malce čez cesto in zapel grm in voila avto reset,ter pribitek časa. Nato na drugem spet prepozno zaviranje v ostri ovinek,me zanese na zamet "šodra" in nasedem,začne odštevati,da me bo resetiralo,ampak se nisem dal in v zadnji sekundi rešim avto. Spet malenkost zaostanka,ki pa se je vlekel vse do zadnje preizkušnje. Skratka,če bi delal malenkost manj napak,bi se morda zares boril za prvo mesto,tako pa sem kjer pač sem.

Ps.: Da ne pozabim napisati,inštaliral sem najnovejše beta gonilnike,restartam komp in glej ga zlomka,stutter izgine. Sem kar vesel,da mi (jim) je končno ratalo in lahko normalno igram ta rally.

No tudi jst odpeljau trenutno drugi, ma sm jezn na redarja, ki mi je na zadnji hp stopiu pred imprezo [opa] in posledično penalty 15 sekund.

Glede na vložen trening (beri nič) :P kar zadovljen z rezultatom :D