Domc 214 Napisano May 18, 2015 Avtor Share Napisano May 18, 2015 Mah... meni meče error 41 in se mi prov neda eno in isto progo vozit in upat, da igra nebo šla v maloro. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 mal sm zamudu.....drugič se upišem Sej lahko vseen voziš sam pike iz prvega lega si zamudu. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Mah... meni meče error 41 in se mi prov neda eno in isto progo vozit in upat, da igra nebo šla v maloro. a to ti je kar naenkrat zacel delat al v cem je tezava. Sploh not vec ne prides...ker jaz sem dobil error 41 ko sem testno na Win10 dal eno masino. Reinstaliraj DirectX pa tisto kar imas v redistributable folderju Visual C++ pa .Net ce se ne motim Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 (urejeno) Mah... meni meče error 41 in se mi prov neda eno in isto progo vozit in upat, da igra nebo šla v maloro. Kaj spremljaš kaj uraden forum? Malo si to preberi,morda boš našel rešitev http://forums.codemasters.com/discussion/6270/patch-v-03-3#latest http://forums.codemasters.com/discussion/5917/dirt-rally-steam-error-code-41#latest Uredil May 18, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 18, 2015 Avtor Share Napisano May 18, 2015 Mah... meni meče error 41 in se mi prov neda eno in isto progo vozit in upat, da igra nebo šla v maloro. a to ti je kar naenkrat zacel delat al v cem je tezava. Sploh not vec ne prides...ker jaz sem dobil error 41 ko sem testno na Win10 dal eno masino. Reinstaliraj DirectX pa tisto kar imas v redistributable folderju Visual C++ pa .Net ce se ne motim Na koncu proge (po rezultatih), ko kliknem enter za naprej vrže error. Čas se shrani na racenet, v igri moram pa kr še enkrat odpeljat .... ko bi vsaj na naslednjo progo dal -.- Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Na koncu proge (po rezultatih), ko kliknem enter za naprej vrže error. Čas se shrani na racenet, v igri moram pa kr še enkrat odpeljat .... ko bi vsaj na naslednjo progo dal -.- A to ti tudi na Daily eventu dela pa na Championshipu ali samo v Slo-Racing ligi? Mogoce pa zato ker si kreiral ligo al pa ce si kaksno isto progo odvozil tisti dan. Probaj jutri, pa probaj se namesto entra z volanom kliknit naprej. Ne vem kaj je ...boz ze pogruntal nic bati, drugace pa skoda, da se ti je to zgodilo na sredi lige Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 18, 2015 Avtor Share Napisano May 18, 2015 Povsod. Pri daily eventu vrže error in potem kaže 0/1 odpeljanih prog in brez select opcije .. itak je pa čas shranjen na racenetu. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 A na steamu si dal veryfy cache? Probaj še steam overlay sklopt pa enablat steam cloud sync,če slučajn kaj od tega nisi še. Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 mal sm zamudu.....drugič se upišem Sej lahko vseen voziš sam pike iz prvega lega si zamudu. Jaz sem se vpisu sam nevem kje pol zagnati event^_^ Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 mal sm zamudu.....drugič se upišem Sej lahko vseen voziš sam pike iz prvega lega si zamudu.Jaz sem se vpisu sam nevem kje pol zagnati event^_^ Če si v ligi potem imaš v igri v main meniju leagues desno od kariere, potem pa tamnot izbereš našo. Tut men se je vtrgal k nism meu blage in sm iskal ko bedak. Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 mal sm zamudu.....drugič se upišem Sej lahko vseen voziš sam pike iz prvega lega si zamudu.Jaz sem se vpisu sam nevem kje pol zagnati event^_^ Če si v ligi potem imaš v igri v main meniju leagues desno od kariere, potem pa tamnot izbereš našo. Tut men se je vtrgal k nism meu blage in sm iskal ko bedak. Pridem v ligo našo vašo sam pol nevem kako se joint Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 V prvem postu na link, te vrže na racenet stran od naše lige, se moraš loginat na racenet (s steamom najlažje), je nekje en mali gumbek join league v zornji polovic ekrana na sredin,p bi te moglo joinat, edin če mora gantar potrdit in to bi mogl bit to. Potem pa kot sm napisal v prejšnjem postu. Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 mal sm zamudu.....drugič se upišem Sej lahko vseen voziš sam pike iz prvega lega si zamudu.Jaz sem se vpisu sam nevem kje pol zagnati event^_^ Če si v ligi potem imaš v igri v main meniju leagues desno od kariere, potem pa tamnot izbereš našo. Tut men se je vtrgal k nism meu blage in sm iskal ko bedak. Pridem v ligo našo vašo sam pol nevem kako se joint No končno...... Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 No super,da nism sam jst tok nor na te avte čeprav res užitek....čeprav me moja mal čuden gleda....he..he...bolj star bolj nor Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 19, 2015 Share Napisano May 19, 2015 No super,da nism sam jst tok nor na te avte čeprav res užitek....čeprav me moja mal čuden gleda....he..he...bolj star bolj nor nisi sam ne...tudi na Dirt 3, ki je v primerjavi z D:R sala mala imam kar nekaj 35-40 let starih kolegov, ki z veseljem odvozimo par dirk ter popijemo kaksno piwo. Moja pa pravi, da je boljse da ob petkih zvecer zulim volan za racunalnikom, kot pa da ga grem okol srat Citiraj Link to post
Recommended Posts