Domc 214 Napisano May 15, 2015 Avtor Share Napisano May 15, 2015 in tudi bo, so par dni nazaj imeli meeting kako izboljšat league sistem. Je pa tudi nov FFB zelo blizu izida https://instagram.com/p/2s9Y-6nwxt/ Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 Prvo kot prvo zelo lepo je videti mAxL-a na forumu Drugo kot drugo komaj čakam,na FFB popravek in že bo bolje za vozit. Bom pa danes probal priti v cilj v enem kosu. Se pozna,da sem bolj vsekan na dirkališča in GT3 dirkalnike. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 Se pozna,da sem bolj vsekan na dirkališča in GT3 dirkalnike. jah rally je cisto druga liga...ni nadrkanih in rutiniranih prog zgolj improvizacija in boj med tem ali bi rad naredil dober cas z rizikom ali pa malo slabsi z bolj pussy voznjo...vedno tehtas in prilagajas glede na to koliko zafukov naredis vmes. To da ni resetov pridoda taki izkusnji zgolj + tocke. Res je kul tole. Odpeljem jutri ker danes sem ze 4 pire posekal...na tem spilu pa tale kombo ne spila...pa se ta vikend lovijo alko voznike Sem pa opazil da mi S4 Lancia 4WD popolnoma nic ne lezi in vozim kot en beden debil...sploh nimam obcutka, pa lahko settinge furam kot zelim...jebat ga se je FULLL maneverskega prostora za izboljsave in trening feelinga na razlicnih avtih in to mi je tako zelo vsec pri tem spilu! Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 Zaden nisem Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 Itak sem js zadnji ker sem se 3x popolnoma obrnal in na tej ozki progi je zelo tezko obrnat avto v pravo smer tako da ja . Samo se ne sekiram preveč Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 Potem sva že dva,ki delava vragolije Jaz sem že srečen,če pridem do cilja v enem kosu . 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 15, 2015 Share Napisano May 15, 2015 Potem sva že dva,ki delava vragolije Jaz sem že srečen,če pridem do cilja v enem kosu . in tocno to je car te igre...boj sam s seboj, avtom, setupi in cesto. Vazno je da se ob igranju uziva! Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 16, 2015 Share Napisano May 16, 2015 Evo... sel spat ob 3h ponoc in navsezgodaj opravil svojo dolznost do lige Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 16, 2015 Share Napisano May 16, 2015 Bom danes ali jutri. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 16, 2015 Share Napisano May 16, 2015 A ni tko da se samo odpirajo proge po dnevih in če bi jutr štartal bi pač komplet vse proge meu? Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 16, 2015 Avtor Share Napisano May 16, 2015 Ne, ker še ni podpore za večdnevne dirke (sem "fizično" ločil). Pa tudi v starih časih RBRja, si moral odpeljati day1, da si lahko štartal day2. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 16, 2015 Share Napisano May 16, 2015 Ah, kul. Sm odvozu in zgublau živce na HP2 ker ni hotlo dajat v brzine, al pa metal iz brzine al pa se mi je hebl odpel z mize, zgubu 17 sec za vodilnim takrat. Ostalo pa ni blo švoh. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 uff tokrat sem za svojo aroganco placal hudo ceno...ravno sem 4 in 5 HP Arneja lovil po casih, pa sem si rekl zdej v 6-ti pa se mal dodam....in sem! Prvo tretjino proge sem ostal brez prve leve gume...grrr pa cist mal sem poslatu zidek.... jebela cesta Drugac pa bravo Knox..Domc ajmo do konca...pa pazi gume ker na tri etape repair je kar izziv Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 (urejeno) Hvala hvala. Precej bol fokusiran kot prvi leg ko me je pomankljivo oblečena mladenka čakala v postli. Je pa spet ene parkrat vrgl iz brzine in clo en manši spin nekje. Nism jst za monte karlo. Najbolš se počutm v britanskih gozdovih pol pa kašna finska. Asfalt bomo pa najbrž španijo fasal prej kot bavarce. Uredil May 18, 2015 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 mal sm zamudu.....drugič se upišem Citiraj Link to post
Recommended Posts