Mai 134 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 (urejeno) Uredil May 17, 2015 - Ma! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 Tale testna pa upam da ne bo odraz tekme. Polno napak, izrivanj, nesreč, nekateri so kar na ideali linjni zamnjšali hitrost, kot da je dopust. Resetiranja so že stalnica, žal... Iz moje strani edino dobra na R1, ko sem si dodobra ogledal Apatov dirkalnik. Nekajkrat sem imel hitrost za prehitevanje, pa me je dobro zapiral. V zadnji ovinek smo si nekaj več želeli trije in mi je nekako uspelo. Na R2 sem vozil okoli 5 mesta, pa sem po lastni napaki šel na ogled rastlinja, ki ga je Mitja zasadil. Prav veliko od tele testne nisem/smo odnesli, se mi zdi. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Zato se reče testna dirka Če tale dirkalnik nebi tako odbilo ko gumico bi bile res nore borbe. Tkole na testni mi je fajn da probam mal med folkam vozit in trenirat saj ponavad med dirko ne upam kj prov preveč da nebi komu uničil dirke z mojim kaskaderskimi vložki Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 No men se bo definitivno poznala forma na naslednji pravi dirki, ker sem dejansko naredu 35 krogov za trening tako da se bom lahko celo boril za top mesta Borbe so ble pa zelo dobre včeri sploh z murnom, ko me je R1 še v izi prehitel, v R2 pa je šlo vse na nož in sma drug drugega ownala. Seveda mi teammate Apat ni bil dolžan ko me je dvakrat spravu s ceste, čeprav drugič bi rekel da je bol po krivdi igre. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 So mogoče rezultati kej vidni ? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Men sta bili obe dirki zakon. Predvsem iz smisla, kako se bo vse odvijalo na startu in kje se bo dalo prehitevati. R1, dober start, potem sva bila z Vukom vzporedno na ciljni ravnini, pa je pote Darijo odpeljal naravnost v pesek, sedaj vidim zakaj, takrat sem bil pa zaskrbljen, da sem ga kaj pipnil, ceprav ni bilo cutiti. Do konca sem potem osamljen vozil na tretjem in po odstopu Bonce na drugem mestu. Vesoljca spredaj sta pac z drugega planeta:-) R2, dober star, Alen je sel kmalu mimo, ni bilo smisla da se nekaj tepeva, no potem sem mu sledil, bilo je nekaj dobrih prehitevanj. Sem se ze zadovoljil s tretjim mestom, ko sem videl da je Vuk naredil napako in sem ga ujel. Nato sem ga prehitel, samo sem se v zadnjem krogu zabremzal v prvi zavoj (kako sem fino unicil sprednjo levo gumo) in Darijo me je ujel, ter na zadnji ravnini prehitel. V zadnji zavoj sva zavirala na skrajni meji, spustil sem ga mimo in prej zacel s pospesevanjem, kar je do cilja botrovalo res minimalni prednosti:-) fer fajt Darijo, toscal sem gas v parket:-) Skratka res dober test za prihajajoco pravo dirko. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 prva dirka zame polomija. kot nalašč mi je v prvem krogu vrglo ping na 120. Nervoza je potem botrovala številnim izletom v pesek in kazen vožnje skozi bokse. Do konca še par piruet in lauf na balkon Druga dirka ok. Ampak ni mi jasno, zakaj se mi ping poveča skoraj vedno, ko koga ujamem. Verjetno le kruto naključje.. Gledal sem Selčana in Marka in jima kr sledil, ker sta se non stop borila in konstantno izgubljala čas. Itak sem vedel, da bo slej kot prej počilo.. in tud je hahaha škoda - sem upal, da me Selčan spet ujame, ker sem ga na prvem prehitevanju preveč kolegialno spustil naprej in sm mel pripravljeno grenivko, da mu malo bolj zagrenim lajf Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 Če bi ujel avto na travi bi se še lahk mogoče kje ulovila ampak pol ko me je obrnal je blo pa konec za mene Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 18, 2015 Share Napisano May 18, 2015 ja, sem bil kar mal razočaran, ko te ni blo v špeglu, ker potem sem Marku komaj sledil in ni blo neke prave akcije več je pa Grobnik res neprimerno bolj zanimiv, kot Silverstone. Tud Mitji vse pohvale za izdelavo. Ne vem, a se mi je samo zdelo, ampak prisegel bi, da se da določene neravnine na asfaltu izkoristit v prid boljšemu času, ker te dobesedno vrže v ovinek oz iz njega, če prav pripelješ čez grbino. Morm tole še mal naštudirat, ker se zdele ne spomnem točno v katerem ovinku se mi je parkrat posrečil tak manever. Pa dva ovinka mi res delata probleme, tam sm tud fasal večino opozoril. To bo treba korigirat dobr, da sm v nočni ta teden, bo mogoče malenkost več časa za trening Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 20, 2015 Share Napisano May 20, 2015 Da ne smetim uradne teme: Gledam pa gledam replay in ne vidim, kje izgubim 2 sec/per lap. Na točkah pred ravninama imam konkurenčno hitrost, tako da verjetno na zaviranjih gre čas v maloro... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 20, 2015 Avtor Share Napisano May 20, 2015 Najlažje bo, če pošlješ replay ali posnameš onboard lap pa nekdo pogleda in svetuje .. Citiraj Link to post
skalpy 0 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Lp Sem Klemen Breznik....Sem si sedaj porihtal ta špil, sem prej vozil skupaj v ligi z M.Zabavnikom in E.Ocvirkom, pa bi še tukaj probal malo, če bo seveda kakšna opcija! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 21, 2015 Avtor Share Napisano May 21, 2015 Dobrodošel na forumu! Za začetek se nam lahko pridružiš na kakšni testni dirki ali na kakšnem trening serverju. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 21, 2015 Share Napisano May 21, 2015 Če bi kdo še kaj izpilil: Manthey racing server is ON. Citiraj Link to post
Recommended Posts