Mišel Zabavnik 0 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 lep pozdrav, vidim da vas ni dovolj, če je možno bi se prijavil na dirko. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 24, 2015 Avtor Share Napisano May 24, 2015 Žal nisi prijavljen v prvenstvo, tako da prijava ni možna. Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 server je že? ker ga ne vidim Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 24, 2015 Avtor Share Napisano May 24, 2015 Server je sicer online, vendar je potreben reset, ker je nastavljen za R2. Bo čez nekaj minut, ko Matjaž pride do PC. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Evo, server online. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 24, 2015 Avtor Share Napisano May 24, 2015 Je online Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Neuradni rezultati. Prijave incidentov pošljite do jutri zvečer. Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Apat studios best studios, +5 style points za crash 3 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Gromska strela, tole je bilo pa slabo. Q: Nisem bil pravi, ves lesen v rokah, delal napake iz zavoja v zavoj in končal na 11. mestu R1: Štart ok, potem pa švicanje na polno, tako zavzeto, da sem v 4 krogu izpulil volan iz ležišča, posledično je šlo nekaj nadebudnežev mimo, ko sem se sam z volanom v naročju umikal v desno. No potem si dam šamar ali dva in nataknem jezen obraz in hajd naprej. Do konca sem ga pritiščal na solidno 9 mesto. R2: Odlično v prvih dveh krogih, spredaj se je nekaj bliskalo, a smo se uspešno izmotavali raketam. Do 4 kroga, ko sem bil na ciljni ravnini na desni, na levi je bil Kurent, če se ne motim. Pred prvim zavojem se bočno dotakneva, njega odbije v drugo dimenzijo (čedalje bolj na k mi gre tale neverjetni boing efekt ob najmanjših dotikih), nato pa se v prvem ovinku vrne iz druge dimenzije, očitno tokrat z laserji na havbi, ki mi pošteno prestrelijo bok, tako da se potem oba jezno gledava v pesku prvega zavoja, ko se dirka za naju konča. Za piko na I, se zabijeva še tam in ob vstopu nazaj na progo pridem kot 16. Nekaj časa vztrajam, ko me dohiti Eršte, z njim se fino tepeva za fantastično 15 mesto, no ker sem bil že od prej čisto moder (pa ne v glavi), ga pustim odjahati v sončni zahod, takoj za njim še Murna. Eršte čez čas znova pride pogledati, kako noro je na 16 mestu, pa se končno odloči, da to ni zanj in gre naprej. SAm končam s tremi cilindri in ojnico med zobmi ves moder na 14 mestu. Čestitke ekipi Skywalker, prav tako še ostalim na podiumu. 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Replay RACE1: KLIK Replay RACE2: KLIK 1 Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 No še moj opis dirke: Q: Krog odpeljem z nekaj napakami, še vedno dovolj, da za malo prehitim timskega kolega R1: Odličen štart in povečevanje prednosti, zadnjih 5 krogov cruze mode, saj je lučka za bencin postajala oranžno-rdeče barve.. R2: Počasen začetek, saj se je dogajalo točno to kar sem pričakoval, veliko nesreč tako, da ni bilo potrebno veliko prehitevanj za hiter napredek. V 4 krogu zavrti avto, ki je vozil pred menoj, sledil je kreš in razbiti sprednji del avtomobila. To je pomenilo da sem obe ravnine vozil 5-7kmh počasneje kot bi normalno. Sledil je massive overdrive, kjer je bilo potrebno vsak krog v vzpenjajoč S ovinek odvoziti perfektno, da sem imel dovolj momenta, da me tekmeci zadaj niso prehiteli. Na koncu prilezem do 3jega mesta, kar je bilo za dane okoliščine več kot odličen rezultat Se vidimo na naslednji dirki 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 (urejeno) Grča je ratu,.. ostalo pa bl tko tko... Uredil May 24, 2015 - PEK 4 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano May 25, 2015 Share Napisano May 25, 2015 Vse so zelo lepe slike Prva dirka je bila res nora škoda ker sem se nekomu zaletel v rit zadnji ovinek , kar na enkrat je bil pred mano in zaviranje ni več pomagalo ;/ Potem pa po kar nekaj tesnih in odličnih bojev v zadnjem krogu trčiva mislim da z apatem kar mi je res zbilo voljo ... Potem pa 2 dirko na štartu plata izklopi usb port za volan in ekola prepozen na dirko , škoda :/ kdaj mislejo uštimat to odbijanje avtomobilov tud ne vem , si predstavljate kakšne nore dirke bi bile če te ob trku z drugim nebi tako odbilo Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 25, 2015 Avtor Share Napisano May 25, 2015 Q: porazne kvalifikacije, zadnji od vseh, ki smo odpeljali hiter krog R1: pazil na štartu, v prvi levi zavoj šel po zunanji, povsem po robu, a je tja rinil še Ocvirk (?), ki ga je zasukalo. Počasi nadaljeval, v nekje osmem krogu pred mano kar naenkrat skupina vsaj 6-8 avtov, ne vem od kje Nekaj so se spet zboksali, jaz pa lepo mimo in pridobival mesta. Storil še kakšno napako, nekaj bojev s Kurentom, na koncu P12. Slabo, pa še predobro da bi imel vsaj za R2 res dobro izhodišče R2: Izogibam se karambolom, počasi lezem navzgor, potem naredim eno napako, vštric pride Terzič, s katerim sva na izhodu iz jame zadela, tako da sem se lovil in driftal do polovice ravnine proti Zagrebškem... par krogov pozneje pa moja napaka, v jami me odnese v travo, hočem naravnost nazaj na stezo, kjer me neka luknja vrže v luft, se lovim, že skoraj na progi in BUM v ograjo Nisem vedel, ali bi se smejal al bil jezen. No, se mi je pa mislim da prvič zgodilo da sem bil na dirki povsem zadnji Citiraj Link to post
Recommended Posts