alkoro 676 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 8h imaš še na STEAM akcijo, dlc paket za 10,49 EUR Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 (urejeno) sej je neki popusta, samo ze iz nacel nikoli ne dajem nobenmu za DLC polovico cene celega spila, sploh pa ne za eno progo in nekaj avtov, ker jih je ze v originalu polna kapa, da jih zares obvladas. Nima veze...pac moje bedne kaprice. Sem samo povprasal, ker me je zanimalo zakaj je temu tako...uzivajte na dirki Uredil May 22, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 Naj ne bo misljeno narobe, me pa zanima zakaj se zadnje case organizira dirke zgolj za DLC userje? Imam vanilo, ker se mi ne zdi smiselno dati 15€ za DLC, vseeno pa bi rad kdaj kaksno organizirano dirko tudi odpeljal Bo kdaj ka organiziranegaj tudi za nas non-DLCjarje? Več ali manj se za DLC userje organizirajo dirke zaradi tega, ker imamo prvenstvo z BMW M235i, ki je del DLCju. Testne dirke so namenjene dirkačem, da se spoznajo s kombinacijo proge in dirkalnika, prav tako pa pomagajo organizatorjem, da odpravimo vse napake v ozadju, ki so se v preteklosti dogajale. Če imate kakšen želje s čim in kje bi vozili, sem pred časom odprl tole Napišite kaj bi vozili pa bomo kaj organizirali. Seveda naj se vas javi malo več - za samo 2 dirkača ni haska Citiraj Link to post
Bumbi 28 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Jaz bom začasno pavziral dirke ker mi je volan na servisu. Prijavim se ko dobim nazaj. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Updatal sem Grobnik na 2.5. Bomo vozili updatano verzijo? V roku pol ure bo na racedepartment.com strani. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Sem proti temu, da se zadnje dni karkoli spreninja. Že tako je kar nekaj težav z organizacijo. Mitja, a ti tega še nisi opazil? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 23, 2015 Avtor Share Napisano May 23, 2015 Ne, verzija ostaja ista. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Sem samo povedal, itak pa ni nobene spremembe, samo dol si potegneš novo verzijo in jo zamenjaš z staro - to je vse. Če je to tak kunšt, potem pa res ne vem... Sem mogel updatat, ker so bili eni cheati pri sekanju, zato. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Mitja, kolikor mi ta proga ne gre pa kapo dol za kar si naredil. Res lepo in dodelano. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 23, 2015 Avtor Share Napisano May 23, 2015 Mitja, točno sem vedel kaj bo. Kot vedno, naložiš update dan ali dva pred dirko. Okej, če ni šlo prej popravit, potem počakaj še ta dan, da je dirka mimo in ni zmede. Proga za jutri ostaja ista verzija. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Mitja, kolikor mi ta proga ne gre pa kapo dol za kar si naredil. Res lepo in dodelano.Marko, govorimo o tem, da ni dobro zadnji dan ne vem kaj spreminjat. Mitjatu se pa lahko zahvališ/mo z klikom na "donation". Mislim, da si počasi zasluži tak klik... Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 23, 2015 Share Napisano May 23, 2015 Mitja, kolikor mi ta proga ne gre pa kapo dol za kar si naredil. Res lepo in dodelano. Marko, govorimo o tem, da ni dobro zadnji dan ne vem kaj spreminjat. Mitjatu se pa lahko zahvališ/mo z klikom na "donation". Mislim, da si počasi zasluži tak klik... Spremenil bi le, če je kaj kriticnega. Sicer lahko Mitja pove, če je kaj taksnega. Dnevno se v mojem poklicu soočam z dilemo "spremniti zadnji moment ali ne". Izkušnje parvijo, da, le če je nujno in "mission critical". Donacija...ja mas prav. Pravzaprav se za ker nekaj casa odpravljam to naredit. 1 Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Odjavljam se, ne vom v casu doma Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 24, 2015 Share Napisano May 24, 2015 Samo v vednost. Od 11.5. 2015 je nov PLP. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts