Skoči na vsebino

DiRT Rally - Splošna debata

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 647
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...a ves un feeling, ko ga picis in vse klapa, potem pa sredi velikega skoka na Finskem ugotovis, da te prevec ven nese...ti pa nimas vec kej narest Po skoku direk v maline, ki so ze olesenele .

Vztrajam :) Po 3 odfuranih prvenstvih v carrer mode mi gre vedno boljše, zdej že skoraj zares dirkam...:) Sem že poskusil tud ene par daily eventov (sprva precej neuspešno, saj sem šel brez

Nekaj sm brskal po netu glede Dirt rallya in našel info, da so vse proge tudi resnične Glede na današnjo tehnologijo in dostopnost podatkov (lidar posnetki terena) je to sicer logično in neprimer

Posted Images

Pikes Peak > Nordschleife..yea i said that

Upam da bo jutri čas, da probam tele zverine.

Aja, pa v četrtek se začne rally po Grčiji 8)

Uredil - Gantar

Pikes Peak > Nordschleife..yea i said that

Upam da bo jutri čas, da probam tele zverine.

Aja, pa v četrtek se začne rally po Grčiji 8)

Neveš kaj govoriš, mar se ti blede? :D

Tiste grčije se nič ne veselim.

Nism preveru če so odstranl centerdif setting na grb avtih, audi pp jo nima več. Če je temu tako pol deset točk za developerje.

Also glava=odprlo.

ANd8ozL.jpg

V2CAGzt.jpg

Saab 96 pa manta pa ascona pa celica pa komplet F2 klasa s katero se nardi ligo, ko je špil dokončan, brez ugovorov ker me ne zanimajo. Da vsaj pol tega pride not sm najbol srečn froc na svetu.

Uredil - Arne Dopudja

Tiste grčije se nič ne veselim.

Ja jaz tudi ne, sploh pa ker bom tokrat vzel namesto bakice (Impreze) Lancio Delto, ki sem jo kupil in bi jo rad upgredal, sploh ker imam za italjanarje perke...se posebej pa zato ker mi je S4 dala vetra na grciji v mesecniku. Moram se to koncat, pol me weekly caka, pa hillclimb bo treba furat, pa se liga....ajoj kje je cas :S

Odvozu monthly čeleng jao to ni boj ampak mesarsko klanje, borba samim sabo in avtom.

ewo...jaz sem tudi ravnokar zakljucil mesecnika ...tole je res bolano. Predzadnjo in zadnjo HP so prasci dal ta dolge Monaco jaz pa avto ze od polovice ves razsut in komaj pokrpan...sel ni vec nikamor, bremze so nesimetricno prijemale, radiator mi je sikal...v predzadnji, ko sem po dveh feltnah vozu zadnjo tretjino, mi je celo napisal, da mi predlaga retirement...LOL.

Sem samo upal, da bo se zadnjo HP popravljen vse za silo, da ne bom koncal 23/24...je sla pol se zadnja cez. Avto vec nikamor ni vlekel, kar je kul...saj sem vozil samo tako ziherasko, da sem sploh prisel do cilja...kaksna tekma na cajt...pozabi! Popravila avta na koncu so bila grozljivka.

Auspuh je se najbolj cel ostal vecina komponent 50-60% in driveshaft pa gearbox srednjih 40%...konstantno sem mogu popravljat pa radiator na S4, pa vedno mi je lucka svetla pa za motor tudi.

Skratka konec agonije...zdej pa malo pocitka, ker tole te izzame popolnoma :)

Se pepravlam psihično na nov monthly da se ga zares lotm. Loh dajo ene pametne avte ker grb je prehuda.

hehe...lahko si zacnes utrjevati psiho tako, da gres ligo odpelat...te utrdi(zivci) in tudi iscrpa istocasno, samo zdalec toliko kot mesecnik ;)

Ewo jaz sem za danes opravil svojo dolznost...spil pircka, namestil nove AMD driverje 15.5, nov volan, novo Lancio Delto (prejsnic sem vozil Imprezo), ter odpeljal z novim setupom ze ligo, ker se vsi tako sparate, da nikjer e ni nobenga (cestitke bborut2, ki je zaoral ledino).

Mater ...spet je bila za konec ligaske ta dolga nocna....pa se Grcija...mazohisti...ampak vsec :twisted:

Ajmo collini s subarujcki, prve dva Ford in Lancia sta se ze pofockala.

BTW: a imamo na serverju nastiman, da se ne mores DNF (ce je to sploh mozno), ker sem v tretji HP tako v skalo prletu, da sem reku ewo konec ljubawi...pa je Italjanarka se kar delala?

Uredil - AliBuggy