Skoči na vsebino

DiRT Rally - Splošna debata

B_U_R_I

Recommended Posts

GrB avti so tud u resnic imel ful bremze z motorjem tak da zna bit to to, sm nekje zasledil.

S4 je čudn zato ker nima zvoka od kompresorja in sm kr sitn ko vozm.

jezusmarija fantje...nekak sem prisel do HP14 na Monthlyju..samo tole res ni vec normalno! Sploh nimam vec borbe s casom, ampak da pridem normalno cez tiste dva HP-ja, ko lahko za silo pokrpam avto. Lucke mi svetjo ze vse celih 8HP-jev. Sem Walles kukr tolk lepo odpelu, da celo nisem vec 50% vidu...ewo ti pride Grcija...papki eni skalasti z ozkimi cestami, da sem kar z ogledalci po grmih tolkel, ce sem po sredini vozu :S. Dvakrat po feltni vozu do cilja ...je pa ena dobra lastnost ko imas sesuto S4....pelje se ze kot Fulvija, ker v obrate skor da vec ne pihne turbo...vsaj neki dobrega....pa bremze na pescenem obvezno bolj na uzai da ga mal v ovink lahko pribremzas pa te not potegne. Tole ce mi rata pridt do konca se 10HP bo cel cudez :)

Napisano Danes, 17:50

To je nevozno  [krniki][Jel2]

a to ste sli Hillclimb probat? Danes nimam energije vec :(

Težko je peljat,ni pa nevozno. Avto ima dosti konjev in navora in je zares težko krotiti te zverine. Proga je ful lepo narejena,samo mene jeb*e štekanje grafike. Bodo morali nekaj ukreniti pri AMD-ju,da izdajo boljše gonilnike za to igro. Pa FFB-ka se tudi niso niti dotaknili.

Jaz sem na 15.4 driverjih R9 290 + I7 2600 vse na Ultra 1080p in je stvar cisto lepo vozna vedno nad 70-80FPS brez dropov pod to vrednost...sem pa opazil, da ko so nocne proge pa res pade na 50fps..ampak je steady (10fps gor-dol)....vsync je seveda izklopljen.

• Odgovori 647
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...a ves un feeling, ko ga picis in vse klapa, potem pa sredi velikega skoka na Finskem ugotovis, da te prevec ven nese...ti pa nimas vec kej narest Po skoku direk v maline, ki so ze olesenele .

Vztrajam :) Po 3 odfuranih prvenstvih v carrer mode mi gre vedno boljše, zdej že skoraj zares dirkam...:) Sem že poskusil tud ene par daily eventov (sprva precej neuspešno, saj sem šel brez

Nekaj sm brskal po netu glede Dirt rallya in našel info, da so vse proge tudi resnične Glede na današnjo tehnologijo in dostopnost podatkov (lidar posnetki terena) je to sicer logično in neprimer

Posted Images

A trganje slike te matra? Jaz to opazim, nisem še probal, če bi bilo z VSyncom kaj drugače. Šteka pa mi načeloma ne, imam pa HD7870...

Pa ja,veš kaj je problem,ko na novo namestim gonilnike mi deluje vse gladko na ultra,potem pa recimo restartam komp in grem spet v igro se pojavlja stutrering in je ful moteče. Takrat lahko dam grafiko na najslabšo kvaliteto pa je isto. To so 100% krivi gonilniki. Bom pa probal še ta Vsync vklopiti,da vidim,če bo kaj bolje. 

Težko je peljat,ni pa nevozno. Avto ima dosti konjev in navora in je zares težko krotiti te zverine. Proga je ful lepo narejena,samo mene jeb*e štekanje grafike. Bodo morali nekaj ukreniti pri AMD-ju,da izdajo boljše gonilnike za to igro. Pa FFB-ka se tudi niso niti dotaknili.
Men tudi malo šteka mam pa beta gonilnike

To ni tisto navadno štekanje,ker bi bila grafična prešfoh,ampak stuttering,ki se pojavlja v točnih časovnih  intervalih. Ko jaz namestim beta gonilnike ta stutter zgine,ko pa restartam komp pa se spet pojavi in enako je z alpha gonilniki. To je ful moteče ko voziš in potem še FFB in si več v gmajni kot pa na cesti. Res je ful težko vozit te avte za Pikes Peak  [Joj]  bodo morali nekaj storiti glede tega in se posipam z pepelom,ko sem dejal,da ni ne vozno :D

To ni tisto navadno štekanje,ker bi bila grafična prešfoh,ampak stuttering,ki se pojavlja v točnih časovnih  intervalih. Ko jaz namestim beta gonilnike ta stutter zgine,ko pa restartam komp pa se spet pojavi in enako je z alpha gonilniki. To je ful moteče ko voziš in potem še FFB in si več v gmajni kot pa na cesti. Res je ful težko vozit te avte za Pikes Peak  [Joj]  bodo morali nekaj storiti glede tega in se posipam z pepelom,ko sem dejal,da ni ne vozno :D

ce je to stekanje, ki sem ga za trenutek videl na streamu (si pa vztrajen ;)) potem te lahko AMD evolve kaj jebe al pa kaj podobnega v backbrounu...Probaj za stos vse te fps toolcke in recordinge/straming pizdarije pogasnit pa pol probaj. Grafa bi morala delat BP.

To se mi dogaja samo pri tej igri(tudi,če vse vgasnem se ponavlja). Recimo AC,p.Cars in ostale mi delujejo brez problema na Ultra brez stuttering-a.

Ja,sem kar vstrajen in lahko 100x ponavljam en stage,če je potrebno,dokler ga ne osvojim,ampak z temi avti je to skoraj nemogoče. Morda bi šlo bolje,če me ne bi zezalo to štekanje :D 

enkrat sm prevozu ta pikes peak.. sicer sm se razbil totalno pa radiator zjebu na 20% ampak sm prišu čez.. ni lahko ampak gre pa če se potrudiš.. sam na gasu morš bit nežn pa se use da :)

hmm...zdej pa ne wem, ce isto wozmo. Sem sel za hec Hill Climb custom event probat, prvi deafult USA, default Pezojcek 405....ene dvakrat sem reset naredu v tretje sem ze skor do cilja prsu, tolk da sem vidu kako so ovinki kej zajebani in kako se zapirajo. Pol sem sel pa se enkrat vse od zacetka, pa sem imel RUN 1 vse stage-e zelene in cas 2.43 v RUN 2 sem pa tudi imel vse zeleno in se eno balo sem zapel, pa cajt 2.45 ter prvo mesto od default AI-jov...dalec od nevoznega...vsaj s tem avtom, ki sem ga jaz imel in vse default.

Je pa res da je vsa skrivnost v pravem dodajanju in odvzemanju gasa, bremzal sem skor nic (na unih dveh ostrih ovinkih sem jo poslatal) pa volan motat da avto lepo oddrsi...pa v nizjo brzino. Men se zdi pa praw hudicev dobr tole!

hmm...zdej pa ne wem, ce isto wozmo. Sem sel za hec Hill Climb custom event probat, prvi deafult USA, default Pezojcek 405....ene dvakrat sem reset naredu v tretje sem ze skor do cilja prsu, tolk da sem vidu kako so ovinki kej zajebani in kako se zapirajo. Pol sem sel pa se enkrat vse od zacetka, pa sem imel RUN 1 vse stage-e zelene in cas 2.43 v RUN 2 sem pa tudi imel vse zeleno in se eno balo sem zapel, pa cajt 2.45 ter prvo mesto od default AI-jov...dalec od nevoznega...vsaj s tem avtom, ki sem ga jaz imel in vse default.

Je pa res da je vsa skrivnost v pravem dodajanju in odvzemanju gasa, bremzal sem skor nic (na unih dveh ostrih ovinkih sem jo poslatal) pa volan motat da avto lepo oddrsi...pa v nizjo brzino. Men se zdi pa praw hudicev dobr tole!

tut men je zlo ušeč.. sam se mi zdi velik težje vozit kot pa normaln rally

AliBuggy, probaj 205 T16, pa potem povej.

bom jutri...dons me ze zena postran gleda...bi znal pa bit mali pegi 205 res bolj zajeban ker je krajsa medosna in je za ovinke kar negravzno kontrolirat to moc, ko ti ga znese...

Sem probal sedaj malo z vklopljenim Vsync in sem imel povprečno FPS manjše kot pa z izklopljenim kar je itak bilo za pričakovati,ampak stuttering ostaja. Za mene je igra trenutno neigralna in bom moral počakati na novejše gonilnike,ki bodo to odpravili. Sicer pa sem enake težave zasledil tudi na forumu,kjer se uporabniki omenjali enake težave.