silicijeva dolina 1 254 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 Spremljam tvojo debato tukaj in na Slo-tech-u in dvomim,da si ti pasivni igralec. Pasivni igralec rally-ja je moj sin,ki sedi zraven mene in me opazuje,ko se zaletavam v drevesa in pristajam v jarkih med gledalci. Jutri bom definitivno spet "aktivno" treniral,odpeljal dnevni event(upam,da brez večjih poškodb avta in moje morale,ki je kar na psu,ko gledam posnetke nekega real live WRC voznika,ki bo vse naredil,da bo na prvem mestu,ker so mu lepo plačali pri CM. Normalno,da je ful dober,če pa si z tem služi kruh. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 Rekli so, da bo sim tako da ja, če je opcija H menjalnika in sklopke, bom to uporabljal. Lahko bi pa lepo dal volan na 225° in paddle shift ter odpeljal brez kakšnih težav, sam pol ni fore. Bajdvej, vsi avti, ki so v špili z izjemo 2012 WRCjev majo H hebl pa sklopko. Samo zanimivost dneva. Upam(vsaj tako kaže),da bodo naredili tako kot je to naredil Kunos. Če je avto z H menjalnikom potem se z tem tudi vozi,če pa je z sekvenčnim pa z njim. Vse ostalo pa se dejansko pozna na časih,kar pomeni simulacija in ne nekaj na polovici. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 8, 2015 Share Napisano May 8, 2015 (urejeno) Gantar ti si Domc? pi*** no vsi ste netransparenti ..pol vas pa iscem po leaderboardu Cestitke za dansnji daily! Za novo ligo pa mal nabrcaj ljudi skup, si vseeno bol renomiran clan tukaj kot jaz. Benji@kronaveter ja tudi jaz tebe ne spregledam na ST, samo nikoli zal na lestvici ..mrBadass tudi moja dva 15 in 11 letnika se malo igrata sedaj z rallyjem na mojem accountu in prav veselje jih je gledat kako slidata z S4 po Walesu. Sem pa danes za hec na projektorju in platnu 85" dal malemu, ker si ze omenil da je treba ucit mladino, test 3D voznje iz kabine, je stvar ubijalska...ni pa za vozit ampak replay je hud da dol pades. Kabinska kamera je tako nora, da mislis da imas volan pri sebi sovoznik pa je direkt levo...anglezi pac aja 3D retrospektivo po Grciji sva delala z Minijem me je pa zmotilo tole: Normalno,da je ful dober,če pa si z tem služi kruh. ja clovek je sodeloval tudi pri razvoju, da je izkusnja se toliko bolj pristna. A je s tem kej narobe? Se pravi rally voznik dela referencni cas ? To da na Daily eventih zmaguje je zame zgolj pozitivna informacija in izziv...drugi daily ever na Monacu z Stratosko (ki mi lezi) sem bil celo tretji..imam screenshot 3 ure pred tem Meni je to vsec, ce je konkurenca in hud izziv...dokler ni kurcevih cheaterjev, ki jih je vedno vec povsod zadnje case... Uredil May 9, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 9, 2015 Share Napisano May 9, 2015 A tako,nisem vedel,da ta WRC voznik sodeluje z razvijalci. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano May 9, 2015 Share Napisano May 9, 2015 (urejeno) . Uredil July 12, 2015 - Robert_S Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 10, 2015 Share Napisano May 10, 2015 A se kje da pogledat čase za daily evente ki so že mim? Trenutno se nemorm loginat na racenet prek steama, brez logina pa nism vidu opcije. Zanima me tist monte karlo z S4, ker sm biu presenetljivo čist navrh top tiera in pokasiral 14600 od 15k. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 10, 2015 Share Napisano May 10, 2015 Za finto sem ustvaril ligo (SLORALLY) in naredil dva eventa. Prvi event se začne danes in sicer 12:45h in konča 17.5. ob 12:45h. Drugi event se začne 17.5 ob 12:50h in konča 24.5 ob 12:45. Lahko se pridružite,če vam je dolgčas. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 10, 2015 Share Napisano May 10, 2015 A se kje da pogledat čase za daily evente ki so že mim? Trenutno se nemorm loginat na racenet prek steama, brez logina pa nism vidu opcije. Zanima me tist monte karlo z S4, ker sm biu presenetljivo čist navrh top tiera in pokasiral 14600 od 15k. Kakšno pa imaš ime,da pogledam na katerem mestu si? Za nazaj nisem videl,da bi lahko gledal zgodovino. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 10, 2015 Share Napisano May 10, 2015 A se kje da pogledat čase za daily evente ki so že mim? Trenutno se nemorm loginat na racenet prek steama, brez logina pa nism vidu opcije. Zanima me tist monte karlo z S4, ker sm biu presenetljivo čist navrh top tiera in pokasiral 14600 od 15k. Kakšno pa imaš ime,da pogledam na katerem mestu si? Za nazaj nisem videl,da bi lahko gledal zgodovino. Knoxed je username. Današnja Integralka ni šla lih najbolj. Se še igram z nastavitvami pa FFBja nism še šlatal kar se xml fajlov tiče. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 10, 2015 Share Napisano May 10, 2015 Ja nisi ravno slab,saj si na 48.mestu. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 15, 2015 Avtor Share Napisano May 15, 2015 Na njihov blog so dodali slike Pikes Peaka Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 16, 2015 Share Napisano May 16, 2015 Danes je zadnji dan za prvi del, jutri se odpre 6 prog z enim servisom med 3. in 4. brzincom. 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano May 19, 2015 Share Napisano May 19, 2015 Kdaj bo update za FFB? Kaj novic? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 22, 2015 Share Napisano May 22, 2015 (urejeno) Mamico mu zivcno Metrojevo na dansnjem dailyju (ta dolg)...Glih ko sem ga zacel obvladat je bilo ze konc, vmes pa en sodcek, obrat na levo v eni lasnici in dva zabitka v sneg, ki sem jih hvalabogu lahko resil z rikvercom brez penalov...v cilj sem pa pripeljal tako kadec iz hladilnika, da poleg snega skor cilja nisem widel NORO! Rabim pa se dosti treninga jaz z B klaso, ker mi S4 tud ne lezi...zaenkrat Uredil May 22, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 26, 2015 Share Napisano May 26, 2015 Itak nabavu S4 da bi lahko monthly peljal, fuknu u prepad na HP2. Citiraj Link to post
Recommended Posts