bubina 65 Napisano February 15, 2019 Share Napisano February 15, 2019 Ah, vse se zgodi živemu😁 Sem pa tudi sam en dan imel en hud udarec...ves vesel in pripravljen na dozo relija si vzamem 2 uri zvečer da odpeljem monthly event...prvi brzinec Monte Carlo, malo predivje sem začel brez ogrevanja in puf izlet čez betonsko ograjo...pa sem šel kar takoj spat 😀 Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano February 16, 2019 Share Napisano February 16, 2019 (urejeno) huh, danes sm pa tudi jst po res dolgem casu odpeljal en daily...wager event je bil monte s 306 maxi, izjemna kombinacija. Prvo sem odpeljal 5 shakedownou da sm se malo ogreu pol pa na polno v dolino. Po snegu nism biu najbolj samozavestn, na asfaltu pa maximum attack...na koncu stage-a sm meu bele clenke k sm tko tiscal volan na sreco sm se izognu vecjim napakam (samo 2 half-spina) in proti mojim pricakovnjem postavil kar konkurecen cas. Res komaj cakam da pride monte nazaj v DR, fantasticn rally. 👌 Uredil February 16, 2019 - n1vekk 2 Citiraj Link to post
bubina 65 Napisano February 17, 2019 Share Napisano February 17, 2019 Aha...še en vosoljc :) 6.52 - če si res samo 5 šejkdawnu odpeljal, pred tem pa dolgo nič, vsa čast :) Ni mi še čisto jasno kako vam nekaterim to uspe :) Citiraj Link to post
Recommended Posts