AliBuggy 1 008 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 (urejeno) meni pa ze od vceraj zvecer ne odpre https://www.dirtgame.com/ 500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. seveda odpiram v IE ter Operi, ker v FF ze od starta ni delalo...se kdo s tezavami? Lahko da je to razlog tudi za nedelujoc event? Me pa se nekaj zanima...Morda kdo ve ce se da menjati perke med mehanikom in sefom? Sem se zajebal in dal nepravilnega sefu, ker mehankarja bom kmalu odpustil ima pa tisti perk, ki mi prav pride Je kdo probal in ce ali je ta menjava povezana spet z dodatnim denarjem...ker 20K pa spet ne bom dal za menjavo Uredil May 5, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 5, 2015 Avtor Share Napisano May 5, 2015 Meni odpre v Chromu... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 strange...sem sedaj v sluzbi probal tudi s Chromom pa isti drek kot doma Server Error 500 - Internal server error.There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Kje to mehanike pa to rihtate, jst sam vozm Spletna stran na telefonu dela Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Ko vozis championship se ti odklepajo doloceni upgradi za tvoj team oz za Crew Chiefa (moj bo kmalu LVL 5). S tem se hitreje popravlja avtomobile med stage-i vsak mehanik/inziner pa ima svoje karakteristike. Kasneje se ti odklenejo se perki, kjer lahko dolocis kje se bo kdo specializiral. Jaz sem izbral Italianske avtomobile ter RWD upgrade +5% ker imam do sedaj ze tri Lancie (Fulvia, Stratoska, S4). Sicer ne vem koliko je to zaenkrat dejansko koristno, verjetno bodo do izraza prisli kasneje in pri mesecnih eventih, so pa dragi tako perki kot tudi podaljsevanje pogodbe mehanikov, ki trajajo nekako 32 stage-ov. Zdej pa bi rad zamenjal perke med mehanikom in sefom pa ne vem kako, da ne bom spusil prevec denarja. Urejas pa te stvari v team managementu: http://blog.codemasters.com/dirt/04/dirt-rally-team-management-2/ Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 ekola...dirtgame.com mi je cuezno zacel delati, ceprav je enkrat vmes bilo namesto 500 errorja na istem naslovu kar Codemasterjev main page redirect Ker je starejsi sine v soli v naravi, sem si izjemoma vzel malo vec casa in odpeljal Slo-tech ligo, ker bo pac pred vikendom, ko bo vec casa konec. Sicer so bile kaksne sikane odpeljane kot buh_se_usmil (sem celo mislu, da mi bo motor crknu ) pa kaksna stanga je bila prevec na poti, ampak nic drasticnega, da nebi mogel koncati....za razliko od daily eventa, kjer mi je v drugem ovinku po startu pocila sprednja desna guma ..grrr. Ker pa ni v moji navadi odnehati sem se celih 8 minut naprej vozil z invalidnim avtom in poslusal drgnjenje feltne po cesti Upam da dobim kaksno nagrado za longest "track driven without a tyre" ...kwa pa vem mogoce je bilo pa to to, ker sem dobil prvo Steam trading kartico od Dirt Rally-ja. Dost j bilo za danes...je pa tole odpeljat ko prides iz sihta in vozis v koloni prava milina, da sprostis ventilcek Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 5, 2015 Avtor Share Napisano May 5, 2015 A se da stage še enkrat odpeljat, ko si čas že enkrat uploadal? Prvi stage sem odpeljaj danes ob dveh ponoči na tipkovnico Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Napisano Danes, 19:49 A se da stage še enkrat odpeljat, ko si čas že enkrat uploadal? Prvi stage sem odpeljaj danes ob dveh ponoči na tipkovnico ...pomoje je vazno kako je postavljen server, nisem bil pozoren a je kaksen reset,sem sel kar v eno kar bo bo. Sem pa opazil da pred dirko ni bilo setupov...so bili pa vmes. Ko smo ze pri tem...a iz tega naslova custom lig se dobi tudi kaksen cekin? A nam lahko prosim tisti, ki je postavil ligo malo razlozi kaj je vse na voljo pri nastavitvah eventa. Razmisljam da bi naredil enega za nas Dirt 3 petkove dirkace. Sicer je to cisto nekaj drugega in pivo kot je teklo med D3 tukaj ne bo prislo v postev TNX Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Ko sem vozil tedenski in mesečni event sem lahko resetiral čase in ponovno odpeljal,dočim dnevnih nisem mogel in imaš samo en poskus. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 5, 2015 Avtor Share Napisano May 5, 2015 Govorim o stagih v Slo-racing league, katero je postavil Gantar... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 (urejeno) To pa ne vem. Uredil May 5, 2015 - silicijeva dolina Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 (urejeno) Za nazaj nemorete resetirati izbrane stage, lahko samo ponovno vse odpeljete. Servis je pred stage 2 in 4, za setup pred rallyem bi najbrž mogel omogočit servis pred stage 1. Je še treba poklikat in potestirat različne nastavitve eventa ... ni nobene časovnice za lažji pregled ... Uredil May 5, 2015 - Gantar Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Mislim, da bodo sovoznika res morali še poštimat. Včasih v ovinek 2 lahko bolj priletiš kot v naslednjega 3. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Ah slovenskega sovoznika naj dajo. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 6, 2015 Share Napisano May 6, 2015 Mislim, da bodo sovoznika res morali še poštimat. Včasih v ovinek 2 lahko bolj priletiš kot v naslednjega 3. Saj imaš na uradnem forumu razlago za kaj je temu tako. Citiraj Link to post
Recommended Posts