skopusnik 1 374 Napisano September 30, 2015 Share Napisano September 30, 2015 Jaz bom vozil z Focus/Impreza WRC. Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano September 30, 2015 Share Napisano September 30, 2015 Hudo , Hamelahti + Subaru Impreza 2001 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano September 30, 2015 Share Napisano September 30, 2015 Bom delal "Hotlap" evente na tvoj način, nič bat. Poceni avto, ena proga, en tedn časa da postaviš najboljše čas, reseti dovoljeni kolikor ti je volja. Glede updejta. Po pesku se vozi zdaj zelo lepo, asfalt je pa nekam čuden. Sploh WRC 2000 ko sem vozu nemško je skoz napočez mal, kot da je pod ritjo voznika neka os vrtenja. Podobno CMR3, 4, 5... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 (urejeno) Mah ne razumeva se Knox...ne rabim jaz hotlapov (za to imas leaderboard) se manj restartov (buhnedej v organiziranih dirkah), gre zgolj za to, da nas je (zaenkrat) premalo aktivnih voznikv in v teh organiziranoh 6HP dirkah bi se mi zdelo bolje, ce izbira avta sploh nebi bila opcija in smo vsi na istem...morda bi ravno to se koga dodatno spodbudilo k voznji...pac da se vozi in da se potem malce hecamo na racun enega ali drugega Kot si sam opazil so na enem avtu ze samo zaradi setupa velika odstopana v casih in ce das en avto, ki ga ni tezko kupit in upredat bi potem iz tega lahko marsikaj potegnili, ko bi na koncu malo debatirali o setupih in tehnikah...kot en nas private weekly, ucenje za master plan Liga pa naj ima svoj ritem kot je zamisljen mi je cisto vsec. Uredil October 1, 2015 - AliBuggy 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 Tud tako se da ja. Bomo metal na kup razcne challenge da nebo dc. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 Fizika zvežemo,nato pa gestapo style zaslišanje,dokler nam ne izda vseh skrivnosti Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 Fizika zvežemo,nato pa gestapo style zaslišanje,dokler nam ne izda vseh skrivnosti ja se preden bo pa pripravljen karkoli povedat, pa kr mal prstke polommo...cist tko, da bo za zihr Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 A je na Finski se kdo naletel na situacijo da je od spredaj pri polni hitrosti nasadil tisti prenosen znakec/zastaviso ob cesti in ko ga je rinil pred sabo (se ni odbil stran ali odletel cez streho) je avto takorekoc zgubljal brzino kot bi imel zategneno rocno? Pa hudica izpred havbe sploh stran ne mores pol spravit Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 Večkrat v angliji. Tam ko se sweet lamb začne samo v kontra, nevem kera proga. Skos poberem in pol do cilja mori avto. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 Bremza pa kot da bi sidro zapel Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 bemti decki zdej pa res ne vem...samo na Monacu se Impreza 2001 pelje kot po oblaku, ne cutim informacij iz volana v ovinkih ama nista glede na prej...Nemcija ki je tudi asfalt a so brzine vecje je malo bolj...pesek je krasen vedno cutim kdaj mi kaksen konec nosi in kako se prestavlja teza...monaco pa kot bi imel izklopljen volan in sam obracal Bo treba tole se mal pregledat ce se da kaj natweekat. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 1, 2015 Share Napisano October 1, 2015 Zjebana fizika je pr tanovih, sploh 4WD na asfaltu. Kot da bi še z zadnjimi kolesi zavijal. Sem probal MC čist na linijo vozt brez da bi karkoli gume škripale, pa še kar je šlo "napočez", se tut na replayu vid. Je več ljudi to opazlo, bodo mogl popravt ker zdej to ni. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 2, 2015 Avtor Share Napisano October 2, 2015 Tako se je men F2 vozil na začetku Probaj zadnji toe-in mal pogledat, men je to zelo popravlo vožnjo 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 ma kaj pa vem...se mi zdi, da posledica da gre avto sedaj prej na pocez izhaja iz tega ker na volanu ni povratnih informacij in ne ves kdaj si cez mejo...drugace se mi zdi zdej v Monacu dosti lazje ovinke vozit in avto zgleda kot da je zlepljen na nevidnem oblaku...vsaj Impreza 2001 ki ima V2. Bom danes se stratosko probal, ki je bila na Monacu res neverjena uzivancija za vozit, ker si cutil vedno kdaj vozis na meji oprijema, se bolj lepo pa se je cutil countersteering...upam da ne bom razocaran. Skoda da so/bodo zbrisali stare case iz leaderborada, bi lahko primerjal ce je sedaj zaradi tega kaj boljse ali slabse. Sem pa drugace na Imprezi tudi avto cisto postiffal pa diferenciale zategnu, pa ni bilo nic kaj vec povratnih informacij na mojem volanu Zdej imamo namrec eno tako malo zmedo...saj hipoteticno bi se stvari dale celo kaj zrihtat na V2 avtih z globalnimi nastavitvami FFB (ki jih imam zdej po vecnini nekje na 70-80%), samo potem bojo pa V1 avti grozno trdi na volanu. Bo treba pocakat da vse avte ruknejo na V2 in potem najti spet en primeren setupo za volan in se seveda nanj tudi privaditi.Verjetno stvar tudi ni pri vseh prisotna, ker imamo drugacne nastavitve za volane ze v startu, poleg tega so tudi ze v startu med volani razlike v konfiguracijskih file-ih...bi pa rekel da se da sedaj lazje vozit na gamepadu ali celo tipkovnici. 2 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 Posledica ,da gre avto prej počez je ravno fizika v pravem pomenu besede.Avti bolj realistično upoštevajo fizikalne zakone in na asfaltu niso zalimani na podlago ampak se realno odzivajo na prenose teže,inercijo i slično...so ga pa pomoje mal pobiksal z delnim v2 makeoverjem.Folk je navajen na eno fiziko,zdaj se mora privajat na drugo,pol pa nazaj na prvo kjer se spet vse podre in šele ko bo komplet garnitura na v2 se lahko začne globalne nastavitve tweakat na FFB..Meni osebno se v2 obnašanje na asfaltu izjemno dopade je pa tako kot je že Murn povedal,mal Toe in pogledat mal Camberje pa je prec bolje.Finese še pridejo,treba par kilometrov narest in glede na to da vse to sovpada z sezono gobarjenja in nabiranjem kostanja +še polhi so ta vikend ,gozdovi Finske kar kličejo po obisku Citiraj Link to post
Recommended Posts