Lojzze 196 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 (urejeno) Just to update: if your Steam auto downloaded. Don't worry just don't run the game. More info in an hour.mal bo za počakat očitno Uredil June 3, 2015 - Lojzze Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 So me taplavi pojebal zarad pasu. Ugotovil da mam pretečen vozniški. Pelal z avtovleko u LJ. Sam zdej ko sm vidu da so dal F2 grupo sm že dobre vole. Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 Pri meni samo 1.6 GB .... Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 Ne zaganjajte igre, če ste že updatali. Če še niste, pa ne updatajte. Ker je nekaj zjebano in vam lahko savegame zbriše Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 No, tale 1.6GB update naj bi bil varen, ampak ni noter Nemčije ter novih avtov :/ Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 Ja sej gledam pa nobene razlike Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 3, 2015 Share Napisano June 3, 2015 Now on to the correct Patch notes for DiRT Rally V0.4.1 Save Game Fix - Fixed an issue which prevented the game from saving mid event Achievement Fix – Hillclimb achievements now unlock correctly, these will award from now on but we will retroactively award the Going Up In The World achievement in a future pack Track Environment update – J.McG’s Invisible Towing Services have now removed the invisible Burger Van that sometimes rolled into the middle of the road on Pikes Peak and their permit has been revoked (they tasted like thin air anyway) Online Events – Daily challenges now feature the full fat fully upgraded versions of the cars. Audio Fix – Sent the co-driver on another recce of the Col De Turini and asked him to redo his notes Again we’re sorry for all the confusion and to those affected, we hope you enjoyed your sneaky peek at Germany. You’ll be able to play a much more stable version soon. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 3, 2015 Avtor Share Napisano June 3, 2015 Malo offtopic Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 4, 2015 Share Napisano June 4, 2015 Torej bomo morali še počakati na nove proge in avte? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 4, 2015 Share Napisano June 4, 2015 Torej tisti,ki so namestili 4GB velik update imajo ta nemški stage in avte in lahko sedaj nemoteno igrajo,čeprav so izgubili save. Sicer ti avti niso tisti na katere čakam,ampak vseeno se jih veselim. Citiraj Link to post
Recommended Posts