AliBuggy 1 008 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 Mislim da ni še sekvenca + sklopka.pri kateremu avtu konkretno pa to tako mocno pogreste, da ne gre brez tega ...me res zanima Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 Ford WRC recimo. To je pri vseh novejših rally avtih nuja. Po drugi strani pa za uporabnike,ki raje igrajo na sekvenco oz.nimajo H menjalnika. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 sorry, res nisem vedel, da je to taka nuja, ki tako krati izkusnjo in boljse case Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 Ja mene moti, ker bi včasih želel avtu malo pomagat na obrate, če kaj zajebem (ali pa tudi če ne) in obrati padejo... Sej ni veliko, ampak v dolžini rallya se pa zna nabrati nekaj sekund. Aja, pa v resnici imajo tudi avti z sekvenco sklopko, tako da res ne vem zakaj je v igri ni Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano August 5, 2015 Share Napisano August 5, 2015 Ma pri WRCju ni problem, pr F2 je pa obupno ko ni sklopke. Sam rabiš potem dober gearbox sistem nardit, njim pa še H+sklopka ni ratal. Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 (urejeno) Stream http://www.twitch.tv/vajtos Vozim rallycross kariero ce hoce kdo pogledat :). Uredil August 6, 2015 - Matjaž Murn Popravil link Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 Stream http://www.twitch.tv/vajtos Vozim rallycross kariero ce hoce kdo pogledat :).Jest sem že zvozu komplet z vsemi tremi avti.Nič posebnega, sploh ne moreš biti slabši kot prvi.Sem se že naveličal, preveč enolično. Gas v poden in vsake toliko ročna. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 Si odpeljal tisti Monster event al kaj je že? Tam se mi zdi da so malo težji (ne toliko da ne bi zmagal) Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 RX bo aktualen ko bo multiplayer na sceni Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 Ja res je ko bo multi bo druga pesem. Ja v monster eventu so malce boljši ampak ne dovolj Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 Vse sem odpeljal, tudi ta Monster. Tam je treba samo paziti, da si prvi v prvem ovinkuin da greš čim kasneje na Joker krog, ker če greš prezgodaj, potem kasiraš nekogapred seboj in ne moreš lepo optimalno odpeljati kroga, ker je treba tistega prehitet.Se pa vozijo precej hitro, tako da greš težko lepo mimo brez prerivanja. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 6, 2015 Share Napisano August 6, 2015 Na švedski progi greš joker v prvem krogu, pa AIjev sploh ne vidiš. EZ win. Britanske pa sploh še sprobal nisem. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 Benji...si probal Dirt rally z Oculusom? Baje da je od verzije 0.500 ze dokaj kul http://forums.codemasters.com/discussion/6587/vr-fixed-when/p2 lahko preizkusis in poves opazanja? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 AliBuggy sem probal ja in zaradi njega zaključil v robidnicah na našem prvenstvu,ker sem mislil,da bom zmogel Samo Rally-ja ne bom fural z OR,vse ostalo pa ja,ker mi od vseh teh skokov in drsenj postane slabo in to definitivno slabo,ker sem skoraj bruhal pa tudi vrtoglavico lahko dobiš. Ja,je pa drugače lepo narejena,le,da so avti samo do polovice narejeni in če pogledaš nazaj vidiš samo svoj sedež,zaključek kletke in tu se avto konča Malce imajo nerodno narejeno kamero za OR,ker se vse giba,torej pogled se maje,kar pa je narobe in tega ne sme biti,ko igraš z OR,ker ti postane slabo. Z tem,da sem vse te opcije za kamero dal na OFF,ampak je vseeno prisotno. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano August 14, 2015 Share Napisano August 14, 2015 (urejeno) tnx za izcrpno porocilo...meni gre izklucno za pristno izkusnjo, pa ce kozlam neka bude...sej imam kle v kleti itaq svoj bunker, zena nima vstopa Bi rekel da se scasoma tudi tega navadis, prvi koraki pa znajo biti res tezki v svet VR...mimgrede moja ko gleda kako vozim dirt rally pravi da ji postane slabo...tako da smo si razlicni. Uredil August 14, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
Recommended Posts