B_U_R_I 3 290 Napisano July 9, 2015 Avtor Share Napisano July 9, 2015 Jup. Tole z miško se mi ne zdi potrebno - samo naj zrihtajo, da bo namesto Button 6 slikca od (vsaj na T500RS - na drugih je drugače). Mogoče edino za kakšen freelook v replayih... Mirror stages? Meh. Nisem ravno prepričan. Dokler je tako malo contenta - ja. Ko bojo pa dodali več rallyjev pa mislim, da to ne bo potrebno. Eventuelno se bojo tisti najbolj hardcore vsega nadrkali ... Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 ojebenti glede na to da je vsaj trenutno to exclusive za PC bi pa miška dejansko mogla biti podprta,sam je pa res da codemastersi očitno ne vejo kaj je to miška .Tudi jaz sem skeptičen glede mirrored stages,to je sestavni del arkad ne pa resnih simov.Naj se držijo izvirnih etap iz RL,z dodatkom kakšnih epic dolgih etap.To bi bil definitivno izziv za vse.Peljat reli etapo pol ure punim brez malin je jeba Bremze se pa popolnoma strinjam.Pri določenih avtih te dejansko čez prvo šajbo vn meče tako avto bremza. Feedback se je popravil drastično,fizika je še za spedenat kar se poškodb in okvar tiče.Več prizorišč,še kakšen avto(veselil sem se Alpince in Turbo 5-ke,pa se je zataknilo pri licencah-fuj te bodi Renault) RX pride,PvP oz. MP ter superspecialke. Sem pa prepričan da bomo še kar nekaj contenta dobili tud dodatne hlimclimb-e in dodatne razrede vozil za le-te,tako da pustimo času čas. Končna ocena pade ko bo verzija 1.0 na sceni. Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 Če si hardcore se tudi na volanu tipke navadiš, vsaj kašno funkcijo ima gumb (enter, back, gor/dol). Tako da miške prav nič ne pogrešam, če je treba pa itak s tipkovnico na hitr levo/desno enter baam pa si tam, kjer hočeš. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 Jaz pogrešam podporo za miško. Nekak mi ne sede s tipkovnico po menijih. Glede mirror prog pa tudi mene ideja nekako ne prepriča. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano July 10, 2015 Share Napisano July 10, 2015 Mirror proge so uredu za NFS Porsche 2000, pa še tist jih nikol ne voziš, tuki se pa nemoreš na tak nivo spušat, če gre za sim. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 10, 2015 Share Napisano July 10, 2015 Miske prav nic ne pogresam in meniji so mi osebno res kul za razliko od pCars, kjer pa miska je in tisti bedni kicasti meniji s tem da so loceni na dve sekcije. Se da z volanom cisto lepo navigirat, ce si pa privzete tezko zapomniti si jih pa mapiras na tebi bolj jasne...saj so vezane na funkcij (look back, shift up, hadnbrake,...) Morda ja res za tiste, ki na volanu nimajo d-pad-a za levo-desno-gor-dol tezje, to pa bi znala bit tezava ja, ce je tipkovnica kje za volanom ali pa se dlje. Kako pa se recimo na G27 premikate levo-desno po meniju? ...da so pa zrcalne proge pa sploh nisem vedel...a niso samo reversed Pogresam pa tudi jaz res doooolge stage, kjer bi se dogajalo se vec zajebov Se mi pa zadnje case dogaja ko starta iz nule, da mi ali vrze v windowed mode ali pa je full screen pa tipka za start na volanu ne prime dokler ne dam alt-tab in spet nazaj v full screen... BTW: tisti z AMD karticami, ce vas je zivceralo ko ste pustili igro v meniju in je zacela grafika sopat na polno (100% utilizacija in 300fps) si z novimi 15.7 driverji omejite stevilo fps na 95 in se bo vse skupaj takrat manj grelo pa se tisje bo...ta letni cas je to kar prijeten addon Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano July 10, 2015 Share Napisano July 10, 2015 Sej ni mirror prog, samo tisti yutuber je reku da bi jih loh nardil. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano July 10, 2015 Share Napisano July 10, 2015 Sej ni mirror prog, samo tisti yutuber je reku da bi jih loh nardil. nisem sploh gledal posnetka in pac napacno sklepal... my bad, sem se ze ustrasil, da sem ze tako sklerozen in tega nisem zaznal Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 Naslednji teden pa update z novostmi kot je recimo World RX. Več si lahko preberete na njihovem forumu: http://forums.codemasters.com/discussion/14036/dirt-rally-road-book-31-07-15#latest Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 Verjetno lahko multiplayer samo sanjamo 1 Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 Multiplayer naj bi bil enkrat jeseni. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 Pa bo samo za RX, ali tudi za rally? Da bi se konektali in štartali en za drugim, z recimo 30sek razlike? Nisem nikjer zasledil. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 To pa ne vem. Bolj verjetno je da bo samo za RX Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 A ni blo rečen da bo rallycross, tako kot v prejšnjih dirtih. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano August 1, 2015 Share Napisano August 1, 2015 Pa bo samo za RX, ali tudi za rally? Da bi se konektali in štartali en za drugim, z recimo 30sek razlike? Nisem nikjer zasledil.To bi bilo super. Citiraj Link to post
Recommended Posts