Skoči na vsebino

DiRT Rally - Splošna debata

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 647
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...a ves un feeling, ko ga picis in vse klapa, potem pa sredi velikega skoka na Finskem ugotovis, da te prevec ven nese...ti pa nimas vec kej narest Po skoku direk v maline, ki so ze olesenele .

Vztrajam :) Po 3 odfuranih prvenstvih v carrer mode mi gre vedno boljše, zdej že skoraj zares dirkam...:) Sem že poskusil tud ene par daily eventov (sprva precej neuspešno, saj sem šel brez

Nekaj sm brskal po netu glede Dirt rallya in našel info, da so vse proge tudi resnične Glede na današnjo tehnologijo in dostopnost podatkov (lidar posnetki terena) je to sicer logično in neprimer

Posted Images

Sej sm kr souzn ko vozm F2. Mam pa jebo, sm enkrat spustu volan po tleh ponesreč in zdej mi na določeni poziciji paddle shifter ne dela kdaj pa kdaj, in je lih ene 5° desno od centra. Pri WRCjih to ni problem ker itak rit nosi, tuki je pa treba bol po liniji in kdaj noče menjat gor.  Kaj si ga tako nažigal da si kr volan spulil z mize.) Drugač pa se mi zdi rally kr težak. Sama vožnja je ok vendar mam osebno še kr slabe cajte in zaenkrat še ne kruzam v zelenem. Zgleda da ga preveč šparam. Že na prvem umesnem cajtu mam ene 4 sec razlike, ki pa se potem še povečuje. Vaja in še vaja.
nisi edini s dokaj slabim cajtom

Ja, tudi jaz. Pogrešam fukncijo, da bi sovoznik ponovno povedal prihajajoči zavoj. Pa sklopko pr sekvenci (kater bedak se je spomnu da to ne more bit?)

Spiši suggestion. Knof za ponovitev zadnje izrečenga. Pa bi ti na hitro ponovil. To bi blo fajn. Sam itak se prej ko slej nadrkaš proge.

Popravt morjo te menjalnike in uvest AC sistem. Pr F2 je sekvenca sam so obični sekvencarji pr katerih je treba gas spustit mal. Komot lah nardijo use manual, da v primeru ne puščanja gasa pač škrta. Zdej ko ti pa sam voznik spusti je pa res počasno. WRC ma pa automat sekvenco z throttle blipi in vsem, zato skoči v nasledno instant.

Opa miki...tole bo pa res zanimivo, ko bo na progi se kaksen avto ter se bos lahko pomeril s kolegi in se narezal vsem komicnim situacijam, ki iz tega naslova pridejo...komaj cakam! Kar se pa zgornjega videa tice me pa zanima zakaj se slisi sifter na sliki sami pa se ne dotika ne padov niti sekvence (3:55). A je to mal skup zliman al kaj...menda ne vozi avtomatika ;)

BTW: Zadnjic vozim jaz GrB po Wales-u in majkemi, da sem v hosti videl medveda al pa neki tacga ogromnega temnega, ko je sibalo od ceste globje v gozd. Ma res nisem bil na nobenih substancah (izvzemsi adrenalina) tako da me res zanima, ce je kdo kdaj opazil se kaksne taksna podtaknjena velikonocna jajcka v tem spilu? Recimo zajcka kar pogosto vidim steci cez cesto...sam medved ...mamico mu, sem se kar usral in seveda zgubil fokus ter sel takoj naslednji ovink v maline [Jaoo]

Uredil - AliBuggy

Ja, tudi jaz. Pogrešam fukncijo, da bi sovoznik ponovno povedal prihajajoči zavoj. Pa sklopko pr sekvenci (kater bedak se je spomnu da to ne more bit?)

Spiši suggestion. Knof za ponovitev zadnje izrečenga. Pa bi ti na hitro ponovil. To bi blo fajn. Sam itak se prej ko slej nadrkaš proge.
Rally je namenjen poslušanju sovoznika, ne nadrkavanju prog :)