Skoči na vsebino

DiRT Rally - Splošna debata

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 647
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...a ves un feeling, ko ga picis in vse klapa, potem pa sredi velikega skoka na Finskem ugotovis, da te prevec ven nese...ti pa nimas vec kej narest Po skoku direk v maline, ki so ze olesenele .

Vztrajam :) Po 3 odfuranih prvenstvih v carrer mode mi gre vedno boljše, zdej že skoraj zares dirkam...:) Sem že poskusil tud ene par daily eventov (sprva precej neuspešno, saj sem šel brez

Nekaj sm brskal po netu glede Dirt rallya in našel info, da so vse proge tudi resnične Glede na današnjo tehnologijo in dostopnost podatkov (lidar posnetki terena) je to sicer logično in neprimer

Posted Images

Pa online eventi tut sipnejo velike pare.

Naceloma je res tako, razen tokrat, ko se jim je ocitno prikradel z updejtom tudi nek beden bug, ki je malo posrackal po online eventih! Sem bil weekly na enem 18 mestu in daily na enem 30-tem pa sem pri obeh dobil denar cisto za zadnji-spodnji tier...skratko nic od nic. Po tem sem sel pa se monthly zadnje 6 etap nadaljevat pa mi prve (skupno 19-e HP) sploh upostevalo ni in mi je v igri napisalo da je "event ze expired" !?! Mamico jim...iz 16-tega mesta sem padel na 120-to...no sej vse razumem in da update rad kdaj zagode k nebi blo treba (sem nekaj takega takoj predvidel ko sem videl da je ze danes update) sam vseen, mi gre pa malo na ku*ac ker sem se za mescnika res potrudi tist odvozt...da bo ja dnar za nove awte...pol pa tko :(

Js vam predlagam da furate kariero do elite lige pol lahka pa eveentee enostavno retieraš pa dobiš skor 100 jurjeu.. ker itak furat 10 stagov je mal preveč.. dnarja je pa še useen dost

10 hpjev u tem špilu je lih eno uro. :D To res ni preveč.

Zmaga na Master Championshipu prinese okrog 250.000 po posamezni državi. Sedaj po zadnjem updatu

je vsak Championsship sestavljen iz štirih dirk po 12 prog v svaki državi, torej lahko skupno pokasirate

okrog milijon, če zmagate. Tretje mesto še vedno prinese okrog 200.000, torej skupaj 800,000 nekje.

In za tretje mesto se pri tej AI, ki je napisana v igri res ni treba ne vem kako truditi, dovolj je pazljiva

vožnja z dovolj zgodnjim zaviranjem in rezultat je tu. Ne uporabljajte restart, če se vam zgodi

izlet iz proge, ampak "save to menu" in potem nadaljevanje prvenstva, ker vsak restart stane nekaj

denarja (v Masters je to 5000), pa še samo 5 restartov je na voljo na eni dirki, potem pa restart

sicer je, vendar ostane avtu uničen.

Če ste si do sedaj že nakupili perkov in inženirjev in če z inženirji podaljšujete pogodbe, potem lahko

v enem Championshipu (4 države po 12 prog) nadgradite približno 2 avtomobila. Championship

začnete recimo s Seat Ibizo, z njo odpeljete dve državi, nato pa vzamete Peugeot 306 in nadaljujete

championship do konca.

Perki in inženirji so pomembni tudi za sama popravila avtomobilov v času, ki je po vsaki drugi progi

odmerjen na 30 min. Če nimate kupljenih perkov in inženirjev z obnovljenimi pogodbami, bodo avtomobili

tudi po vsakem servisnem intervalu ostali samo napol popravljeni, če imate vse perke in inženirje

je teh 30 minut po navadi dovolj, da je avto spet povsem popravljen. Razen seveda, če res vozite

več izven proge kot po progi.

Sej sm kr souzn ko vozm F2. Mam pa jebo, sm enkrat spustu volan po tleh ponesreč in zdej mi na določeni poziciji paddle shifter ne dela kdaj pa kdaj, in je lih ene 5° desno od centra. Pri WRCjih to ni problem ker itak rit nosi, tuki je pa treba bol po liniji in kdaj noče menjat gor.

Uredil - Arne Dopudja

Sej sm kr souzn ko vozm F2. Mam pa jebo, sm enkrat spustu volan po tleh ponesreč in zdej mi na določeni poziciji paddle shifter ne dela kdaj pa kdaj, in je lih ene 5° desno od centra. Pri WRCjih to ni problem ker itak rit nosi, tuki je pa treba bol po liniji in kdaj noče menjat gor.

Kaj si ga tako nažigal da si kr volan spulil z mize.) Drugač pa se mi zdi rally kr težak. Sama vožnja je ok vendar mam osebno še kr slabe cajte in zaenkrat še ne kruzam v zelenem. Zgleda da ga preveč šparam. Že na prvem umesnem cajtu mam ene 4 sec razlike, ki pa se potem še povečuje. Vaja in še vaja.