zamex23 1 242 Napisano June 4, 2015 Share Napisano June 4, 2015 Ja ampak vozijo prez FFBja. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 4, 2015 Avtor Share Napisano June 4, 2015 Pa precej stvar mislim, da še manjka, če sem prav razumel developerje... Vprašanje, če vsi stagi in vsi avtomobili delajo ... Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 4, 2015 Share Napisano June 4, 2015 Kot je meni jasno je takoj naslednji update 1.6GB po 40-ih minutah vsem izbrisal/deaktiviral 4GB vsebino (avti proge), ce pa si v teh 40minutah z 4GB updetom zastartal igro, si pa izgubili se save. Skratka trenutno noben ne igra novih prog z novimi avti, razen ce je sel offline takoj ko je potegnil dol 4GB paket in do danes se ni sel nazaj online ter zagnal spila (kar avtomaticno sprozi update 1.6GB). FFB se pa itaq da custom gor. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 Kaj, a špil nima sploh ffb ali je slab? Drugače pa posnetek iz prejšnje strani - wow. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 Seveda ga ima. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 Ok, ampak kakšnega? Se splača probat? Bom razočaran, kot nad pC? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 Ja Mitja,na žalost se bojim,da boš razočaran. Raje ne kupuj,ker kolikor te sedaj že poznam,je tebi samo AC dobra,za to bo to stran metanje denarja. Lahko pa vseeno nabaviš,da vidiš,sprobaš in pač ne upoštevaš mnenja ostalih,Jaz sem bil menda največji dvomljivec tukaj na forumu,da Codemasters ne more narediti simulacije,ampak sem vseeno nabavil. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano June 5, 2015 Share Napisano June 5, 2015 Recimo, če primerjamo fiziko z RBRjem? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 stvar se ni enkatna....gre le za EA in ni za pussye in ja, gre za pravi pribizek/presezek rally simulacijie v stilu RBR...toplo priporocam Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 6, 2015 Avtor Share Napisano June 6, 2015 Tole je najboljse za RBR. Ni pa RBR... Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 Stvar pa je, da tut RBR ni "RBR". Oz RBR je biu najboljši sim sam pač ni bil dobr sim, je bil pa edini. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 stvar se ni enkatna....gre le za EA in ni za pussye in ja, gre za pravi pribizek/presezek rally simulacijie v stilu RBR...toplo priporocam EA? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 Stvar pa je, da tut RBR ni "RBR". Oz RBR je biu najboljši sim sam pač ni bil dobr sim, je bil pa edini. se bom zelo strinjal s tvojim razmisljanjem. RBR je referenca zgolj ker je bil edini. sedaj ni vec @benji...za pomoc beri spodaj: http://store.steampowered.com/earlyaccessfaq/?snr=1_200_200_Early+Access Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 (urejeno) FFB fix naj bi bil u zadnjih stadijih testisiranja in bi mogu bit prav hmal vn. Also, tamau je trejdau ene steam carde in je dobu najbolj redk bacground za profil od DR. BRAAAAAP SUTUTUTUTU! Uredil June 6, 2015 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 6, 2015 Share Napisano June 6, 2015 Stvar pa je, da tut RBR ni "RBR". Oz RBR je biu najboljši sim sam pač ni bil dobr sim, je bil pa edini. se bom zelo strinjal s tvojim razmisljanjem. RBR je referenca zgolj ker je bil edini. sedaj ni vec @benji...za pomoc beri spodaj: http://store.steampowered.com/earlyaccessfaq/?snr=1_200_200_Early+Access Če v google vtipkam EA dobim te zadetke: http://lmgtfy.com/?q=EADrugače jaz vem kaj pomeni early access Citiraj Link to post
Recommended Posts