Arne Dopudja 726 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 (urejeno) Da malce podebatiramo o prihodnosti prvenstva - Kot sem omenil, sem nekako planiral poletno ligo, ki je bolj low-powered, in krajša. Vsi isto klaso, bolj amater scena. Zmagovalec dobi "status donatorja". Tako, da je nekaka nacionalna klasa vse skupaj. Za glavno ligo pozimi (Ki bo hopefully malo prej kot letos...) bom pa par stvari spremenil. Kar nekaj vas je izjavilo nezadovoljstvo s trenutnim sistemom limited top-klase in open druge klase. Sistem je bil zasnovan s tem namenom, da se v WRC nabašejo res tadobri, in se druga klasa lahko brez nekih naprezanj tolče med sabo. Pa tudi, IRL ne vozi vsak drugi mehankar WRCja. Izbira obdobja bo: Trenutni način (Samo z dodanimi obdobji, saj imamo nekaj več avtov na razpolago), s tem da je top klasa izključno za donatorje, ter (mogoče) limitirana na 2-3 dirkače na znamko Novi način, kjer vozimo vsi isto klaso (Group B, Group A, WRC 10...), brez kakršnih limitacij, ampak morajo vsi biti donatorji. Malo v razmislek. Saj official voting bo na voljo, ko bo prišel čas, oz. ko damo druge stvari malo skozi. Uredil May 13, 2016 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 ista klasa - podpiram status donatorja kot pogoj- ne podpiram stock setup - predlagam Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 Moraš upoštevat da to sezono gre od BMW tekmovalcev oz. od Murnove denarnce za pokalčke. V ozadju morajo bit zobniki namazani. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 obvezno ista klasa,testira se jih lahko v poletni ligi,ki si jo omenil...svi goli pa ko šta voli skratka. 2 točka mi diši na prisilno donacijo v kolikor bi hotel sodelovat,kar me od potencialne donacije zgolj oddalji,tako da ne podpiram te ideje. Okrog setupov-v workshopih jih je morje tako da tukaj ne vidim nobenih težav ali potrebe po stock varianti WRC je biu do sedaj obakrat zravn,tako da bi ga jazst osebno izločil iz izbora,prav tako R4 in F2,pa da se furajo klase katerih še nismo 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 ja nic hudga...kar boste zrihtal je zamekul...jaz sem samo svoje mnenje povedal kot otrok socializma Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 (urejeno) sej glih to s setupi je fora. Vsak vzame od Porhammerja, pa ga mogoce mal gusla al pa tud ne, pol pa ker ni casa pravega testiranja prog in setupov so pa jebe in izzleti. Vsi isti vsi nasi...znajdi se s stock setupom pa je. Nekak tko kot daily eventy za spremembo, sploh ker se gre za poletno romanco ko bomo zunaj rostiljal in se ubadal se s cem drugim...bo pa pasal mal zapelat, pa ne bo treba tolk pilit in drkat prog (nekateri bojo seveda)...recimo temu FUN dirt tour. Majstri boste tud z stock razfural sceno, ne bo pa takih gapov kot je bilo zdej...IMHO. Mogoce bi bil izziv vecji, sploh pa bi se kakega novinca dobili, tako kot pri AC fun dirki s fix setupom. Uredil May 13, 2016 - AliBuggy 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano May 13, 2016 Share Napisano May 13, 2016 Quote DiRT Rally - info about the next patch Hi all, I know a lot of you are waiting for the PC patch to be released, and I just wanted to say thanks for your patience while we work on this. Just to give you an update: while we still have a little more work to do, we've managed to fix quite a few of the big issues you've raised - and we're confident that the next patch will fix the following on PC: -Motion blur being applied to cars in bonnet camera and in replays (PC) -Excessive knocking effect on steering wheels when playing rallycross -AI for Classic and S1600 Rallycross adjusted to have more variety -Leaderboards will no longer be blank and the difference column works -Fixes for rain effects displaying incorrectly on some AMD cards (PC) -Rain causing bad reflections on some windscreens We're also hoping to have a fix for RaceNet's connectivity issues as soon as possible, and this will come before the patch (and hopefully very soon). More on that as it comes, but as soon as I have information for when the patch will be released, I'll share that with you ASAP. UPDATE: a RaceNet fix has gone live. Let me know if you're having better connectivity with it - especially if you're on Xbox! UPDATE 2: it looks as though including the Oculus 1.3 update may hold this patch back, so we've removed it from this one so we can push it out more promptly. However, it will be coming in a a subsequent patch, which should arrive soon after. The support will still be there, but it will come just a little bit later. (This tends to be why we don't discuss patch notes in too much detail before we push it live - as we can't guarantee which will be included, until it's in!) https://www.reddit.com/r/dirtgame/comments/4ivi35/dirt_rally_info_about_the_next_patch/ Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano May 14, 2016 Share Napisano May 14, 2016 (urejeno) ja lahko bi sli vsi peljat s 60s. odprt setup, 6 rallyjev, 12 stagev na rally in service usakih 2 alpa 3 stage. zmagovalec pa bi recimo dobil status donatorja ja. Za zimsko ligo pa se strinjam s 1. predlogom oz da se ohrani podoben sistem kot sedaj...top auti so za "bogate" aka donatorje in najhitrejse na razvrstitvenem rallyju in navadni smrtniki bi vozili navadne aute. ekipe pa bi lahko imele 2 razlicna auta...ce je en iz ekipe donator in drugi je bil 12. na razvrstitveni bi donator vozu top klaso in drugi bi vozil nizjo klaso. Uredil May 14, 2016 - nivek_m 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 Vsaj tok bi mogl lupit! 7 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 10, 2016 Avtor Share Napisano June 10, 2016 Zakon! Tole bi še Eržen fural... V določenih situacijah še premal olup. 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 (urejeno) Too too, tam na snegu ko zapne bankino tist fokus, sam povije optiko. Tak bi še jst špilau to. Pa mislm da unmu 306 v nemčiji dejansko blokira zadnja kolesa. To se nuca. Uredil June 10, 2016 - Arne Dopudja 1 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 Res je, tako zaletet znam se tudi jaz! 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 ...se mi pa zdi da bi pol vsi dost bolj pussy mode vozil ...al bi bla pa lestvica dost prazna Citiraj Link to post
n1vekk 262 Napisano June 10, 2016 Share Napisano June 10, 2016 (urejeno) en kup odstopov bi blo...ta mod bi biu uporaben ce bi tudi mehaniki popravljali drugace ce pa mehaniki ostanejo isto (ne)sposobni bi blo bedno. in potem je se problem ffb-ja ki je tak kot je in stage so narejeni kot so (grmi, bankine)...je zanimivo ampak celotna igrca ni na takem nivoju relanosti da bi si lahko prvoscli tak damage pomoje Uredil June 10, 2016 - nivek_m Citiraj Link to post
Recommended Posts