Skoči na vsebino

Preverjene steze

markop

Recommended Posts

Zanima me, če se pri AC držite zgolj uradnih stez ali dirkate tudi na kakšni modani. Grobnik vidim, da se je kar prijel. Kaj pa druge ? So mogoče kakšne preverjene, da delajo dobro ?

Meni sta recimo zelo všeč Watkins Glen ali pa recimo Bathurst. Dinamične, razgibane proge.

• 1 month later...

Lake Luise je proga, kjer uzameš en avto in voziš še z nekom preko skypa če je le možno. Je proga, kjer se lahko furaš počasi al pa hitro in je zame edina proga, kjer je to možno (zame Transfagarasan tega ni omogoču). Sploh kar gledam V2, je pokrajna čaw. Tip je pogozdil, dal ograje, raznorazne stavbe, različne asfaltne podlage, itd. Je pa res, da če ne uživate cestnih avtov, vam verjetno proga ne bo pašala :)

Uredil - sarabwt

Erik, dal sem moderju za pir, pa mi je poslal testno betaV2. ko pride ven, bo na voljo 50km cest..

Just a reminder that the updated 23km loop road (with new corners, new different pavement sections, new 3d objects and pit lane) will be free to play for all. Additional new roads (for a total of 50km) is "pay whatever you like" for all those who generously support this crazy 1 man scratch made project!

@Silicij, ni avto zraven v zipu, Cobro največ vozim po lake louise.

Shiiiii******t  :shock:  :D  tole je zame nad pričakovanji. V tej testni verziji so že vključene dodatne ceste. Noro.. ceste so od ozkih do širokih, celo highway section, kjer sam do podnaaa  :lol:  :twisted: Ko sem spremljal projekt, sem razumel, da bo pač več različnih layoutov (kot Nordschleife npr.), je pa vse v enem  [owje] Le zaviješ iz osnovnega layouta, na odcepu kjer ti paše in gas. Mislim, da sem celo smerokaze videl - ustavil se pa nisem, da bi počekiral napise  [smoke]  Uspel sem odpeljat z Shelby Cobra, Alfa GTA [wub] , BMW M3E30 in Mersedes SLS. Alfa je res zmaga, sploh po onih ožjih zavitih cestah - to sm kr tulu zravn hahahaha  :D

za več info lahko na PM ;)