B_U_R_I 3 290 Napisano April 23, 2015 Avtor Share Napisano April 23, 2015 Jaz bi prišel,ampak v kartu nisem ravno nekam dober,ker sem se samo z "tamalimi" fural (pri Koloseju,mislim,da Rolbar). Moram še prečikirati kako sem kaj z terminom na ta dan ko je srečanje. Če so isti kot so bli logatcu al pa mal bolš se nimaš kej bat. Sm sfurav logatac progo z nogo skos na 100% gasu brez taknt bremze. Malo dvomim. Kako si sfural un hairpin po koncu tadolge ravnine s 100% gasa? Drugač so pa tle kar kul. Na relativno kratkih ravninah razvijejo kar dobro hitrost, tako da je treba tut zavore uporabljat ... Citiraj Link to post
daks 193 Napisano April 23, 2015 Share Napisano April 23, 2015 Meni ne bo ratalo, nagrado pa dam organizatorjem Uživajte, pa pazite na T1, da ne bo dirke prehitro konec Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 23, 2015 Avtor Share Napisano April 23, 2015 Škoda. Nagrado ti bom prišparal. Ko boš kaj v LJ, se javi pa jo lahko prevzameš ... Citiraj Link to post
Domen Hrovatin 115 Napisano May 2, 2015 Share Napisano May 2, 2015 Jaz ne bom uspel priti.. prepučam mesto v gokardu komu drugemu vseeno vživajte na max Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano May 2, 2015 Share Napisano May 2, 2015 Jaz bi prišel,ampak v kartu nisem ravno nekam dober,ker sem se samo z "tamalimi" fural (pri Koloseju,mislim,da Rolbar). Moram še prečikirati kako sem kaj z terminom na ta dan ko je srečanje. Če so isti kot so bli logatcu al pa mal bolš se nimaš kej bat. Sm sfurav logatac progo z nogo skos na 100% gasu brez taknt bremze. Malo dvomim. Kako si sfural un hairpin po koncu tadolge ravnine s 100% gasa? Drugač so pa tle kar kul. Na relativno kratkih ravninah razvijejo kar dobro hitrost, tako da je treba tut zavore uporabljat ... Nevem točno kakšna konfiguracija je bla sam vem da si pod most desno notr zavil pa pol šu po zunanji, kjer je bil en flatout blagi S pol pa takoj 2 hairpina u S. Tam si razvil topspeed če se prov spomnim. (6 let al neki nazaj). Je bla pa prašna proga in je lo napočez kokr si hotu sam polovit si ga mogu. Tako da ja, mal scandinavian flick pa je use znesl, čas pa seveda ni bil baš nešto. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2015 Avtor Share Napisano May 3, 2015 Na voljo so še štiri karte po super ugodni ceni (redna cena je 12€ za 10 min)... V primeru dežja vožnja z gokarti odpade... Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano May 3, 2015 Share Napisano May 3, 2015 Jz naceloma lahko pridem,samo bi prisel okoli 15h in ne ob 13 (prej ne morem,ker delam)sei vrjetn nimate namena biti tam 1-2h pa domov? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 3, 2015 Avtor Share Napisano May 3, 2015 To ne, sam najbrž bomo do takrat že odpeljali dirke ... Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano May 3, 2015 Share Napisano May 3, 2015 o ti šment poj pa vsaj ogrejte karte da bo dobr grip za mene Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 4, 2015 Avtor Share Napisano May 4, 2015 Anže, boš vozil tudi gokarte? Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano May 5, 2015 Share Napisano May 5, 2015 Pridem še jaz Božo Fujs + kart Citiraj Link to post
Recommended Posts