Skoči na vsebino

Srečanje članov 2015

B_U_R_I

Recommended Posts

Jaz bi prišel,ampak v kartu nisem ravno nekam dober,ker sem se samo z "tamalimi" fural (pri Koloseju,mislim,da Rolbar). Moram še prečikirati kako sem kaj z terminom na ta dan ko je srečanje.

Če so isti kot so bli logatcu al pa mal bolš se nimaš kej bat. Sm sfurav logatac progo z nogo skos na 100% gasu brez taknt bremze. :D

Malo dvomim. Kako si sfural un hairpin po koncu tadolge ravnine s 100% gasa?

Drugač so pa tle kar kul. Na relativno kratkih ravninah razvijejo kar dobro hitrost, tako da je treba tut zavore uporabljat ...

• Odgovori 119
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Malo slabša slika, ker je slikano v delavnici. in so  še bili v delovni fazi        

Sam da nav bonči spet gokart skakov ke pa sm heheh

• 2 weeks later...

Jaz bi prišel,ampak v kartu nisem ravno nekam dober,ker sem se samo z "tamalimi" fural (pri Koloseju,mislim,da Rolbar). Moram še prečikirati kako sem kaj z terminom na ta dan ko je srečanje.

Če so isti kot so bli logatcu al pa mal bolš se nimaš kej bat. Sm sfurav logatac progo z nogo skos na 100% gasu brez taknt bremze. :D

Malo dvomim. Kako si sfural un hairpin po koncu tadolge ravnine s 100% gasa?

Drugač so pa tle kar kul. Na relativno kratkih ravninah razvijejo kar dobro hitrost, tako da je treba tut zavore uporabljat ...

Nevem točno kakšna konfiguracija je bla sam vem da si pod most desno notr zavil pa pol šu po zunanji, kjer je bil en flatout blagi S pol pa takoj 2 hairpina u S. Tam si razvil topspeed če se prov spomnim. (6 let al neki nazaj). Je bla pa prašna proga in je lo napočez kokr si hotu sam polovit si ga mogu. Tako da ja, mal scandinavian flick pa je use znesl, čas pa seveda ni bil baš nešto. :P