Skoči na vsebino

Moj predlog za FUN dirko

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 100
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jaz bi bil za. Sicer bo treba probat po par letih spet, če se pa kaj spomnim, na pomanjkljivosti fizike in grafike pozabiš tisti moment, ko dirkaš s 3-4 nasprotniki naenkrat (torej od štarta).

Evo, 6 potencialnih nas je že.   Silicij je reku da pa nebo. Sam tok da vsi veste.

Pred 9 urami , dottor je napisal:

Mi je pa smotano, da če dam več avtov kot sem nastavu št. boxov naključne avte vrže vn iz liste, tako da bo treba naslednjič povečat boxe.

Če naštimaš 15 boxov, v entry list pa 25 dirkalnikov - v tem primeru ti zadnjih 10 v entry listu odreže. Vsakič isto. V nedeljo je na Monzi bilo nastavljeno 26 boksov in 26 dirkalnikov pa je vseeno zadnja 2 odrezalo. Pač - Kunos.

Nastavitev je toliko kolikor jih premore AC (no joke) :D GT2 ne bi mogle bit sprint dirke, pa še gume so "pokvarjene" se mi zdi. Rajši GT3, pa se balast štima na voznika (v smislu kot je Aris predlagal: top X se balast dodaja, kar je pod se ga odvzema vsako dirko sproti). Drugače sem pa za, ampak se mi zdi da mam prepoved enega (?) prvenstva :D

Če se ne uspemo zmenit za 991CUP prvenstvo  sem definitivno za GT2 ! Tudi sam imam odlične izkušnje kaj se napetih dirk tiče pa čeprav na javnih serverjih .

Sem takoj zraven ali eno ali drugo .

PS kaj na GT2 pa ne gre balasta dodelit ali ?

Organizacija je v tvoji domeni in seveda ti odločaš in presojaš kaj je boljše in kaj ne. Preden pokoplješ stezo probaj naredit par krogov, da začutiš kakšen lep "flow" ima. Precej dinamična z višinskimi razlikami in dolgo ravnico primerno za lepa prehitevanja.