Skoči na vsebino

Moj predlog za FUN dirko

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 100
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jaz bi bil za. Sicer bo treba probat po par letih spet, če se pa kaj spomnim, na pomanjkljivosti fizike in grafike pozabiš tisti moment, ko dirkaš s 3-4 nasprotniki naenkrat (torej od štarta).

Evo, 6 potencialnih nas je že.   Silicij je reku da pa nebo. Sam tok da vsi veste.

Proga in dirkalniki. Nas zna bit 150, a ne Arne :D:

Ne vem kako bi Bandicamu dopovedal, da vse snema isto na glas in nebi upošteval mešalnika zvoka :S?

Uredil - mancSLO
  • 2 weeks later...

Konec tedna bo dež pa še mi v Nascaru imamo prost vikend. Ali naredimo v kateri od simulacij kako dirko slo-racing članov? Da bomo po tem v nedeljo mel kaj za govorit?

Dobro, ne. Gremo v akcijo... [ok]

Nekaj časa so iRacerji call for drivers tule po forumu, sedaj bomo morali pa očitno call for iRacers :P.

Uredil - mancSLO
Pred 15 urami , mancSLO je napisal:

Konec tedna bo dež pa še mi v Nascaru imamo prost vikend. Ali naredimo v kateri od simulacij kako dirko slo-racing članov? Da bomo po tem v nedeljo mel kaj za govorit?

Opuščam pobudo. Ni zanimanja.

Ma ne vem, mene kamikaze pack ne prepriča. Mx5 je men prešvoh. Kakšno dirkalno varianto rx7 bi pa z veseljem gnal :)

Kako so pa kaj Merc, Audi in BMW v GT3 izenačeni? Mogoče bi pa v soboto potestiral Bathurst - Drei Könige? :shock:

Pred 17 urami , mancSLO je napisal:

Opuščam pobudo. Ni zanimanja.

Zame mal neposrečen termin...V petek in soboto sem na Rally Velenje, v nedeljo se pa na Brniku dobimo...Drugače bi pa z veseljem prišel!