Skoči na vsebino

Barbagallo Raceway - BMW 235i [12.4.2015]

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 31
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

TC off, ABS on

Kakšna dirka noro bravo prvi 3je skoz sm vaš prah jedu Tole prvenstvo bo epsko

Prva dirka z vami.. super, dokler nisem fasal analno.... sej ni važno, vseeno sem užival. Sam de se dirka! 

Ma to je NORO res. Brez napake pretihevat je (vsaj na tej progi) zelo težko. Divje. Tukaj se bodo pokazale kvalitete dirkačev :)

Bonča, daj nekaj ukreni resno, danes si spet 2 ali 3 iz proge spravu.

Zaupat dirkaču, ki je pred tabo oz za tabo je najtežje :) Kadar je pa to enkrat mimo, pripraviš napad na zadnji ravnini ;D Bravo tista 2, ki sta furala z mano, sm si imena sklopu in uživu. Škoda, da je tebe Bonča internet zajebavu spet. Odlična dirka in prikaz, kaj obeta nova sezona :D Mimogrede, a ma kdo replay od dirke?

Praktično malo treninga, malo vseeno odpeljal, in spreminjal setup, a kaj dosti ni pomagalo, ko se je grip izgubil...

Q: pridem zadnjim 5 min in naredim 2 hitra kroga, od tega sem imel nekoga tik za sabo a ker sem delal prve in zadnje hitre kroge, mislim da naredil 2 hitra kroga nisem popušal & mislim da pripeljem nekje okrog P8, še malo setup spremenim in akcija

R: zavrten volan stran iz proge in nepričakovan štart v levo me je spravil na rep kaše bavarcev, pred mano je bil Bonča, in že v 2 ovinku sem bil zopet opozorjen, da njegov net ni naš najboljši prijatelj, konstantno je skakal naprej in nazaj, in držal sem ga na razdalji, ko je najprej skeglal mislim da 2 kasneje pa katapultiral sebe in še 2 iz proge (Mitja, res ne moraš tako vozit na strežniku, okrog tebe se sploh ne da vozit) pripeljel na P8 in se počasi začel prebijat navzgor zaradi napak ostalih. v drugi polovici imel hude a zelo fer boje z Marjanom in mislim da Blažem. Bilo je super a na koncu sem potegnil najboljšo in končal na P5. Pestro bo, pestro :)