Tomaž Eržen 1 083 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 ...od 20/20 dalje Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 js imam Q vseskozi 100. Na router sem povezan po kablu, torrenta na tej masini nimam, wifi preventivno izklopim. Sama internetna storitev pa poteka brezžično - Polans internet. Vikendi zvecer so grozni, sele proti koncu druge dirke se zadeva umiri. Bi moral odpreti tudi porte na routerju? Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 (urejeno) Ni potrebno da imaš torent na svojem računalnuku, dovolj je če je v tvoji mreži. Sam ga imam na HTPC, pa sem prej vedno omejil povezavo (cca 20% moje upload hitrosti). Sicer nikoli nisem imel problema s pingom, vendar ko sem program izklopil sem izgubil še malo pinga.To sem storil na 1 testni dirki in mi je ping padel iz okoli 24 na 14. Imam pa tudi odprte naslednje porte da lahko kdaj pa kdaj zaženem lasten AC server za trening: Port 9600 tcp in udp Port 8098 tcp in udp (ta mislim da je samo za to, da se server pojavi na AC listi) @ 57X kateri router pa maš? Uredil May 17, 2015 - alkoro Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 17, 2015 Share Napisano May 17, 2015 Ko se pri nas dirka, sem na mreži le z gaming kišto, vse ostalo je v fizični izolaciji wifi izklopljen v routerju. router je zraven mene, pa samo en LAN kabl notr. sistem mam pregledan z malwarebytes. Bom, preden zaženem totalno paniko pri ponudniku storitev, namestil fresh win 7. Če to ne bo, si bom pa skušal sposodit drug router, če je mogoče z mojim kaj narobe, da je ping tako poskočen. Bomo videli danes, kako bo na testni dirki. aja, router je Linksys WRT54-GL Citiraj Link to post
Recommended Posts