markop 702 Napisano April 14, 2015 Share Napisano April 14, 2015 Mislim, da se na serverju ne da forsirat vsem enakega setupa, tako da vsi ti predlogi žal odpadejo... Zgolj retorični komentar... ...res so še par let od konkurenčnega MP. 1 Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 Glede tegale setupa....čim več komentarju tem bolše =) Rad bi res dobro razumel tele nastavitve, ker tolko kakor sem pa v tole igro noter padu pa že dolgo ne =) Drugače pa moj način je, da vozim zmerom isti avto po skoraj vseh progah ( mclaren mp4-12c gt3 ) in probavam nastavitve. Se pa največ posvečam "gears" , "tyres", "aero", "dampers"(stelim dumpers mam probleme ne razumem najbolj), "suspension". Vse ostalo pa kar pustim default. Lahko pa naložim kakšen svoj setup, pa če ima kater voljo, da ga pogleda in mi svetuje kaj spremenit pa sem seveda takoj za. Lp Anže Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 https://www.dropbox.com/s/kgifjr63y9s3wd5/test1.ini?dl=0 Proga: Mugello Avto: mclaren mp4-12c gt3 Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 https://www.dropbox.com/s/qpx3hi0lc5j6yqi/test02.ini?dl=0 Proga: Mugello Avto: mclaren mp4-12c gt3 Trenutno z telimi nastavitvami mam osebni rekord 1.49.866 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Tukaj se lahko malo primerjaš, čeprav je na dolgi rok nažiganje lapov na 100% gripa bolj tako tako. Če želiš si namesti RSR app pa je. Ups. vidim da si že gor . Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Hehe. Sem občutil na lastno kožo kaj pomeni grip 90% ali 100%. Sem že mislil, da sem car pol pa pristal na trdi oz. spolzki asfalt Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 https://www.dropbox.com/s/c9uqqi0exmjzaha/1.48.386.ini?dl=0 na tle za Mugello. Caj je z medium gumami, na softih nevem, kolko so cajti. Sem moj star set malo predelu in nardil zdej par krogov. Pr tvojem zmanjka obratov na koncu ravnine, avto se čuti (meni) čudno, ker sredi ovinka dobi grip, in pol vsa 4 kola zgubijo oprijem. pa ga nazaj dobijo, pa se zavrtiš, itd. pomojem je za popravit diff. coast in pa travel range zmanjšat odzadaj, ker se avto čuti, kot da najprej spredaj zadene limit vzmetenja, in preden zadene zadaj, se mu loti hodit rit vn, pa še neokreten je in ga pomojem moment potisne ven iz ovinka P.S. avto je previsok za moj okus, ampak nisem ziher kolko vpliva ima višina... Naj da še kdo komentar na 75mm. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Na Mugellu je 64mm čist ok, kaj manj je pa reskirano na robnikih... Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Sarabtw hvala za info. Bom probal svojga popravt pa tvojga probat in jutr javim čas. Je pa res glede glede gripa je čist razštelan:/ Sem pa že probu zmanjšat na 68mm in je katastrofa od avta tko da sm ga nazaj dvignu. Uglavnem probavam dalje in javim:) Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 dej kadar maš čas mi sporoči, se lahko magari na steamu pokličeva in ti bom malo pomagal in ti razložu nastavitve. Je lažje kadar se furava oba z istim setom in mi ti poveš kaj mu fali, jst ti pa povem kaj moraš spremenit in za koliko Citiraj Link to post
Sm0ky 1 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Zmejen. Ti pišem pod sporocil pa se zmenva za furo:) Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 Čer!Mene pa zanima kakšne nastavitve naj si dam,da pridem pod 1.49.....ko pa gledam druge čase....me pa kar mine... Citiraj Link to post
sarabwt 130 Napisano April 16, 2015 Share Napisano April 16, 2015 piši mi, in se zmenimo, da ti lahko pomagam. Lejte, jst sem točno en mesec nazaj ustvaril temo, kjer sem napisal, da mi lahko piše kdorkoli, kadarkoli če ma kake probleme oz. vprašanja z AC. Citiraj Link to post
Recommended Posts