Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 25, 2015 Share Napisano April 25, 2015 manc oprosti, če sem te dol vrgel s serverja prej, spat grem Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 server je online, popravil sem dolžino dirke na 19 krogov, toliko jih bo tudi na uradnem eventu na prvi dirki Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Je pa lepo videti dva iz sloracing na prvih dveh mestih na RSR. Ps.: A volan daš na 420° v igri ali v profilerju? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Je pa lepo videti dva iz sloracing na prvih dveh mestih na RSR. Ps.: A volan daš na 420° v igri ali v profilerju? Pa še za spremembo ni Mitja , ne? Pohvalno, dajmo fanjte! Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Je pa lepo videti dva iz sloracing na prvih dveh mestih na RSR. Ps.: A volan daš na 420° v igri ali v profilerju?Glede volana: A to velja za več klas, da se da peljat hitreje? Kje res nastaviš to? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Tole z volanom na mojem fanatecu nastimam v igri. Se pravi, ko sm ze na progi, potem si nastimam na volanu pod setings, sensitive in dam pac kolikor mi za dolocen avto pase. Vecinoma je pa na off in spil sam doloci. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Kaj pa za G27? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 26, 2015 Avtor Share Napisano April 26, 2015 V profilerju nastavi ... Sicer pa je to pomoje bolj placebo efekt. Če greš pol nazaj na prvotno nastavitev, si s to ponavadi še hitrejši ... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Je pa lepo videti dva iz sloracing na prvih dveh mestih na RSR. Ps.: A volan daš na 420° v igri ali v profilerju? Pa še za spremembo ni Mitja , ne? Pohvalno, dajmo fanjte! Tud Mitja je sem pa tja. Bolj "problem" je Niki Djaković, ki je pole, kar koli se podstopi... Ampak vseeno je fajn, da sta dva naša spredaj... V Split1 očitno nekje zgubim 0,5 sec proti ostalim. Copse ali pa bolj verjetno Becketts mi jih pohamsata. Vidim, da se hitro učim. 200 krogov sem rabil, da pridem pod 1:02. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Sem sto posto, da tudi Niki pade, če bi se kdo od naših tako resno podstopil hotlapanja. Prvih nekaj tako še nima svojih časov gor. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Eno in edino dirko sva vozila Z Nikijem, in to v Paul Richardu z F458 S2, pa sem ga premagal, pa še pole position sem mu ukradel v zadjnih sekundah kvalifikacij Tako, ja, da se ga premagati. Sam tip je hiter kot strela. Bi rekel, da če mu gre vse po planu, mu tudi Huttu ne pride do živega, povdarjam na če. Dirke se ve kaj so, največkrat, ne gre vse po planih. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Saj res. A Gregerja pa ni v Assetti? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Saj res. A Gregerja pa ni v Assetti? Nekaj je, ampak 95% še vednov iR. Špil je še vedno v "beta" verziji, kaj čmo, taka je resnica. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Iracing ne morš primerjat z assetto. Iracing ne bo nikol dokončan in se bo vedno razvijal. Se bo AC tudi, ampak z drugačnim pristopom. Za AC, ko bo končan, se zna zgoditi da bodo pri Kunosu začeli kako novo dirkačino. Pa po mojem mnenju, je AC isto "beta" verzija. Če pa govorimo o Nikiju, ki je res hiter, pa proti Huttuju po mojem mnenju nima šans. Razen če Huttuju crkne PC ali kaj drugega. Kar pa se tiče nastavitve stopinj volana, se pa jaz pod to ne podpišem. Če ma avto v resnici 900, uporabljaj to. Oziroma, če ima avto 450, je na 900 nastavljenem volanu uporabljeno max 450. Enako z ABS in TC. Če to ma, naj se uporablja. Če se že hočte it neke simulacije. Pa ne me narobe razumet. Nočem naredir prepira, pač tako je moje mnenje. 3 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 26, 2015 Share Napisano April 26, 2015 Že, ki se omenja IR. Z eno nogo in 3/4 sem tam. AC in IR sta si precej različna bi rekel, kar se tiče handlinga avta. Mogoče je pa od avta odvisno, kaj pa vem. Vem le, da ti pri Ac umazana vožnja tudi prinese čas, pri IR pa je bistvo biti nežen in risati lepe linije. Ko avto enkrat začne drseti ej vsega konec in se ponavadi konča v zidu ali pa s spinom. Pri AC je drugače. Dejansko lahko avto skozi ovinek lovim in koregiram. Pri IR je to skoraj no-go. Jaz sem takoj za to da IR kupi Kunos Edit: Tudi, če kupi licenco za engine in grafiko bo vredu Citiraj Link to post
Recommended Posts