mancSLO 1 945 Napisano June 29, 2015 Share Napisano June 29, 2015 Vsem, ki imate predloge in jih morate pisati tu, ker ZS organizatorjem ni ustrezna oblika (beri noben ne vidi mojih predlogov): Tomaž, jaz sem predloge ponavadi poslal na ZS Matjažu, pa še na forumu jih predstavim. Da se ljudje lahko opredelijo. Ne samo vodstvo. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 29, 2015 Share Napisano June 29, 2015 Drugo, rad vidim, da so pogoji za vse enaki in lahko si predstavljam, da tiste gume lahko pomenijo 1s če so ali niso. Zdej mi pa razloži, zakaj imaš ti (ali kdo drug) drugačne pogoje kot jaz (ali kdo drug)? Pa ne motovili, ampak mi odgovori na to vprašanje prosim. Da ti še razložim, zakaj se ti zdi, da vse tvoje predloge zavrnemo in obravnavamo kot napad. Zato, ker prvič napišeš, pa ti povemo, da ne bi bilo okej, pa boš še 17x povedal isto stvar. OK. Gremo po vrsti. Če so gume tam je jasno, da se jim moras izogniti. Pika. Če gume niso tam je možnih več iterpretacij. Ta bolj izkušeni bodo to dosti bolje izkoristili kot novinci. Evo. Točno zaradi tega. Drugo, podal sem predlog, ki ni bil slab. Dobil sem neargumentiran odgovor. Če je že bil argument je bil v stilu "do zdaj je bilo tako in tudi v bodoče bo tako". Iz tega sem skelpal, da predloga nisi razumel ali nisi hotel razumeti. Zato sem (kdaj) še malo vztrajal, kar te je motilo. Razumljivo. Ma če so tam gume, letala, dinozavri, kitajski zid al pa zgnita Honda nima nobene veze. Dve gumi čez črto max. Ni interpretacije, ker ni govora o umetnosti. 2 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano June 29, 2015 Share Napisano June 29, 2015 Zaleteti se v meglo ali pa v kitajski zid ni isto. O tem govorimo. Je Mitja že kontaktiral avtorja proge. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano June 29, 2015 Share Napisano June 29, 2015 Zaleteti se v meglo ali pa v kitajski zid ni isto. O tem govorimo. Je Mitja že kontaktiral avtorja proge. A, vtis je bil, da je fora v temu, če bi ble gume objekt s collisionom bi pa vsi magično upošteval belo črto. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano June 29, 2015 Share Napisano June 29, 2015 Že vidim kje bo problem v Doningtonu... Ni čudno, da se organizatorjem malo meša Samo jaz se s tem sploh nebi obremenjeval, ve se kje so meje, če jih prekoračiš pač fašeš pribitek in pika. Zdaj ni proga kriva, da folk vozi po bližnjicah. 2 Citiraj Link to post
4matic 12 Napisano June 30, 2015 Share Napisano June 30, 2015 Meni je postalo popolnoma jasno zakaj sem vedno bil v zaostanku 2s za vodilnimi =D preveč fer vozim =P Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 9, 2015 Share Napisano July 9, 2015 Sprememba pri nastavitvah TeamSpeaka... ip za server bo sporočen na dan dirke v temi dirke. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 13, 2015 Avtor Share Napisano July 13, 2015 Drugo Karas Prepoved udeležbe na dirkah, dokler ne odpelje testne dirke in dokaže, da lahko odpelje celotno dolžino brez večjih incidentov. Dakskobler prepoved udeležbe na naslednji dirki (3x opozorilo) -> (Salzburgring - se ni udeležil) Donington National R1 Bonča prepoved udeležbe na naslednji dirki (3x opozorilo) -> (Salzburgring - se ni udeležil) Donington National R1 Vuk prepoved udeležbe na naslednji dirki (3x opozorilo) -> (Salzburgring - se ni udeležil) Donington National R1 Terzić prepoved udeležbe na naslednji dirki (3x opozorilo) -> Donington National R1 Glavač start z zadnjega mesta na naslednji dirki -> Donington National R1 Še tukaj napišem, da ne boste spregledali ... 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano July 13, 2015 Share Napisano July 13, 2015 (urejeno) Meni je postalo popolnoma jasno zakaj sem vedno bil v zaostanku 2s za vodilnimi =D preveč fer vozim =P Hm. Lahko je še: 1) Slabši volan 2) Slabša pedala 3) Slab monitor 4) Slaba grafična 5) Neklimatizirana soba 6) Neprimeren sedež 7) Slab dan 8)AC goljufa, ker pri Kunosu nimajo pojma Ali je pač zgolj: 1) Izkušnje 2) Talent 3) Trening Zase sem izluščil ven kaj je Uredil July 13, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 13, 2015 Share Napisano July 13, 2015 Edina stvar ki vpliva na kako dober si je trening. Razen če nimaš kompa ko Terzić ko ma 20fpsjev in je še vedno konkurenčen, al pa Bonča na momotu. Na vse se da nadrkat da si najjači, pač 3000krogov več Citiraj Link to post
markop 702 Napisano July 13, 2015 Share Napisano July 13, 2015 (urejeno) Heh. Mogoče pa sta Terzić in Bonča zgolj človeka, ki lahko 200-krat stisneta bremzo v isti točki z enako močjo ter za enako dolgo časa. Temu bi rekel talent. Še koga iz slo-racing bi dodal v tale klub, ja Uredil July 13, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 13, 2015 Avtor Share Napisano July 13, 2015 Žal ti nič od tega ne pomaga, če se ne udeležuješ dirk ali ne upoštevaš pravilnika ... 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano July 13, 2015 Share Napisano July 13, 2015 Evo, odpeljal par krogov po Doningtonu. Se mi zdi, da je tole nova edicija proge, kot tista, ki sem jo jaz nazadnje vozil. Prej vem, da je šlo pod 1.12, zdaj sem se ustavil na 1.13.5.... Vseeno, zabavna steza. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano July 13, 2015 Share Napisano July 13, 2015 Odličen mod tale Donington, tudi sam layout steze je odličen saj nagradi tveganje, a močno kaznuje napake Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano July 31, 2015 Share Napisano July 31, 2015 Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon).Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da me je prijetno presenetil z lego v ovinku in trakcijo iz njega (4WD FTW ). Tudi z vklopljenim načinom sport plus, avto skoraj ne izgubi trakcije.#NotMyTires Lepi pospeški v 1 in 2 prestavi v 3ji pa se že malo pozna pomankanje kilowatov.Zahvale organizatorju in pokrovitelju za tako lepo nagrado Še slikica: 7 Citiraj Link to post
Recommended Posts