Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

Tale Salzburgring je pa najbolj nezanimiva proga, kar sem jih do sedaj vozil.

Če bi bile ovire fixne bi bil vsaj prvi ovink zanimiv. :)

Tako pa je mogoče tole:

Edit: Vem da je prvi ovinek cut, ampak drugi pa ni  [krniki]

Kakorkoli obrneš je to še vedno sekanje... [jezik12]

• Odgovori 482
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon). Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da m

Heh, kaj pa če bi sodniki pred kaznovanjem povprašali udeležence kako in kaj? Js sploh nism vedu, da me je Eršte prijavil. Kazen je itak nerelevantna (ni pa ravno fer), ker nisem nič na zgubi, ni pa o

Rabim, ker je polno nejevernih Tomažev na stezi, ki mi probleme delajo brez helicorse!  

Posted Images

@mancSLO

RSR in PLP tega ne vidita kot sekanje.

Jaz čisto razumem pravila, zato meni ni potrebno razlagat, da je krog sekanje.
Video sem dal zraven kot zanimivost,da se tudi po pravilih zaletiš v oviro, ker je ta samo narisana.
Zato bi raje videl, da bi bila ovira fiksna, ker potem dejansko noben ne bi mogel sekati prve šikane. 
Pa še hudičevo bi mogel pazit da ne razbiješ avta in to bi vsaj delno naredilo progo zanimivo.

Video lahko služi ostalim kot kaj je sekanje, čeprav minimalno (še vedno sekanje!) in kaj je na meji pravil ( drugi ovinek).

Za ligo pa že centriram roke za 20 cm bolj v levo  [it]

Uredil - alkoro

Mene niti malo ne zanima, kaj vidita RSR in PLP. Mi imamo svoja pravila, PLP nam pomaga pri kaznovanju sekanja, RSR nima pa popolnoma nič pri našem prvenstvu. 

Pravila vsi vedno razumete, ampak je vseeno treba spraševat in provocirat, do kje se gre lahko v vsakem ovinku na vsaki progi. Res ne vem zakaj ob mojih začetkih na slo-racingu ni bilo teh problemov - se ne spomnim, da bi kdo kdaj vprašal, do kje lahko seka?! 

V nadalje bom brisal, če mi še kdo zateži kje lahko seka.

Ja Miha. V začetku je bilo vse drugače. 4 dni za mano, ko si se pridružil še ti, se je pa precej spremenilo [ok] .

Ps.: Če še nisi opazil, se vzporedno merimo tudi na RSR, za to ga tudi omenjamo in ga bomo še. Sekanje na videu nima nobene veze s prvenstvom. No ima v toliko, da ugotavljamo, da je ta proga neatraktivna in da bi jo zaradi mene komot menjali. Ampak seveda pravilnik je poznan in odstopanj ni. No, proga pa je še vadno čisto mimo...

Ja, je treba spraševat take stvari oz. a ni bolje zdej razjasnit kot pa potem? Tuki se gre bolj za to, da ovire nimajo hitboxa. Taka šikana ti lahko prinese al pa vzame 0,5s na krog. Pa tudi nepotrebnih prijav ne boste dobivali po dirki, ker je nekdo vozu skozi gume oz. ljudje ne bojo pisali da niso vedli, da lahko grejo tudi skoz gume. Pa noben ti ni zatežil. Bodi srečn da je nekoga tolko brigalo, da je dal video na YT.

Pa še na tvoje vprašanje: Ker ste vozil rFactor in dvomim, da ste mel kako faking aplikacijo, ki ti je preverjala al si seku al nisi in ti pol opalila drive through po >>>3h<<< prekrških. Bilo kakih... pa še nekonstantna je na določenih progah ampak ne da se mi zdej o tem...

Ja Marjan, nobenemu ni všeč ta proga, ampak je preveč zajebano zbrat en drug fajl... Po možnosti je biu lahko celo zamenjava za neko drugo progo. Sm že pozabu kak je biu originalen koledar :)

Uredil - sarabwt

Kaj naj še razjasnimo?! DVE KOLESI ZNOTRAJ STEZE OZ. BELIH ČRT. To je vse, kar moraš vedet. Pa zaradi mene če imajo ovire hitbox ali ne.

Ja, vozili smo tudi rFactor, brez aplikacij, kot so pri AC. Torej, če za naše prvenstvo odstranimo PLP, boste vozili kot je treba? 

Se vidi da si izredno malo pripomogel k organizaciji, zato pa lahko pamet soliš ;) A zato, ker štirim proga ne paše, jo bom menjal? Ha... dobra!

Mogoče sem malo nerodno napisal prvi stavek prejšnega posta.
Odgovor je bil namenjen @mancSLO in ni bil mišljen kot da je OK, da sekaš če aplikacije tega ne vidita (post že editan)

Kot rečeno RSR časi velikokrat niso primerljivi s tistimi, ki jih dosegamo potem na tekmi, saj je RSR veliko bolj "loose".

Pripomogu sm s predlogi kar sm jih imel ampak noben ni biu zadosti dober. Od takrat naprej se mi ne da več ubadat s tem, ker tako ali tako nimam kaj dosti pomagat. Par predlogov sem dal, nekateri pač niso bli tolko dobri, drugih pa nista hotela met oz. sem nanje dobil zelo retardiran odgovor zakaj ne. Bi mi lahko vsaj povedala, da nimam neke besede pri odločanju. Koledar je tudi nekdo spremenil oz. sta se vidva sama dogovorila. To je biu že en velik "fuck you" na začetku. In zmeri se govori koliko je nekdo pripomogel k organizaciji. A si kaj rabu? Povej, kaj bi lahko naredu za organizacijo česar nisem.

Kdo pa zdej ne vozi kot je treba? Če bi bla proga narejena kot je treba bi bili tam hitboxi in ne bi bilo nobenih vprašanj. Pa tudi če bi bla, kaj je narobe če ljudje sprašujejo?

Kaj naj še razjasnimo?! DVE KOLESI ZNOTRAJ STEZE OZ. BELIH ČRT. To je vse, kar moraš vedet. Pa zaradi mene če imajo ovire hitbox ali ne.

Ja, vozili smo tudi rFactor, brez aplikacij, kot so pri AC. Torej, če za naše prvenstvo odstranimo PLP, boste vozili kot je treba? 

Se vidi da si izredno malo pripomogel k organizaciji, zato pa lahko pamet soliš ;) A zato, ker štirim proga ne paše, jo bom menjal? Ha... dobra!

OK. Proga mi je zelo všeč, pa dobro, da so ovire na videu, ki ga je naredil Rožič samo narisane.

Res sem žalosten in predvsem razočaran na kakšen nivo se nekateri spuščate & kaj vse pričakujete od prvenstva, organizatorejv in še ostalih...

Očitno nekater res niste zreli naših forumov, se oklepate stvari, ki so bile v preteklosti, bile že stookratt premlete, obdelane na vse možne načine in iz videne iz vseh kotov, predvsem pa dokončno dorečene, ne?

če piše v pravilih, da je 6 dirk, jih je 6. in točno tudi katere so, vse od začetka (ali pa kmalu za tem) se je vedelo kako in kaj...

če piše v pravilih, da sta 2 kolesi znotraj, morata to pač bit...

vsi ste vidli kaj se je zgodilo v Imoli, prav je tako

vsi STE PREBRALI pravilnik in ga razumeli

a še vedno nekateri dolgovezite in smetite forume...

že daleč pred rF so bila prvenstva na SloRacing, ko še nekateri niste vedeli kaj to volan za računalnik je,

zdj pa vsi zeleni polni optimizma, po prvem predlogu pa obup in ne da se mi, ka ste *$%$&?"? in tako dalje...

ko so pa tesnte dirke, pa ko je treba kaj doprinest k stvari pa je ali je po moje, ali pame ne zanima. mislim WTF! 

pa naj vam bo že enkrat jasno da je organizator tisti, 

ki lahko spremeni pravila, koledar dirk in vse ostalo brez, da bi koga spraševal in brez, da bi potreboval kakršno koli odobritev, potrditev, požegnanje ali ne vem kaj še vse od kogarkoli tu...

ps: namesto da vzpodbujate moderje, ki zastonj delajo za vse nas, preživijo neskončne ure a to, da bo "bump" taprav, ovink s pravo krivino, nagibom in podlago, spet tipično slovensko, pošinfat, popljuvat, skritizirat...

ja, to je res najlažje, da bi pa kdo vzel knjigo v roke, si prebral razne forume in sam sestavil to sedaj je Grobnik in Salzburgring, je pa res pretežko. 

Uredil - Ma!

lol, sej sm biu tud jst med organizatorji na začetku. Jst, Miha in Tomaž (Eržen). Tko da naj bi imeu tud jst besedo tuki.

Torej kritika je slaba stvar? Kaj morš vse hvalit in bit zmeri dobre volje? Kaj boš reku da so ovire za preprečevanje sekanja brez hitboxa dobra stvar? Pejd mu pol napisat pohvalo če te je to navdušlo...

Glede testnih dirk. Pršu sm na vse tiste k sm utegnu. Za prvenstvo sm biu prpravljen pomagat slabšim (in to na prekleto velik način), ampak ni blo zanimanja.

Uredil - sarabwt