Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

Na kateregakoli divebomberja..men je cilj da lahk z vsakim članom tega foruma vozim kolo ob kolesu brez strahu da me bo butnu ker precenjuje svoje zmožnosti. Zaenkrat je število takšnih voznikov omejeno na zelo majhno število, rad bi pa videl da bi se lahko s celo ligaško zasedbo boril brez strahu da bom imel uničeno dirko.

• Odgovori 482
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon). Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da m

Heh, kaj pa če bi sodniki pred kaznovanjem povprašali udeležence kako in kaj? Js sploh nism vedu, da me je Eršte prijavil. Kazen je itak nerelevantna (ni pa ravno fer), ker nisem nič na zgubi, ni pa o

Rabim, ker je polno nejevernih Tomažev na stezi, ki mi probleme delajo brez helicorse!  

Posted Images

A ja ? Jaz sem jih v Grobniku fasal od priznanih voznikov. Od treh. To je del dirkanja. Moreš razumet, da sem kot začetnik nepredvidljiv, moji breaking pointi nihajo, težko ulovim avto ekrat, ko gre po svoje,...

Lahko te le spustim naprej, če te vidim zadaj ali pa te ne napadam, če sem slučajno hitrejši od tebe. Samo kje je pol point ?

Se zgodi. Get over it.

Uredil - MarkoP

Tomaž to večkrat poudari, da zaupa samo enih trem. Pač imajo fantje kilometrino. Jaz na primer na štartu redno naredim bedarijo, ker zaradi neogretih gum pred prvim ovinkom zgodaj zaviram. Z namenom, da nebi zunanjega pobombal, verjetno pa oni za mano  [Jaoo] .

Če prav je svet včasih nepravičen, kot pravi Matjaž, sem bil jaz iz prve dirke odstranjen od enega najboljših (zaupanja vreden al kako), pa je za mene zaradi tega še vedno najboljši in še vedno se mi fajn zdi, če pride na moj server kaj pokomentirat. 

Itak sem opazil, da je hotlapanje na RSR eno, dirka pa drugo. Časi mi padejo za 10% pa napak je tudi kar pre več.

Pa saj se je glede nesreč tudi tu na Sloracingu malo umirilo. Lani na GT3 je bilo več incidentov, se mi zdi...

Na GT3ju jih je bilo majn ker so bli avti majn izenačeni in setupi so se poznali sploh pri hitrosti najbolših. Tako da tu je dosti več skupne vožnje, zato pa tudi nesreč.

Dajmo še enkrat sprobat Red Bull ring, mene res ima, da bi se z BMW-ji gor zapodili. Proga se noro pelje, hitra, ravno prav zahtevna, recimo da bi bila odlična menjava za dolgočasni Salzburgring (prva šikana bo smert)  [owje]

• 2 weeks later...

Danes mislim prvič voziti v tem prvenstvu, vendar ne najdem skin packa za download med pravili. mi lahko kdo prosim prilepi link?

Bo kakšen testni server postavljen pred dirko, da se preverijo stvari?

Uredil - 4matic