Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 482
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon). Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da m

Heh, kaj pa če bi sodniki pred kaznovanjem povprašali udeležence kako in kaj? Js sploh nism vedu, da me je Eršte prijavil. Kazen je itak nerelevantna (ni pa ravno fer), ker nisem nič na zgubi, ni pa o

Rabim, ker je polno nejevernih Tomažev na stezi, ki mi probleme delajo brez helicorse!  

Posted Images

@zames23

kot si že ugotovil si gledal napačen posnetek, to kar si objavil je definitivno sekanje, in tega časa tudi RSR aplikacija nebi upoštevala

Očitno ja ker to nisem jaz... spet me nekaj obsojajo... 

Ti boš kriv za vsa sekanja, ki se zgodijo v nedeljo  [it]

No sej vse skupaj se je začelo zaradi grobnika in sekanje črtkane črte vhoda v box, kjer nobena aplikacija ne zazna sekanja, ne PLP ne AC ne RSR. v imoli pa komaj zvoziš krog na limitu brez da bi ti razveljavilo krog, nima veze, kar je je.

Uredil - MihAE

Dva dni dopusta po Imoli pa bele črte gledat. 

Ps.: Miha, sem bral poste od Mitje, pa ni razbrati, ali se strinja, ali ne.( če je to kaj pomembno)

Je pa glede na število pripomb tule res nekoliko sporen ta način, sicer ljudje nebi polimizirali. Saj bomo upoštevali, kar ste že 100x napisali, in to vsi. Tisti ki se pripravijo s 200 in več krogi in tisti, ki jim je to že rutina in se samo udeležijo še ene dirke.

Jaz sem si ob volanu naredil prostor za list papirja, da bom lahko hitro zacahnil, ko opazim kakšno sekanje  [opa] Mogoče si danes naredim celo stojalo, da bom lazje pisal.

Ker bom štartal zadnji bom itak videl vse.

Tipična definicija divebomba:

Voziš za zelo počasnim voznikom in na bremzanju z razdalje kakšnih 5 dirkalnikov zelo pozno zaviraš. V ovinku se nasloniš na spredaj vozečega, ga uporabiš kot dodatno zavoro (če si dober, ga zrineš v travo in mu celo poškoduješ še dirkalnik, da ne more nadaljevat). Potem dobiš kazen in se na polno čudiš kako je ta svet nepravičen.

Dajte no, Selčan je ciljaj na en drugi dogodek. Vam kaj je divebombanje. Selčan oprosti, da sem te taknil v Silverstonu. Hkrati ti ne morem obljubit, da te v prihodnje več ne bom. Za Silverstone pa oprosti. Res oprosti. Oprosti.