Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 482
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon). Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da m

Heh, kaj pa če bi sodniki pred kaznovanjem povprašali udeležence kako in kaj? Js sploh nism vedu, da me je Eršte prijavil. Kazen je itak nerelevantna (ni pa ravno fer), ker nisem nič na zgubi, ni pa o

Rabim, ker je polno nejevernih Tomažev na stezi, ki mi probleme delajo brez helicorse!  

Posted Images

Dajte prosim nehat s temi otročarijami in tožarjenjem kdo je koga!

Raje posvetite ta čas treningu, tako kot to delata Erše in Rožič! Ne pa ga (ju) napadati. 

@57x, niti nisi dorasel Erštetu glede na prikazano, tako da se vidva nimata niti kaj dosti za menit.

---

Jaz osebno ne mislim nikoli nobenega prijaviti, razen, če nebo kakšne vrste maščevanje! Pa kaj se greste no, saj to je vendarle dirkanje.

Ok za Miha je bil lapsus, ostalo pa ne. Eršte, iskreno se ti opravičujem za neljubo branje in vznemirjenje. Zamenjajmo priimek, da boste spet v tirnicah. Pač mi je dvignilo pritisk in sem natipkal tvoj priimek. Od kje sem ga potegnil, se mi niti ne sanja in zato je prav, da se posujem s pepelom. Sori še enkrat.
Murn, ne bit obremenjen no, pač glup pristop k stvari, za seboj potegne določene komentarje, ki so lahko interpretirani tako ali drugače. Kako to, da mene ni nihče nič vprašal o incidentu? Ker sploh ne vem točno kaj sem naredil narobe!? In tisto niti slučajno ni bila grožnja, samo povedal sem mu, da tokrat sem ga spustil lepo, naslednjič pač ne bom popustil in bova potem prijavljala. Lepo sem ga spustil mimo, pa je zaštrikal na izhodu in ga je neslo počez, direkt pred mene. Ni bilo časa karkoli storit. Zadel (rahel dotik tbh) sem ga, ko je bil že pošteno počez na moji liniji. Glavač me je nato torpediral v zadnji odbijač, pa niti nisem šel gledat replaya kdo je bil, kaj šele, da bi prijavljal. Vse skupaj sem sam doživel kot nek dirkaški incident. Niti ne želim, da se karkoli glede kazni spreminja, želel sem le povedat, da naslednjič lahko pozabi na lahke usluge, ko mi pa uslugo vrne s prijavo incidenta, ki si ga je v veliki meri sam privozil. Mislim, da sem do sedaj s svojim obnašanjem na pisti pokazal, da mi je velik interes ne-uničiti dirke ostalim in tako ostaja tudi v bodoče. Kolobocije s pingom se trudim uredit. Čakam na Tritel, da me obvestijo o možnosti priklopa na optiko. Očitno hitrejše dirkače (bolj ali manj) uspešno, brez zadrževanja, spustim naprej. Zato tvojega očitka o grožnji in s tem opozorila pred izključitvijo ne sprejmem, ker dejansko ni šlo za to.

Edit: Mitja ne vem kaj imaš pa ti s tem? Če ne boš priden, bom naslednjič začel jokat v mikrofon, da skačeš..

Uredil - 57X

Uf, kar ne gre mi iz glave, da je Apat dal prijavo za nesrečo, ki sta jo imela s Selčanom?! Jaz preverim replay vsaj 5x, preden pomislim na prijavo. V mislih imejte sodnike, saj jim to predstavlja kar nekaj dela. V glavnem, pohvale za korektnost - lag ali pa celo robnik, čuden je bil tisti dogodek :)

Božo, ne vem kaj ti ni jasno, sicer je že Tomaž povedal, ampak bom vseeno podal repliko na tvoj post...

Ja, iz vseh izkušen in dolgoletne pripadnosti foruma Sloracing in večine (če ne celo vseh) touring car type prvenstev sem tako siguren vase, da se spomnim vsake sekund v vsaki od dirk in dotikov ter vseh krivcev, prav tako imam fotografski spomin tako da mi zato ni potrebno gledat replayev da bi podajal prijave. 

No, vsaj nekaj izjav iz prejšnjega stavka ne drži in zato je rezultat izpeljan iz njih napačen.

Pogledal sem replay, večkrat, iz večih kotov, še več, prenesle sem tudi replay od še nekoga ki ga je naložil sem (sry, ne da se mi pogledat & toliko o mojem fotografskem spominu), preden sem podal prijavo. celo toliko sem bil, da sem zajel posnetke v video, a se mi ga ni ljubilo zmontirat do konca in podžigat ali začenjat prepirov, predvsem pa pred objavo kazni izvajati pritiska nad sodniki ter njihovo kredibilnost odločanja.

Na mojem replayu je bil lag pred tvojim trkom vame, nekaj metrov čez ciljno črto tako da je tvoj dotik iz mojega replaya gledano čisto upravičeno prijaviti. Prijaviš, da dobiš še strokovno mnenje, in greš dalje. Saj ne da je bil to mali dotik, kjer bi izmenjala nekaj barve in nebi bilo sprememb vrstnega reda...

Prosim te v prihodnje, če se že lotiš obsojanja, bodi toliko fer, da preveriš sam najprej to, kar si želiš  od ostalih (ocena dogodka na večih replayih).

Res je ne grizeš, samo lajaš ;) in ker imamo časa za prijavo le 1 dan, in ker me dopoldan ni blizu svojega računala, da bi preverjal replay-e, bi, tudi če bi te povprašal in se pomenil s tabo o incidentu, lahko prišla do podobnega zaključka, lahko pa bi tudi zaradi čakanja na tvoje odgovore zamudil čas za prijavo incidenta.

Še enkrat pa povdarjam, ne vzami si, tako ti, kot tudi vsi ostali k srcu trkov/dotikov/incidentov, v katere bom in sem bil udeležen do sedaj. Noben ni mišljen zlonamerno, nikakor ni namerno povzročen. Včasih splet okoliščin pripelje do tega, da se nam zadeva zalomi, in kar je najpomembneje, to je le igra (sicer zelo dobra in večinoma zelo napeta) v katere ne dirkamo za denar, preživetje ali kaj podobno važnega, ampak večinoma za užitek in temu sorodne pojme.

;)

Mark, res je, da sem dokaj nov in manj izkušenj, a se trudim bit korekten in mislim, da je Tomaž včeraj čisto lepo obrazložil in sem mu tudi dal prav, zaradi česar ti ne bi rabil vsega tega pisat ... ;) Torej, se ti opravičujem, bi bilo boljše, da ne bi izrazil začudenja, ko sem bil še v afektu, ker je delovalo bolj ostro, kot pa sem dejansko mislil ...

Res si po opisanem ne znam predstavljat kako je vse skupaj izgledalo pri tebi. Če si pri volji, bi te prosil, da nekam naložiš replay, da si pogledam (lahko kar celega, ne se matrat in zgubljat časa z izdelavo filmčka). Itak sedaj je kar je, dokazovat si ne rabiva ničesar več... tole je zgolj iz radovednosti. 

Te bele črte na Imoli bodo problem. Večkrat niti ne opaziš, vendar si z vsemi 4 preko. Sem zdaj malo opazoval na serverju od Marjana. Problem je, da je pri drugih stezah tam pesek tu pa asfalt oz. podaljsek robnika. Tu bo veeeeeliko dela za sodnike če bomo pikolovski.