Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 482
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon). Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da m

Heh, kaj pa če bi sodniki pred kaznovanjem povprašali udeležence kako in kaj? Js sploh nism vedu, da me je Eršte prijavil. Kazen je itak nerelevantna (ni pa ravno fer), ker nisem nič na zgubi, ni pa o

Rabim, ker je polno nejevernih Tomažev na stezi, ki mi probleme delajo brez helicorse!  

Posted Images

Fantje, kdo bo vzel v ekipo in mu prilagodil skin? :) Ob prijavi je napisal, da mu je vseeno, v kateri ekipi je. Kdor še nima 3 člane...

Nick na forumu ima T7ank.

Edit: urejeno

Glede prijave na dirko in omejitve 24 mest se mi zdi predlog Marjana še najbolj smiseln. V kolikor je prijavljenih več kot 24 se gre na RSR pogledat 24 njaboljših do vključno X (določa pravilnik) ur pred dirko. 

Zdi se mi fer. Selekcija je naravna in ni pogojena s tem kdo ima hitrejši internet ali pa je na dan, ko se prijava odpre na letalu.

Uredil - MarkoP

1. RSR aplikacija ni obvezna in tako ne moreš upoštevat, ker lahko da je kdo nima

2. Eni trenirajo na 100% gripu in imajo tam hiter krog, na 92% jih pa ni... Spet odpade

1. Pravilnik naj določa naj bo RSR obvezen. Tako kot PLP. Easy. Flekisbilno. Brez pravnikov.

2. Končni rezultat bo, da bodo na RSR vsi na 100%. Če temu ni tako je to problem (nerodnega) posameznika. To niso kvalifikacije. To je "ticket" za dirko. Pogoje na uradnih eventih določa server, kot določeno z pravilnikom.

Pri vsem skupaj se gre za to, da se ne zgublja top voznike (pa jaz to nisem...) zaradi omejitev, ki so nerodno zastavljene. Enkrat, ko zgubiš top voznike nivo kompeticije hitro pade in gre vse skupaj počasi samo nazvdol.

M.

To prvenstvo nikoli ni bilo namenjeno TOP voznikom, vendar je zastavljeno tako, da se ga lahko udeležijo tudi začetniki. Relativno enostavne proge (npr. namesto Nordschleife smo dali Donington), obvladljiv dirkalnik (ravno prav moči, možnost uporabe TCja),...

Dodatne kvalifikacije bomo omogočili za prvo dirko v vsakem primeru (čeprav ne dvomim, da se ne prijavi vsaj še en voznik), za naslednje dirke pa tako ali tako pričakujemo upad udeležbe in bodo te "težave" izzvenele ...

Težavnost prvenstva naj določa tip proge in avta, kot je to zastavljeno. Se strinjam v celoti.

Možnost udeležbe pa naj določa zdrava konkurenca, imho. Tako tudi ne bo slabe volje. Zadeva bo rešena sistemsko, tudi za bodoča prvenstva.

Nisem jaz kriv, če je Marjan dal dober predlog ;)

1. RSR aplikacija ni obvezna in tako ne moreš upoštevat, ker lahko da je kdo nima

2. Eni trenirajo na 100% gripu in imajo tam hiter krog, na 92% jih pa ni... Spet odpade

Joj ne no...

Marko: predloge podajam tako iz izkušenj, kaj pa se tudi sam zmislim. Leteči štart je bil lani tabu predlog, sedaj pa se uveljavlja. Pač organizatorji rabijo tudi čas za kaj spremenit in ne gre vse iz danes na jutri. Je kar nekaj članov tule, ki so dlje na sceni od nas in jih je tudi za upoštevati. Je pa fino, da sploh imamo kaj takega pri nas...

Imam pa občutek, da bo na prvi dirki še dost placa...

Čeprav ne vozim v prvenstvu,mi je ta formula prej prideš-prej melješ,na prvi tekmi ,kjer ni 10 najboljših že prijavjenih,zelo neposrečena zadeva.Ne morejo par dobrih voznikov ispast zaradi loterije pri prijavljanju.Dokazat se je trba na stezi,ne pa kdor "cel dan visi" na internetu oz po sreči vidi,da je prijava za prvenstvo že odprta..vsaj za prvo tekmo probajte kako drgać to uredit.... :oops: .

Za drugo pa vsaka vam čast za organizacijo [ok][it]

Če mi bo čas dobuščal,ko bo skinpack nared,bom probal naredit en video-trailer [smoke] će.....

Uredil - baty

Ne vem v čem še vedno vidite težavo... Pač bodo "najboljši" vozniki odpeljali tiste dodatne kvalifikacije - najhitrejši pa se bodo uvrstili na dirko.

1. Pravilnik naj določa naj bo RSR obvezen. Tako kot PLP. Easy. Flekisbilno. Brez pravnikov.

2. Končni rezultat bo, da bodo na RSR vsi na 100%. Če temu ni tako je to problem (nerodnega) posameznika. To niso kvalifikacije. To je "ticket" za dirko. Pogoje na uradnih eventih določa server, kot določeno z pravilnikom.

Pri vsem skupaj se gre za to, da se ne zgublja top voznike (pa jaz to nisem...) zaradi omejitev, ki so nerodno zastavljene. Enkrat, ko zgubiš top voznike nivo kompeticije hitro pade in gre vse skupaj počasi samo nazvdol.

M.

Marko, tudi, če organizator določi, da je RSR obvezen, to še ne pomeni, da bo na dirko uvščenih 24 najboljših. Zakaj? Zato, ker lahko vsak pride na dirko brez odpeljanega kroga in tako tut brez časa na RSR. Če se npr. jaz odločim, da za neko dirko ne bom treniral, je to moja stvar in ne stvar organizatorja. Mislim, da je to organizator dobr premislil in se tut pravilno odločil...

Glavna težava v vsem skupaj se mi zdi, da izvisiš iz dirke, ker v roku 1 dneva nisi videl, da je prijava odprta. To je povsem življenska situacija, da tega ne opaziš takoj.

Če se odločiš, da ne boš treniral in so vsa mesta zapolnjena greš in odpelješ krog z RSR pluginom. Če vsa mesta niso zapolnjena ni potrebno na RSR, ker je itak mest dovolj.

M.

Ja to se pa strinjam...bi se mi skoraj zgodilo, da se nebi pravočasno prijavil, če me ti nebi opozoril.

Si napisal..."Če se odločiš, da ne boš treniral in so vsa mesta zasedena greš in odpelješ krog z RSR pluginom" V enem krogu ne boš nič naredu, kar je pa več, je pa že nekakšen trening, za kar pa tut mogoče kdo nima časa...al mu gre pa samo RSR plugin na živce (tako kot meni)! :twisted: