Rokovnjac 783 Napisano May 1, 2015 Share Napisano May 1, 2015 Bi kdo vozil kako dirko? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 2, 2015 Share Napisano May 2, 2015 Verjetno je bilo za včeraj mišljeno. Sem imel server, a ni bilo interesa in sem še pravi čas smuknil na gt3 Mugello 30 krogov event. Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 2, 2015 Share Napisano May 2, 2015 Bo danes kak server zvečer, za trening/fun race? Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano May 2, 2015 Share Napisano May 2, 2015 Čez kakšno uro, če je kaj volje. Kakšni predlogi? The server is on.... Citiraj Link to post
57X 962 Napisano May 2, 2015 Share Napisano May 2, 2015 (urejeno) Kul edit: Marjan sori, mal se mi je zavlekla terasca grem zdej mal krožit.. Uredil May 2, 2015 - 57X Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 4, 2015 Share Napisano May 4, 2015 V včerajšni testni dirki mi je druga dirka zaradi dolžine bolj ustrezala. 25 krogov vs 17 iz prve. Se mi zdi boljše, ker imaš čas kej popravit. Pri 17 krogih in tako kratki stezi je 1s neskončnost. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 4, 2015 Avtor Share Napisano May 4, 2015 Mnja Jaz pa sem na prejšnji dirki komaj čakal konec na R2, ker sem se otepal nekoga zadaj in bi mi čisto pasalo, da bi zaključili pet krogov prej... Tak sistem je in ima svoje prednosti in svoje slabosti. Dirke so bolj šprinterskega tipa in zato sta tudi dve. (Semi)endurance smo imeli v GT3 prvenstvu. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano May 4, 2015 Share Napisano May 4, 2015 Matjaž, kar se gripa tiče.... Na free practice smo kar veliko krožili in mislim, da se ga je kar nekaj nabralo. Tudi po časih sodeč ga je bilo 98% če ne kaj več. Nato je v kvalifikacijah padel na 91% in v dirki zopet na 94%. A ni bolj realno, da grip skozi raste pri enakih vremenskih pogojih ? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 4, 2015 Avtor Share Napisano May 4, 2015 Je in ni... Če so sessioni takoj eden za drugim, potem ja... Kaj pa če so Q v soboto, potem je ponoči dež, dirke pa so v nedeljo? Nikoli ne bo čisto realno, ker tudi server ni ravno optimalen za konfiguracijo realnih pogojev. For the sake of the argument: dejmo rečt, da vmes med našimi sessioni dirka ena support serija, ki spravi gumo dol z asfalta in nanese na dirkališče umazanijo... 1 Citiraj Link to post
ArYeS 43 Napisano May 4, 2015 Share Napisano May 4, 2015 Meni je nihanje gripa dosti kul. Edin issue je med koncem practica kjer je ogromno gripa in pol direkt v quali z ful manj gripa in 1 hiter krog limit. A se zdi še komu kul, da bi spremenili pravilno na max 2 hitra kroga, ki morata biti zaporedna. Torej slowlap -> 2 hitra. Namesto en krog, ker tisti prvi ovink lahko zelo preseneti na spremembi gripa iz 99 -> 94 in je treba kvalifikacije vozit zeloooo konzervativno. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 4, 2015 Avtor Share Napisano May 4, 2015 Zaenkrat ostane tako kot je, ker bi potem moral nekdo bolj striktno preverjati koliko je kdo odpeljal. Sedaj pa samo pogledaš, da nihče ni naredil več kot 2 kroga (dejansko je to minimum, če hočeš sploh odpeljat kakšen hiter krog). Na žalost se na serverju ne da nastavit neke max. vrednosti gripa (npr. da bi v practice prišli samo do 94% in potem Q začeli z npr. 93% ali kaj podobnega)... Konec koncev je za vse enako. P.S.: Dajte si prosim v podpise vaša imena, da vemo kdo ste Sploh, če sodelujete v prvenstvu. Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano May 4, 2015 Share Napisano May 4, 2015 Predlagam, da se za dodatne kvalifikacije odstrani omejitev enga hitrega kroga. Se pravi omejitev časa 10 min ter neomejeno število krogov. Za prvo dirko obstaja velika vrjetnost da izgubite nekaj dobrih voznikov Citiraj Link to post
Miha_1st 119 Napisano May 4, 2015 Share Napisano May 4, 2015 Ena pripomba glede na prijave in vse to; saj nismo forumski dirkači, da bomo tekmovali kdo se prej prijavi. Moje menenje je, da se lahko 2 iz vsake ekipe prijavita, ostali pa se potegujejo za štartna mesta v dodatnih kvalifikacijah in kdor je hitrejši od zadnjih 5 v že prijavljeni grupi se le te uvrstijo na dirko (glede na to da je 11 ekip oz. potencjalno 12, bo dovolj štertnih mest, če se prijavita 2), pa prosim naj si kdo ne misli, da to pišem sebi v prid ker sem v teamu kjer sva dva voznika, ampak se mi zdi tako bolj fer. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts