Skoči na vsebino

Splošna debata

Recommended Posts

• Odgovori 482
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Danes dobil vikend vožnjo z BMW 118d xDrive (M Sport), na žalost sem omejen s 500km :/ ( od tega jih bo samo 160 do doma in nazaj v salon). Avto je praktično nov (3500 km ob prevzemu). Moram reči da m

Heh, kaj pa če bi sodniki pred kaznovanjem povprašali udeležence kako in kaj? Js sploh nism vedu, da me je Eršte prijavil. Kazen je itak nerelevantna (ni pa ravno fer), ker nisem nič na zgubi, ni pa o

Rabim, ker je polno nejevernih Tomažev na stezi, ki mi probleme delajo brez helicorse!  

Posted Images

Še dobr da gre karavana mimo Vallelunge, kjer so domačini neprijazni, smrdi iz bližnje rafinerije, samo pizze turijo...

A ja. Za kaj se par dni pred dirko spreminjajo prizorišča?

Se opravičujem, nisem imel časa popoldne za dirko.

Imam pa eno vest: delam progo Red Bull Ring. V delu je že 2 meseca. Na željo lahko progo vključimo v koledar, bo tudi narejena South (skrajšana oblika). Če želite, se lahko zamenja z eno od zadnjih treh dirk. Prvo testno verzijo za multiplayer pričakujem v roku tedna dni.

Murn, ti povej. Bo pa dosti, dosti boljša od prejšnje verzije, tudi bolj optimizirana, pač se učim :)

Zato, ker smo mnenja, da bodo bolj zanimive dirke na drugih prizoriščih ...

OK. Nekaj smo na Vallelungi testirali, pa je za učit se superca, kako pa je z dvoboji, pa vi že veste...

Glede Šlajfe sem nekako enakega mnenja kot Bonča. Vendar - nič še ni prepozno. Naslednjo nedeljo bomo imeli testno dirko - lahko naredimo na Šlajfi. Bomo videli ali je zanimiva za prehitevanje ali bomo večina vozili osamljeni.

Prvenstvo je bilo osnovano z namenom, da se lahko prijavijo tudi začetniki - zaradi tega je bil izbran BMW M235i, ki je lažji za obvladovat. Nekako je nesmiselno, da gremo potem s tem avtom na Šlajfo, mar ne?

Na včerajšnji dirki na Grobniku, ki je roko na srce mnogo enostavnejši kot Šlajfa, so bile po 13ih krogih v prvi dirki razlike take:

pc1W3kv.png

Na drugi dirki, kjer je bilo 17 krogov:

bTiTSlc.png

Kot vidite, so bili nekateri že tu precej osamljeni proti koncu dirke. 

Ja, saj razumem vašo dilemo. Sam mogoče gledam na zadevo drugače, ker ne pričakujem od prvenstva kaj več, kot neko nabiranje izkušenj. Meni v vsakem primeru ne bo "zanimivo in zabavno" :) , ker bo ogromno učenja in mesta v ozadju. Verjetno še kakšni dueli z ostalimi začetniki, kaj več pa mislim, da nima smisla pričakovat. Ring je pa tako poseben, da bi blo že dejstvo, da nas gor dirka 20+ iz portala, meni dovolj zanimivo. Ni pa Ring ravno pogoj za kvalitetno prvenstvo, to je jasno. Avto mi je mogoče bolj ponesrečena izbira. Sem upal na m3e30 grup A prvenstvo ;) Nič, grem trenirat Silverstone hehe :)