mancSLO 1 945 Napisano April 14, 2015 Share Napisano April 14, 2015 A ti bi GT3 spet, ne? Dejmo mal na jesen počakat z GT3. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 14, 2015 Avtor Share Napisano April 14, 2015 Nevem kje naj odprem temo za druge mode(dirke)ali sezono kakor hočete. Men se tele jajčke glih ne da vozit,ali bo še kaj drugega za sezono ali bo BMW 2,blabla,edina za ta čas. Trenutno je v planu samo to prvenstvo. Pobudo je prevzel skopusnik, ki ima še nekaj pomagačev s foruma in seveda moj support na portalu. Če je interes za kakšno drugačno prvenstvo, je potrebno samo pokazat interes za organizacijo - pripravit pravilnik, template, morebitne sponzorje, koledar, dirkalnike,... Če se to ne izkaže za neko resno opcijo, še vedno ostanejo FUN dirke, za katere se objavljajo teme tukaj. Temo za dirko lahko odpre vsak uporabnik sam (želim le, da se drži nekega oblikovnega formata, ki je bil vzpostavljen za pretekle dirke), poskrbi za strežnik in pobira prijave. Kdor meni, da sam tega ne more, se lahko obrne tudi direktno name preko ZS pa bomo probali kaj organizirati v okviru vaših želja. Ali še bolje - odprl sem novo temo, kjer lahko pišete vaše predloge za FUN dirke - Naslednje večje prvenstvo bo predvidoma oktobra. 1 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 Še vedno sem brez ekipe, a je mogoče kakšna možnost, da bi dirkal sam v ekipi po svoje bi mi čisto ustrezalo? Tudi jaz, se zmeniva? Pošlji mi ZS, če si zainteresiran ... Mogoče kdo ve kako je z Jankom, ki je tudi že kar nekaj časa prijavljen in brez ekipe ... ne poznam njegovega uporabniškega imena, da bi ga kontaktiral. En predlog, lahko bi se hyperlinkalo imena oseb, ki so brez ekipe, z uporabniškim računom na forumu, da bi jih bilo možno kontaktirati? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 En predlog, lahko bi se hyperlinkalo imena oseb, ki so brez ekipe, z uporabniškim računom na forumu, da bi jih bilo možno kontaktirati? Urejeno za tiste, za katere vem uporabniško ime. Za Erika žal ne vem. 1 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 Sploh nima veze kaj se vozi, važno da je žur. Ps: upam da grem na T2 do začetka prvenstva, sem v pogajanjih z lastnikom. 1 Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 Janko ni brez ekipe, sam prijava še ni poslana. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 Sproti dopolnjujem seznam, meni je napisal da še nima ekipe ob prijavi. Če ste se kasneje zmenili ok Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 BMW M235i ima po novem (žal) še eno nastavitev več, to je DAMPERS. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 Damn, pa skywalkerjevi mehaniki so ravno zaključili z dragim izobraževanjem na Bavarskem. Največji račun je bil jasno za pijačo.... Zdj pa še damperji, jah nič, bojo kar šnelkurs z lego kockami čez dal, dnarja ni več (Vodja vse za nov net pokuru) :-) 3 Citiraj Link to post
treker 139 Napisano April 15, 2015 Share Napisano April 15, 2015 En predlog, lahko bi se hyperlinkalo imena oseb, ki so brez ekipe, z uporabniškim računom na forumu, da bi jih bilo možno kontaktirati? Urejeno za tiste, za katere vem uporabniško ime. Za Erika žal ne vem. To sem jaz... Erik. Bi se pridružil katerikoli ekipi. Za začetek lahko tudi avte perem 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 17, 2015 Avtor Share Napisano April 17, 2015 Upam, da kaj berete spremembe v pravilniku... Da ne bo potem kakšnih nejasnosti na dirkah Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 20, 2015 Share Napisano April 20, 2015 Še 10 dni časa ostaja za prijave. Nekateri si niste prebrali niti prvega člena pravilnika, tako da prosim da to storite (cel pravilnik, ne samo prvi člen). Izgovorov "nisem vedel" ne bomo tolerirali. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano April 23, 2015 Share Napisano April 23, 2015 Še en vidik kratkih kvalifikacij - vsi bodo na progi hkrati in če sem se prej kdaj odmaknil ker je bil krog itak malo ponesrečen se zdaj (verjetno) niti pod razno ne bom, ker bo to moja edina možnost. To pomeni, da bo voznik, ki je sicer 1s hitrejši od mene bil toliko hiter kolikor sem jaz, če ne bova prej kje zapela. Citiraj Link to post
Recommended Posts