skopusnik 1 374 Napisano April 7, 2015 Share Napisano April 7, 2015 Hvala za opombo, dodan link za helicorso. Ustavljanje vodilnega v ogrevalnem krogu je prepovedano. Citiraj Link to post
daks 193 Napisano April 7, 2015 Share Napisano April 7, 2015 A teamspeak je možno vklopit tut če nimaš mikrofona? Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 7, 2015 Avtor Share Napisano April 7, 2015 Glede reverse grida imamo trenutno potencialno alternativno rešitev, ki jo moramo najprej stestirati. Če bo to delovalo, ne bo potrebno ročno razvrščanje. V tem primeru TeamSpeak ne bo potreben/obvezen, bo pa seveda vseeno zaželjen v primeru težav v ogrevalnem krogu katerekoli dirke ... Citiraj Link to post
Primzzy 49 Napisano April 7, 2015 Share Napisano April 7, 2015 Kaj pa glede PLPja? Vsaj jaz sem imel zaradi njega več težav kot koristi. Npr. na zadnji dirki v SPAju me je od ozadi nasadil Gantar, odletel sem iz steze, razbil avto, za povrh pa dobil še penalty. 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 7, 2015 Share Napisano April 7, 2015 Ne, zaradi tega ker te je Gantar porinil iz steze nisi dobil kazni. Druge primerne alternative žal ni. Če je, mi jo prosim pokaži in če bo primerna, jo bomo uporabili. Alternativa pa naj bo taka, da te kaznuje ob večkratni kršitvi in ne iz prve, poleg tega pa z neumnim "služenjem" kazni (original pravila). Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano April 7, 2015 Share Napisano April 7, 2015 V takem primeru če te kdo drug porine iz steze in dobiš kazen, bi bilo fer če zbiramo prijave in pregledamo če je kdo dobil kazen in bil s tem oškodovan za mesto na dirki. Seveda moreš prej še dokazat kje si trikrat šel iz steze in dobil kazen od aplikacije. Sporočiš krog in ovinek kjer si naredil napako in je to to. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 8, 2015 Avtor Share Napisano April 8, 2015 V logih se dobro vidi v katerem krogu je kdo dobil kazen. Samo zaradi ene bunke si dobil eno opozorilo. Potem si moral dobiti še tri take bunke, da si dobil kazen vožnje skozi bokse. Mislim, da je dovolj poštena aplikacija in še vedno boljša od originalnega penalty sistema, ki je vkomponiran v AC. 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 8, 2015 Share Napisano April 8, 2015 Naj kar ostane PLP, je najboljši približek realnim situacijam. Sam sem bil v skripcih le v silverstonu, po mojih neumnostih, drugje je sploh nisem občutil. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano April 8, 2015 Share Napisano April 8, 2015 Alternativa: igra ima sedaj že penalty. Ne rabim, da mi 100 krat napiše, da je šel Mitja ven in not pa tudi ne rabim, da mi piše pealtyje od drugih... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 8, 2015 Avtor Share Napisano April 8, 2015 Penalty sistem, ki je v igri, ni najbolj uporaben in se ga zaenkrat ne bo uporabljalo. Žal je z njim več težav kot koristi, saj ni veliko boljši kot je bil tisti s 5 sekundnim odvzemom kontrole nad gasom. Marjan - chat lahko izklopiš, aplikacijo za PLP lahko tudi izklopiš. Tako ne boš videl, da ti 100x napiše, da je šel Mitja ven pa not in ne bo ti več pisalo, da je kdo drug dobil penalty. Žal ti ne bo napisalo niti tega, če boš TI dobil penalty. Žal se zaradi tega pojavi nevarnost diskvalifikacije, če ne boš upošteval kazni vožnje skozi bokse, ki ti jo bo aplikacija izpisala in je ne boš videl, ker si jo izklopil. Hvala za predlog, vendar je bila situacija že večkrat predebatirana. Po tehtnem premisleku smo ugotovili, da je za vse bolj prijazna PLP aplikacija. Si pa tudi jaz želim, da bi Kunos to bolje implementiral v AC že pred v1.0. Kaj čmo - takle mamo in s tem se moramo ubadat. 1 Citiraj Link to post
bofu 175 Napisano April 9, 2015 Share Napisano April 9, 2015 Išče kdo ekipnega kolega? Sam iščem takega, ki bi bil pripravljen narest skin (zarad mene tudi če je bel in v zahtevanem formatu), ker jst še painta ne obvladam. Še vedno iščeš koga? Jaz nimam nikogar, skin pa tudi lahko naredim Upam samo, da boš resno vzel prvenstvo Citiraj Link to post
wid0 8 Napisano April 9, 2015 Share Napisano April 9, 2015 Ali katera ekipa išče še kakšnega člana, da se pridružim? Citiraj Link to post
terga 402 Napisano April 9, 2015 Share Napisano April 9, 2015 Jst sm ze zmenjen s Primozem, odlocitev za to, kdo bo tretji kolega bom pa prepustil kr njemu. Citiraj Link to post
wid0 8 Napisano April 9, 2015 Share Napisano April 9, 2015 Kakorkoli, če je kakšno prosto mesto, se toplo priporočam Citiraj Link to post
Recommended Posts