wid0 8 Napisano April 10, 2015 Avtor Share Napisano April 10, 2015 Borke, mislim da ne bo panike, ti kar pridi, samo ne ogrožaj drugih pa je vse ok! Škoda..da sem še tako počaseen...bi bil res samo v napoto. Citiraj Link to post
BoRkE 2 Napisano April 10, 2015 Share Napisano April 10, 2015 Bom pogledal,če bo še kaj prostora .zame ...in ....da parkat zletim s proge...he...he Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 10, 2015 Share Napisano April 10, 2015 Sem jaz en kekec. Prletim iz šihta,nekaj na hitro pojem in potem pet minut pred dirko vletim,brez setup-a. Dobra dirka,super štart(brez zaletavanj-profesionalno bi se lahko reklo. Na to druga dirka,naredim koliko toliko setup,potem pa mi javi,da server ni več razpoložljiv,grem še 1x v igro in sem zamudil štart. Upam,da boš spet kdaj organiziral takšno dirko,ker je super,sploh ker mi termin paše. Lahko bi probali tudi v soboto,če boš imel čas. Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano April 10, 2015 Share Napisano April 10, 2015 In je bilo kaj? Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Je bilo ja, super smo se žgali Prvo dirko 5, drugo dirko 1, dokler ni server ven vrglo. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Jest sm pa nepripravljen uletu potem me je pa na štartu fuknil v bokse , teh sploh ne obvladam vozit bom moral nekaj spremeniti , napako naredim ko prekmalu dam v prestavo nižje in me je obrnilo vsak tretji ovinek al se bom moral naučiti un hel toe al kaj je al pa nastavitve volana spremeniti da ga bom lažje ujel ... Kakšen nasvet ? Citiraj Link to post
terga 402 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Ena varjanta je, da povečaš coast locking (zapora diferenciala, ko ni gasa), ali bremze bolj naprej, drugače pa heal-toe, ja. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Definitivno nabijanje gasa preden menjaš navzdol,ker drugače te vrti. Glede serverja,bo moral Kunos še marsikaj postoriti,sploh pa,da naredijo cmd konzolo za postavitev serverja je zastarelo in ravno zaradi tega se dogaja,da nas meče dol. Zadeva je nestabilna do amena. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Server niti na eni izmed GT3 prvenstev ni predstavljal težav v smislu nestabilnega delovanja ... Kar se tega tiče, jaz ne vidim nobenih težav. Se pa strinjam, da bi lahko omogočal precej več novodobnih funkcij, kot so jih omogočali serverji simulacij pred 10 leti ... Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Problem nastane (ponavadi),ko se dirka zaključi in se odpelje še ena. Rado se zgodi,da javi napako,da server ni več na razpolago. To se je meni že večkrat zgodilo na drugih public serverjih in tudi ko ga sam postavim. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 V gt3 sezoni ste serverje vrhunsko postavljali, nikoli nisem imel tezav. Kar se pa drugih public tice, je pa v mojem primeru tako, da me v 70 posto vrze dol, ker se server sesuje. Zdj al folk ne zna postavit al pa je tok zanic vse skup. Recimo, lahko bi se pogran turismu zgledoval, tam nas je zgalo 16 brez tezav, vse se je dalo nardit na serverju. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano April 11, 2015 Share Napisano April 11, 2015 Nimaš kaj dosti rihtat pri nastavljanju serverja. Imeti moraš dobro internetno linijo,odprte porte in to je to. Ne moreš pa primerjati z konzolno igro Gran Turismo,ker tam so njihovi serverji,ki so zares dobri. Citiraj Link to post
Recommended Posts