Skoči na vsebino

Povabilo: Apr 10th, 2015 Assetto Corsa GC race meeting @ Mugello

wid0

Recommended Posts

Sem jaz en kekec. Prletim iz šihta,nekaj na hitro pojem in potem pet minut pred dirko vletim,brez setup-a. Dobra dirka,super štart(brez zaletavanj-profesionalno bi se lahko reklo. Na to druga dirka,naredim koliko toliko setup,potem pa mi javi,da server ni več razpoložljiv,grem še 1x v igro in sem zamudil štart. Upam,da boš spet kdaj organiziral takšno dirko,ker je super,sploh ker mi termin paše. Lahko bi probali tudi v soboto,če boš imel čas.

Jest sm pa nepripravljen uletu potem me je pa na štartu fuknil v bokse , teh sploh ne obvladam vozit bom moral nekaj spremeniti , napako naredim ko prekmalu dam v prestavo nižje in me je obrnilo vsak tretji ovinek al se bom moral naučiti un hel toe al kaj je al pa nastavitve volana spremeniti da ga bom lažje ujel ... Kakšen nasvet ?

Definitivno nabijanje gasa preden menjaš navzdol,ker drugače te vrti. Glede serverja,bo moral Kunos še marsikaj postoriti,sploh pa,da naredijo cmd konzolo za postavitev serverja je zastarelo in ravno zaradi tega se dogaja,da nas meče dol. Zadeva je nestabilna do amena.

Server niti na eni izmed GT3 prvenstev ni predstavljal težav v smislu nestabilnega delovanja ... Kar se tega tiče, jaz ne vidim nobenih težav. Se pa strinjam, da bi lahko omogočal precej več novodobnih funkcij, kot so jih omogočali serverji simulacij pred 10 leti ...

V gt3 sezoni ste serverje vrhunsko postavljali, nikoli nisem imel tezav. Kar se pa drugih public tice, je pa v mojem primeru tako, da me v 70 posto vrze dol, ker se server sesuje. Zdj al folk ne zna postavit al pa je tok zanic vse skup. Recimo, lahko bi se pogran turismu zgledoval, tam nas je zgalo 16 brez tezav, vse se je dalo nardit na serverju.