alesp 4 Napisano January 20, 2010 Share Napisano January 20, 2010 tuki se da videt u živo http://www.rtbf.be/sport/sport-moteur/r ... rtbf-62407 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 29, 2010 Share Napisano January 29, 2010 Kimi ga je že pritisnil Vx8WQ5yj9CI Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano January 31, 2010 Share Napisano January 31, 2010 hehehehe, sam koker sem bral da bodo najbrž zrihtal avto, da bo naprej vozu. Je pa baje bil zelo hiter na progi, zaostajal samo za Sordom. Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano February 10, 2010 Share Napisano February 10, 2010 Novo točkovanje v WRC 1st: 25 points 2nd: 18 points 3rd: 15 points 4th: 12 points 5th: 10 points 6th: 8 points 7th: 6 points 8th: 4 points 9th: 2 points 10th: 1 point Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 10, 2010 Share Napisano February 10, 2010 Kopirajo iz f1.. Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano February 10, 2010 Share Napisano February 10, 2010 Ja FIA kopira sama sebe..kako si drzne Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 10, 2010 Share Napisano February 10, 2010 Sram jih je lahko Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 11, 2010 Share Napisano February 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3SfzF41Rnpw Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Hey! Lani sem celotno sezono spremljal preko EuroSporta. Letos pa že drugi vikend nisem našel na EuroSportu nič. Kje vi spremljate WRC? Jaz ga sedaj gledam preko MotorsTV. Mogoče kako mnenje glede/med MotorsTV in OneHD, kateri imajo boljše posnetke oz. komentarje? Vedno sem si rally potegnil dol in gledal med tednom ko sem imel čas... Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Na motors tv je daljša oddaja zaradi dosti onboard posnetkov in beden komentator, na onehd pa je vse isto kot je blo prej na eurosportu, vklučno s komentatorjem Citiraj Link to post
T7ank 16 Napisano March 7, 2010 Share Napisano March 7, 2010 Aha, tnx. To sem hotel slišati. Torej od sedaj naprej tankamo OneHD =P Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2010 Share Napisano March 10, 2010 Sebastien Loeb je z mirno vožnjo zadnji dan rallya v Mehiki zadržal prednost pred zasledovalci in slavil svojo 55. zmago v karieri. V zanimivem dvoboju za 2. mesto, ki je razplet doživel prav na zadnji hitrostni preizkušnji rallya, je bil od Sebastiena Ogierja hitrejši Petter Solberg. "Končno zmaga in vodstvo v svetovnem prvenstvu. Po rallyu na Švedskem je bilo zelo pomembno zmagati tukaj. Prvenstvo se je komaj začelo, a zmage sem resnično vesel. Predvsem včeraj sem vozil odlično," je po svoji prvi letošnji zmagi, s katero se je zavihtel na vrh točkovanja voznikov dejal Loeb, kateremu je tokrat šla na roko tudi slaba forma prvega tekmeca Mikka Hirvonena (Ford), ki je do konca rallya le izvlekel 4. mesto. Na rallyu v Mehiki smo danes sicer videli le tri hitrostne preizkušnje, na katerih je bil v ospredju prav dvoboj med Solbergom in Ogierjem. Mladi Francoz je začel bolje, dobil prvo današnjo HP in se prebil v vodstvo z 1.4 sek prednosti pred izkušenim Norvežanom. Slednji se ni dal, na predzadnji HP se je tekmecu približal na 6 desetink, piko na i pa je postavil prav na zadnji kratki HP, na kateri je postavil za 1.7 sek boljši čas od Ogierja in osvojil končno 2. mesto. Tega je bil Petter Solberg vsaj tako vesel, kot svoje zadnje zmage v svetovnem prvenstvu, ki sega v leto 2005 in rally v Veliki Britanji. Medtem ko so v taboru Citroena slavili, so pri Ford še vedno iskali vzroke za slabo formo njihovih dirkalnikov, ki tokrat niso bili konkurenčni za vrh. "To je bil težak konec tedna za celotno moštvo," je priznal Hirvonen, kateremu je 4. mesto prepustil moštveni kolega Jari Matti Latvala, ki ga je predse spustil na predzadnji HP. "Med rallyem prav nikoli nismo imeli tiste potrebne hitrosti. Poleg tega sem sam storil ogromno majhnih napak. Na koncu sem lahko zadovoljen, saj smo v danih razmereh dosegli maksimum točk. Vse skupaj je potrebno pozabiti in se obrniti k naslednjemu rallyu." Za Hirvonena in Latvalo sta se s Fordi Focusi WRC med dobitnike točk uvrstila še šestouvrščeni Henning Solberg in sedmi Federico Villagra. 7 je bil s Ford Fiesto S2000 Xavier Pons. Španec je imel 17.6 sek prednosti pred Martinom Prokopom (Ford) in je slavil v razvrstitvi SWRC. V PWRC je do zmaga prišel Armindo Araujo (Mitsubishi). Rally Mehika 2010 rezultati: 1. Sebastien Loeb Citroen 3h42m41.7s 2. Petter Solberg Citroen + 24.2s 3. Sebastien Ogier Citroen + 25.3s 4. Mikko Hirvonen Ford + 1m47.5s 5. Jari-Matti Latvala Ford + 2m15.1s 6. Henning Solberg Ford + 2m48.0s 7. Federico Villagra Ford + 10m13.4s 8. Xevi Pons Ford + 18m44.4s 9. Martin Prokop Ford + 19m02.0s 10. Armindo Araujo Mitsubishi + 21m32.5s Vir: Superspecial.si Citiraj Link to post
Odisej 5 Napisano March 10, 2010 Share Napisano March 10, 2010 Zanimivo..Kimi Raikkonen je bil na asfaltni preizkušnji (etapa) 5-ti (med vsemi)!!! Potem se je pa razsul 2 Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano March 10, 2010 Share Napisano March 10, 2010 Ni Raikkonen za rally... Čeprav tudi 5. mesto na asfaltu je zame bolj kot ne "samo" 5. mesto... bi človek pričakoval kaj več... sicer res da se uvaja v šport, po drugi strani pa je imel že lani dosti uvajanja... Končal pa s 6X rolingom preko strehe... well done. 3 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 10, 2010 Share Napisano March 10, 2010 No ja konkurenca ni švoh in 5 mesto je kr lep rezultat. Lani je pa peljal samo finsko (makadam) in to S2000 dirkalnik, kar pa nemorš govoriti, da je bilo neko veliko uvajanje...tako hitro pa to ne gre. Sem pa mnenja ja, da nebo veliko znjim v prvenstvu (bolj gre za reklamo WRC prvenstvu, mislim da bi si marsikdo drugi prej zaslužil njegov sedež). Citiraj Link to post
Recommended Posts