zokid 772 Napisano July 2, 2011 Share Napisano July 2, 2011 Beppo Harrach in njegov sovoznik Andreas Schindbachler sta z mitsubishijem lancerjem EVO9 R4 zmagala na 9. Škoda reliju v Mariboru. Avstrijca sta vodila od prve do zadnje hitrostne preizkušnje. Na zmagovalne stopničke sta se uvrstila še Raimund Baumschlager (škoda fabia S2000) in Piero Longhi (škoda fabia S2000). Beppo Harrach je vodstvo na reliju v Mariboru prevzel že v petek na prvi hitrostni preizkušnji in nato svoje vodstvo pred tekmeci zanesljivo nadzoroval. Čeprav je njegova prednost znašala le med desetimi in petnajstimi sekundami, pravih dvomov v njegovo prvo zmago v Mariboru dejansko ni bilo. Raimund Baumschlager (škoda fabia S2000) je v soboto zjutraj sicer precej zmanjšal zaostanek, toda nato mu je Harrach spet pobegnil. V cilju je imel Harrach 5,5 sekunde prednosti pred avstrijskim prvakom Baumschlagerjem. "V zaključku relija sem lahko nekoliko spustil ritem, zato se mi je Baumschlager lahko približal. Na cesti je bilo veliko kamenja, tako da nisem hotel tvegati prebite gume ali vozniške napake. Zelo sem vesel zmage na tako težkem reliju kot je mariborski. Hitrostne preizkušnje so bile zelo selektivne in težke, kar daje moji zmagi še dodatno težo," je bil v cilju zadovoljen Harrach, ki je bil lani v Mariboru tretji. Svoje čase v primerjavi z lani je izboljšal za 1,5 sekunde na kilometer hitrostne preizkušnje! Tretje mesto je v Mariboru osvojil Piero Longhi (škoda fabia S2000), ki je v začetku relija še držal ritem Harracha in Baumschlagerja, nato pa se je raje osredotočil na zmago v razvrstitvi slovenskega državnega prvenstva. Tam Longhi pričakovano ni imel večjega tekmeca, saj je Rok Turk (peugeot 207 S2000) v cilju zaostal za tri minute. Predčasno je moral zaradi tehnične okvare odstopiti Darko Peljhan. Med dvokolesno gnanimi dirkalniki je reli zanesljivo dobil Andreas Aigner (renault clio R3), ki je bil v skupni razvrstitvi peti. V prvi deseterici sta le dva Slovenca - poleg Turka še Tomi Cilenšek (subaru impreza N14) na osmem mestu. V slovenskem državnem prvenstvu divizije II je po odstopu Logarja zmagal Friderik Vajhandl (citroen C2-R2), drugi je bil Matej Grudnik (renault clio RS), tretji pa Alan Pajk (renault clio RS). V diviziji I državnega prvenstva je zanesljivo zmagal Miha Prek (MG ZR 105). Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano July 3, 2011 Share Napisano July 3, 2011 Fajn slike! Žal nisem mogel stat bližje, da bi še kkšno rekli. Citiraj Link to post
jaka95 11 Napisano August 22, 2011 Share Napisano August 22, 2011 Nekaj fotk... VEČ 1 Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano August 22, 2011 Share Napisano August 22, 2011 Super posnetki Jaka. A je blo teb tud tko vroče k nam ? Citiraj Link to post
jaka95 11 Napisano August 22, 2011 Share Napisano August 22, 2011 Hvala! Bilo je vroče, pa tudi prašno! :wink: Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano August 27, 2011 Share Napisano August 27, 2011 Evo tole sem pa jaz spacal skupaj: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 9, 2011 Share Napisano September 9, 2011 Letošnja WRC sezona mi je ena boljših zadnjih let Najprej se Citroenovca med sabo pobivata, zdaj jih bo pa še Hirvonen ulovil v skupnem točkovanju (če bo tako ostalo; Avstralija) Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 (urejeno) Tole je blo pa slabo s strani organizacije ... Uredil November 17, 2011 - Matjaž Murn 1 1 Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Zakaj slabo? Voznik in sovoznik gresta itak pred uradno furo čez stage, ravno zarad takih stvari in popravkov pacenotov.. Bi blo pa zanimiv vidt kako je šel tuki čez Ken Block, vrjetno je vse skup preletel! Heh, tko al tko ne zna drugega, kot kasirat najdalše skoke Tut men je bla letošnja sezona ena najbolših v zadnjih letih. Hudi boji za zmago, predvsem mi je pa všeč vrnitev Minija v velikem slogu. Par taktičnih potez v sezoni je blo res kr neki, baje bo drugo leto to prepovedano tako da ni hudga. Bravo Loeb, majstor 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 MINIJI SO GRDI Citiraj Link to post
Aggressor 20 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Maybe so, ampak so hitri Citiraj Link to post
marko 36 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Na tej isti trasi...brez grbine 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Murn, kaj pa je tle slabo iz strani organizacije. Ekipe so si popisale traso, kukr si je zapisal ta skok naj ga pa spelje cesta je verjetno bla taka tud na popisu... Marko, tud tle je grbina, sam mogoče mal manjša, pa mal dle skočjo, ne padejo direkt v lukno :wink: 1 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Kaj bi rekel Murn šele ko bi videl teren po rallyiju Acropolis To je rally, ne pa pista...nevem kaj je tukaj slabga iz strani organizatorja. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano November 17, 2011 Share Napisano November 17, 2011 Men zgleda da so tut "rampo" mal drgač zgladil, pa oni zob precej zgladil, možno pa tut da dle skočjo 1:32 se mogoče vid da prleti naravnost na rob bivše grbine Na prejšnem posnetku bi to pomenlo bivši odbijaš / bivše kolo / bivši avto hehe Citiraj Link to post
Recommended Posts