play 502 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 ohoo vsaka čast!!! Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 Goga, a si jo kupu brez sedežu? So ti jo cnej dali Zdej sam monitorje na haubo in naredit en hud simulator [Jel] Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 Sicer pa: McGoga - Team Manager McBajs - Driver McMaxelj - Codriver McDonalds - Sponsor Citiraj Link to post
McGoga 2 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 Sponzor bo slo-racing.com Jezn, saj je tud motor pod haubo, predrago da bi mel sam za simulator Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 Ja sam tisti mlinček.... Je bolš če date not motor od Leona od Bajsa Citiraj Link to post
McGoga 2 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 Kakšn mlinček, če je taprav človk za volanom je tudi mlinček dovolj Citiraj Link to post
JeZn 120 Napisano December 13, 2008 Share Napisano December 13, 2008 Dvomim da si ti tak norc kot tamail Citiraj Link to post
Guest Napisano December 22, 2008 Share Napisano December 22, 2008 http://rally.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=1067 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano June 28, 2009 Share Napisano June 28, 2009 Bom kar tukaj napisal. Včeraj se je na PRK-ju zgodila tragična nesreča. Nagode je v desnem ovinku zapeljal na gume ter se prevrnil na streho, takrat pa je pod avtom pristala novinarka-fotografinja, ki je umrla naj počiva v miru Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano June 28, 2009 Share Napisano June 28, 2009 bom kar tukaj napisal. Včeraj se je na PRK-ju zgodila tragična nesreča. Nagode je v desnem ovinku zapeljal na gume ter se prevrnil na streho, takrat pa je pod avtom pristala novinarka-fotografinja, ki je umrla naj počiva v miru MOJE SOŽALJE svojcem in vsem, ki so jo poznali Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano June 28, 2009 Share Napisano June 28, 2009 Sožalje. Sicer pa, nikoli nisem razumel zakaj morajo/moramo biti vsi gledalci strogo v "varni" coni, novinarji in fotografi pa lahko skačejo in se postavljajo na najbolj nevarnih mestih...upam da bo to komu v poduk ( res da ne vem sicer kje je dotična pokojna - naj počiva v miru - stala, ampak velikokrat je pa res tako ) Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 28, 2009 Share Napisano June 28, 2009 Iskreno sožalje tut z moje strani. McBajs, to je zato, ker fotografi/snemalci so tam na lastno odgovornost. Izjavo podpišejo pri organizatorju pred vsako prireditvijo in so s tem obveščeni. V želji po čim boljšem posnetku ali sliki pa se prevečkrat postavijo na NAJNEVARNEJŠA mesta s katerih jih tut mi sodniki nimamo pristojnosti umaknit. Seveda je razlika, če se postavi NA CESTO. Njih lahko samo opozorimo, da so na nevarnem mestu. Itak pa vedno dobiš odgovor "sej sem na lastno odgovornost". Drugače je z gledalci. V večini primerov moraš itak plačat karto (razen kkšen rally), pol te pa postavijo na mesta kjer "naj bi bil" varen. Ta mesta, rezervirana za gledalce, ki so označena tudi v vsakem varnostnem načrtu in je potrjen s strani policije pa so zavarovana. In na teh mestih pa NISI na lastno odgovornost. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 28, 2009 Share Napisano June 28, 2009 Itak nima veze... to se zgodi, tak je motošport kle nimaš kej znanosti zganjat... Alpa če jih damo vse sam s helikoptrja gledat pa slikat dirke.. no dokler se helikoptr ne spič bi blo varno. Pol pa spet ista štorija.. Obstaja velik manj kot 1% da se bo lih tam avto prevrnu pa lih nate.. evo pa to se je zgodl, tko da kle je to pač nesrečno naključje in nic druzga. Drgac pa sozalje ja.. Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 29, 2009 Share Napisano June 29, 2009 Seveda da velko sožalje... Je pa še druga plat fotografiranja, res se gre za čim boljšo fotko, mogoče pa, da moški fotograf zna pričakovati večjo nevranost,kje bi znal avto odleteti, govorim le pač kot laik, čeprav je imela gospa veliko let izkušenj le z motošportom, pa vseen se mi nekak tako zdi, da bi bil najboljši fotograf sam dirkač, le moje mnenje! Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano August 22, 2009 Share Napisano August 22, 2009 Rally Ajdovščina, here we come! (sicer le delno ker zvečer je treba do cajta na žur sam vseeno ) Gre še kdo? Citiraj Link to post
Recommended Posts