Skoči na vsebino

Hillclimb: Attack Trento Bondone

skopusnik

Recommended Posts

Da damo konjičke malo v hribe na pašo - odpiram temo, kamor prilepite svoje čase (najraje screenshot) vzpona na Transfagarasan ter Trento Bondone. Če je možno, zraven prilepite še posnetek vaše vožnje. Izbira avta je poljubna, zaenkrat pa ostanimo pri originalnih (+ DLC) avtih. V drugem prispevku bom probal voditi "evidenco" najhitrejših časov :) Aja, ne pozabite pripisati s katerim avtom ste vozili.

15093848382_ce335bbada_h.jpg

HILLCLIMB: ATTACK TRENTO BONDONE

Transfagarasan v0.4T

Trento Bondone je že v igri

Vozite v načinu Hot lap, pogoji na progi Optimal, avto poljuben. Kazni vklopljene (če zletiš s ceste ne šteje časa).

uuu, tole je zame  :evil:   Video jst najbrž ne bom mogu snemat zarad računalnika, bom pa prlepu replaye. Če se ne motim, se na trento bondone ne da postavit server z več kot štirimi avti...

En predlog, lahko bi naprimer enkrat tedensko dodelil avto, da bi vsi vozili istega in primerjal čase?

MAHHHHHHHH...žalostno je da sem 30-40sec morda tudi minuto hitrejši (vse tako lažje je,filing nikakeven-arkadno-mah brezveze),če dam na 300 stopinj volan..probal gta alfo.......pa še v ograje lahko butaš........best 900° 14 42 xxx

že gtr sem opustil,ker samo z volann pod 300 stopinjami si bil konkurenčen eliti..bilokateri avto si vozil..tle zgleda je isti ku.rc

GT2-GT3 KLASE NISEM PROBAL...

Probal kar nekaj avtov,zaenkrat ALFA gta,mercedes190 evo2,pa bmw_m3_e30,so normalno vozni,,tudi za začetnike...

alfa gta-300° best 13 53 xxx(.drugič prišel na vrh).zgornji del bolj previdno,ker se ga zelo dobro ne spomnim več..pa poškodbe sem pozabil dat na 100%-ene dvakrat oplazil ograjo ....ma tega s prvega mesta moram odpihnit:)))) 

RUF - 11:56:623 

Proge od tadruge, večje vasice ne poznam, tako da sem parkrat lopnu zid v tistih hairpinih. Bi se dal velik hitreje, bom probu še enkrat.

Replay sem pozabu shrant, mam pa enga od prejšnjega poskusa, odpeljanga bl po Chris Harris-ko, ker je tko pač zabavno [owje] . - 12:03:9xx

ruf_yellowbird@trento-bondone_20150402134856.rar