Skoči na vsebino

Kupujem nov avto

mancSLO

Recommended Posts

LEP!

Čestitke, veliko lepih in poceni kilometrov!

sploh nisem opazil tega threda do sedaj, da bi še sam malo podal mnenje.

sicer dvomim da bi bilo uporabno, saj sem bolj za nakup rabljenega avta, glede na moje kilometre mora bit dizel in večjih enoprostorcev tudi ne poznam iz prve roke.

ima pa tast nizzan-a kaškaj in je zelo zadovoljen z bencincem, čeprav se je na začetku pritožujeval nad močjo in da manjka turbina, katero je imel njegov prejšnji bravo, je le malo bol "dinamičen" voznik :)

drugače pa,

rabljen cca 1-3 leta "mlad" avto, 

z malo kilometri (do 30k - tako da je bil že ufuran in vsaj enkrat poservisiran),

z dobro opremo,

odlično ohranjen

se ponavadi najde v kakšnem od salonov (obvezno salon zaradi garancije na vozilo, kilometre...)

iz nemčije

in je skupaj z "uvozom" oz. plačanimi dajatvami

dosti ugodnejši nakup...

Uredil - Ma!

img20150703135350.jpg

Je sosed ( ne moreš verjet) porajtal, da je znak Citroen postrani. Pač Francozi, ne? A to morda naši vkup sestavljajo pri pripravi avta za stranko?

Ne, znak je nameščen v fabrki. Kar do prodajalca, pa naj ga odstranijo in namestijo novega, če je res postrani. Itak pride s šablono, ga bodo že namestili naravnost. Pa ne se da pregovarjat, ker ti bo čez 7 let nekdo rekel da je bil razbit in si postrani nazaj dal.

Zelo lep avto si izbral ;) Jaz pa ravno obratno,na "stara" leta si izberem sportivo :D Kaj češ,prej same družinske avte(Scenic,VW Pasat,Opel Astra karavan,...) sedaj pa Renault Clio sport GT  :D
Clio gt ali clio rs? Razlika v moci in ceni je kar velika

Aja. Torej gt ni del koncerna renault sport :D Jaz imam trenutno modificiranega cliota. Torej športno podvozje,Gordinijev motor z povečano kubikažo in posledično več konji. Motorju ni v pomoč turbina,ker bi bilo za to potrebno marsikaj spremeniti,predvsem ECU,kar bi me dodatno olajšalo za par tisočakov. Na vrsto pride še športni izpuh,športni notranji filter. Za slednjega sem se odločil,ker avto uporabljam vsakodnevno,torej tudi pozimi,ker pa bi ravno pozimi prihajal mrzel zrak v motor,bi se le ta z težavo segrel na delovno temperaturo. Odločam pa se še o izpuhu. Kolebam med Fk,ki je poceni in Magnaflow. No,na koncu pa še pride en majhen aerodinamičen paket,ki bolj kot ne služil izgledu,saj avto ne potrebuje nekega aero prtiska k tlom z temi specifikacijami,ki jih trenutno ima.

Uredil - silicijeva dolina