sarabwt 130 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 Ok, zdej ko sem sprožil to debato, bom pa še malo več povedal o moji ideji. Stvar sem si zamislil od začetka nekako tako: - objavili bi nekaj, kar bi pokazalo zainteresiranost uporabnikov - potem bi zbrali prijave in določili točen datum in uro, ko bi se dobili - temu primerno bi določili število "inštruktorjev" in učencev, ki jih vsak inštruktor prejme. To se tudi bo izpeljalo pred vsako dirko, da se seznanimo s progo. Ampak ko sem včeraj prebral kar je napisal Marjan sem se malo zamislil in prišel do sklepa, da pride do največjega učinka če delaš z vsakim posameznikom posebej, zatorej bo stvar potekala nekako tako: - Vsak, ki bo želel mojo pomoč mi bo poslal privatno sporočilo in dogovorila se bova za termin, ki bo dolg ~1h. - Sistem bo šel po kdor prej pride prej melje, bo pa možno, da se pridruži še eden zraven - Pišete mi lahko tudi, če imate kakeršnokoli vprašanje glede dirkanja, setupa, itd Tak sistem bo pomojem ne samo izboljšal hitrost posameznikov, ampak jih tudi spoznal med sabo in spodbudil vsaj malce medsebojne pomoči. Sedaj pa na malo neprijetno temo denarja Jaz osebno bom to delal udarniško, se mi pa zdi fer, da bi tisti, ki boste sodelovali v teh individualnih urah, donirali kak € forumu (se pravi Murnu (?)), če boste z inštrukcijami zadovoljni (vsak da, kolikor se mu zdi primerno). Če ne more donirat, to ne pomeni, da me ne sme kontaktirat. Tuki sem, ker mam rad simracing in v njem uživam, ta užitek pa bi rad delil z vami. - Blaž 2 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 Če smem dodat - se strinjam, če boste z inštrukcijami in prvenstvom zadovoljni, bo vodstvo portala veselo kakšne donacije, ki pa NI pogoj za udeležbo na inštrukcijah in/ali prvenstvu! 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano March 16, 2015 Share Napisano March 16, 2015 Ne vem če je to prava tema za tako stvar, pa vseeno; tuki je zelo priročen in enostaven setup guide, primeren za začetnike. https://dl.dropboxusercontent.com/u/31550830/Quick%20and%20dirty%20setup%20chart.pdf E: Compression=Bump damping Citiraj Link to post
Recommended Posts