Skoči na vsebino

Prihajajoča prvenstva na slo-racing.com

B_U_R_I

Recommended Posts

• Odgovori 389
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fural bomo, kar nam boste naštimali, jamral bomo pa v vsakem primeru.

Lahko povem par informacij, da se bo lažje potestiralo... Kdor se bo odločil za hitrejšo klaso naj testira: -Porsche 911 RSR 2017 (BOP kg in restrictor) -Chevrolet Corvette C7R (BOP kg in rest

Kakor sedaj zgleda, bo glavno prvenstvo z ENAKIMI avtomobili, dirke pa bodo spominjale na dobre stare čase WTCCja na slo-racing. Se strinjam tudi s FIXED setupom. Na tega se bo lahko prijavilo 24 dirk

Posted Images

Samo še to: pa ne ga srati spet s tem bmw-jem no. A nimate prav nobene domišljije?! No, če bo, mene 100% ni zraven.

Mitja, potem ne bo nič drugače kot pri prejšnjem prvenstvu :)

Vsak pač vozi kar mu paše. S tem ni nič narobe. 

No jaz tudi ne mislim vozit spet tega BMW-ja. Rad bi vozil z vami, ker mi je všeč vzdušje, zato tudi nisem nehal po prvi dirki prejšnjo sezono, se pa ne mislim spet mučit.

Grem rajši GTA igrat če hočem vozit nekaj z fizikami viličarja.

Mi je pa všeč množina v tvoji povedi. Več različnih prvenstev, boljše bo.

Podpiram idejo za Pcars.

Ok, razumem da eni kritizirate ponovno izbiro BMW prvenstva. Ampak meni to ni napačno, pač nismo vsi rojeni z bati med zobmi in nam po žilah ne teče sintetična kri. Bom povedal takole. Sam nimam časa nadrkavati en odpiljen avto, po Mitjevi izbiri ziher na šaltkebel, da bom ob 21.30 ropotal po bajti, ko že vsi spijo. Ravno tako mi bo hitro dol padlo, ker vem, da brez vaje ne bom imel za burek, ker se pri močnejših avtih še hitreje pozna lenoba pri treningu. Če se pač odločite za kaj takega bom sodeloval, saj sem tudi v GT3, kot totalen začetnik, samo nebo pa čudežev, ko bodo spet na vrhu eni in isti.

BMW prvenstvo je pa pokazalo, da se lahko tudi ostali borijo za štenge, da so boji dobri in pošteni, dirke pa napete do zadnjih metrov (kar v Gt3 prvenstvu ni bilo pogosto). Večina nas ima avto že naštudiran, setupe še shranjene in odpeljanih kar lepo število krogov, zato bo novo prvenstvo nadgradnja starega in zna biti še boljše. Če je za aliene to žalitev, da vozijo tak "skret" pač ne vozit, za njih naredite Zonda prvenstvo pa bo.

• B_U_R_I pinned in featured this tema
  • B_U_R_I unfeatured this tema