Skoči na vsebino

Prihajajoča prvenstva na slo-racing.com

B_U_R_I

Recommended Posts

Osnovnih nastavitev ni. Ker če spremeniš eno stvar, se "podre" na drugi. Tako, da vedno moreš spreminjati (skorajda) celoto.

Je pa pri setupih tako: vedno izhajaš iz default (prednastavljenjega). Probaš avto in glede na to kako se avto obnaša, potem prenastavljaš kar je pač potrebno. Kaj boš v določenem trenutku spreminjal, je pa potrebno predznanje iz vseh komponent vozila, katerih se da spreminjati (temu sklopu pravimo set-up). 

Tako, da ene krajšnjice tukaj ni, če ne poznaš celote, boš težko naredil dober, hiter in zanesljiv setup. Kot je Miha omenil, imaš že 2 vodiča, ki sem jih spisal že pred leti, evo ti jih tukaj:

- Vodič z celotnim dolgim opisom

- Vodič z kratkim opisom

• Odgovori 389
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fural bomo, kar nam boste naštimali, jamral bomo pa v vsakem primeru.

Lahko povem par informacij, da se bo lažje potestiralo... Kdor se bo odločil za hitrejšo klaso naj testira: -Porsche 911 RSR 2017 (BOP kg in restrictor) -Chevrolet Corvette C7R (BOP kg in rest

Kakor sedaj zgleda, bo glavno prvenstvo z ENAKIMI avtomobili, dirke pa bodo spominjale na dobre stare čase WTCCja na slo-racing. Se strinjam tudi s FIXED setupom. Na tega se bo lahko prijavilo 24 dirk

Posted Images

OK, hvala.

Sej ravno v tem je težava, da če ne poznaš celote težko kaj narediš, ker je več stvari ki vplivajo na določeno zadevo in moraš točno vedet kaj delaš. Predvsem pa se mi zdi, da moraš najprej prepoznat težave.

Krajšnjic zgleda da ni.. :(

Počasi se daleč pride.

To je isto kot v mojem primeru v službi. Dobil sem enega vajenca, ki ga učim in tip hoče postati štromar (in to dober) v zelo kratkem času. Opa, sine odpade. Smo le ljudje, in toliko znanja, ki ga je potrebnega, da boš znal porihtati vse stroje v neki tovarni, si je nemogoče zapomniti v roku tednov ali mesecev. To so lela, leta vaje in trdega dela, pa še tako te lahko vedno kakšna stvar preseneti.

Hočem povedati, da čez noč ne boš naštudiral setupov, tudi sam sem v tem že več kot 20!!! let, pa se še učim. Ampak bistvo pa znam, kar je najbomembnejše. Mogoče sem te s tem malce prestrašil, vendar to ne pomeni, da moraš obupati, glavo pokonci, preberi moj vodič nekajkrat in stvari poskušaj razumeti. Potem pa gasa to v praksi tudi preizkusiti. Potem smo spet pri drugi pomembni zadevi. Probaš avto, in moreš vedeti, kaj je s tem avtom narobe, kaj mu fali, da bo po spremembah to odpravlejno (je pa možno, da bo avto po spremembah šel v drugo smer, da bo nekaj drugega narobe), tako da znati vodič je eno, razumeti obnašanje avta pa drugo - to sta namreč dve različni stvari (spomin in feeling v riti, če si gledal film o Laudi in Huntu ti bo jasno o čem govorim). 

Bistvo je, naštudiraj vodič, potem pa počasi eno stvar za drugo v praksi to sprobaj.

Priznam da nisem čist cele debate prebral vendar sem vidu kontekst o čem se gre. Imam kar precej izkušenj z organizacijo AC pervestev iz CORE Racing. Rad bi podal le svoje dobronamerno mnenje.

Brez zamere, dirkanje je tam (CORE) na precej višjem nivoju. Vsaj kr se tiče prerekanja in zaletavanja. Pač čisto dejstvo. (verjamem da lahko marsikdo to potrdi) In bi bilo zelo zelo lepo da bi bilo tako tudi tukaj. Čeprav moram rečt za nisem bil prisoten na veliko derkah vendar so mi use razen zadnje z BMW ki sem se jo udeležil pustile grenak priokus.

Pravila so pravila ki se jih mora držati čisto vsak ki pride na progo. Brez izjem in popuščanj in pritoževanj. Pritoževanje bi moralo biti sancionerano z dodatno kaznijo. Če ne gre zlepa gre zgrda.

PLP je nujno potrebna zadeva za moje pojme, ker je zdaj že res lepo dodelana aplikacija, ki pa ne zasede skoraj nič prostora na ekranu. Tako da vam jo toplo priporočam.

Enostavno je sekanje prepovedano in je neke vrste prekšek, prekrške pa je potrebno sankcionerat. Razen če boste šteli sekanje za usakega posebaj za usak ovinek posebaj. Mislim da je tudi za računalnik zelo nezahtevna aplikacija in je tudi edina ki je po mojem mnenju potrebno da je ubvezna.

Glede setupou je edina varjanta da izberete avto ki že sam po seb nima velik za nastavit. Omejevanje setupa je nesmisel. Raje si pomagajte med sabo in naj bolši deli nastavitve z slabšimi.

Če želite tesno dirkanje tudi za slabše, se pravi manj razlik je moje mnenje, da iberete skorar karkol druzga kot GT avtomobile.

"Reversed grid" za drugo dirko je možen in tudi stestiran in deluje. Če želite se točno pozanimam kako se to naredi in vam povem. Vem pa, da je potreben server restart.

Upam da me ni nihče narobe zastopu. Kaj zdej kle pametujem oz karkoli podobnega. Rad pomagam in to je moje objektivno mnenje.

Z veseljem se bom udeležil ali fun dirke ali morda prvenstva če bo pravi dan in ura. Saj je pri vas useeno prav prijetno ;) Samo spoštujte se med seboj in uzivajte.

Sm neki zvedu, nima pa časa zdele točno usega razložit.

Usekupi se nardi v falju po imenu: entry_list.ini   Najbol d ga kr citeram:

you just write it out or use the Server Launcher
yes notepad
entry_list.ini

the normal entry_list info

without doing it for them I can't help any more, they just need to do some googling

Tolk mi je uspel. Upam, da kaj pomaga.

• 5 months later...

Gre za mod EGT.

Razmišljal sem, da bi naredili ligo iz tega, glede na to da se mod dela v Sloveniji, če imam prave informacije...da bi jih prosili za kakšno sponzorsko ceno tega moda še za ostale in jih uporabili kot glavne sponzorje prvenstva (vsaka ekipa nosi njihov logo na skinu kot glavni sponzor prvenstva) seveda vse se je potrebno še z njimi pogovorit in mogoče povprašat ostale koliko je interesa za prvenstvo s tem modom.

Lahko jim tudi jaz pošljem kakšen mail, da vidimo odziv.

Pustite kakšen komentar, da vidim kaj mislite o tem in koliko je mod kvaliteten za kakšno ligo?

Na koncu če sem pa čisto iskren si pa želim tekmovati v tistem Viperju ali pa v Aston Martinu, ker sta mi narejena zelo ok.

Uredil - wid0

Jaz sem že 1x kontaktiral  z Alešem(boss) in je bolj kot ne "jebiveter" glede dogovarjanja. Nekaj se zmeniš potem pa ded na vse skupaj pozabi. No ti lahko poskusiš srečo. Jaz sem vozil njegove mode(neuradno) in so kar vredu. Sicer pa tega Viper-ja sploh ne potrebujemo(ali še sploh kje dirkajo z njim?). V WEC,FIA GT3 in BlancPain ga ni,morda v kakšni ameriški seriji. Aston in Porsche pa bi bila kar dobrodošla. Manjka še morda AUDI LMS in ultra,pa Lamborgini,pa bi bila druščina popolna. 

Sem dobil Aleša iz URD ampak za zdaj še ni jasno ali je za zadevo - ali ne, vprašal je samo kateri mod bi uporabljali na kateri sim, čakam odgovor... bilo bi odlično če bi spravili zadevo skupaj...

Uredil - wid0

Jaz sem že 1x kontaktiral  z Alešem(boss) in je bolj kot ne "jebiveter" glede dogovarjanja. Nekaj se zmeniš potem pa ded na vse skupaj pozabi. No ti lahko poskusiš srečo. Jaz sem vozil njegove mode(neuradno) in so kar vredu. Sicer pa tega Viper-ja sploh ne potrebujemo(ali še sploh kje dirkajo z njim?). V WEC,FIA GT3 in BlancPain ga ni,morda v kakšni ameriški seriji. Aston in Porsche pa bi bila kar dobrodošla. Manjka še morda AUDI LMS in ultra,pa Lamborgini,pa bi bila druščina popolna. 

Netovarniški se vozi v TUDOR-USC. 8 litrov ma motor. Res zverina. :D

Uredil - terga
  • B_U_R_I pinned in featured this tema
  • B_U_R_I unfeatured this tema